Nieuw

Iraans ‘twittergekkie’ en leider Ayatollah Ali Khamenei blijft proberen een opstand in de Verenigde Staten te veroorzaken

Foto: Ayatollah Ali Khamenei tijdens vrijdagsgebed. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: khamenei.ir

De opperste leider van de islamitische Republiek, Ayatollah Ali Khamenei, riep vorige week de radicale Black Lives Matter-beweging op om in actie te komen middels een tweet waarmee hij de Verenigde beschuldigde omdat deze vermeende ‘onderdrukking’ van ‘zwarte vrouwen, mannen en kinderen zonder een gerechtvaardigde reden’ pleegt.

In een tweet verzonden vanuit zijn account schreef Khamenei: “The Amerikaanse regering. begaat ook onderdrukking in de VS. Amerikaanse politie vermoordt zwarte vrouwen, mannen en kinderen zonder een gerechtvaardigde reden en de moordenaars worden vrijgesproken in Amerikaanse rechtbanken. Dit is hun rechtssysteem! En dan bekritiseren ze het rechtssysteem van andere landen en ook van ons land.  “:

Dit is niet Khamenei’s eerste keer dat hij commentaar geeft op het incident dat zijn oorsprong had in Ferguson, Missouri, in 2014 toen Michael Brown  werd neergeschoten en gedood. De verantwoordelijke politieambtenaar, Darren Wilson, is niet strafrechtelijke vervolgt  in deze zaak.

In 2014 tweeterde Khamenei, ”  leed zijn lijden om tirannen te weerstaan ​​die mensen in de hel hadden gezet in deze wereld en het hiernamaals terwijl hij de onderdrukten steunde.  “:

Eerder datzelfde jaar tweette hij: “Net als voorgaande jaren staan ​​Afro-Amerikanen nog steeds onder druk en worden ze onderdrukt en onderworpen aan discriminatie.  “:

Er verschenen meerdere ‘leuke’ tweets van deze ‘geestelijke’ leider.

In een tweet op kerstavond vergeleek hij de Ferguson-schietpartij met het Palestijnse volk in Gaza en schreef: “Als  vandaag bij ons was, zou hij geen seconde aarzelen om de arrogante te bestrijden en de onderdrukte te ondersteunen.  “:

Het is niet ongewoon voor islamisten om zich aan te sluiten  bij linkse groepen en ideologieën.

Iran heeft een reputatie dat het zijn politieke gevangenen geen eerlijke processen of toegang tot behoorlijke verdedigingsadvocaten biedt. Het staat ook bekend om zijn flagrante mensenrechtenschendingen en het discrimineren van minderheden, waaronder leden van de LGBT-gemeenschap, christenen, bahá’ís en joden.

Iran is ’s werelds grootste staatssponsor van terrorisme, financiering van Hamas in Gaza, Hezbollah in Libanon, en de Houthi-rebellen in Syrië, om er maar een paar te noemen.

Breitbart News documenteerde  een lijst van de chaos en terreur die het Iraanse regime en zijn islamitische Revolutionaire Garde (IRGC) in het Midden-Oosten hebben veroorzaakt sinds het aan de macht kwam in 1979 nadat de overleden Shah Mohammad Reza Pahlavi werd afgezet en vervangen door radicaal-islamitische hardliner ayatollah Ruhollah Khomeini.

Artikel geschreven door Adelle Nazarian voor Breitbart . Vertaling voor Fenixx door Bolo.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Iraans ‘twittergekkie’ en leider Ayatollah Ali Khamenei blijft proberen een opstand in de Verenigde Staten te veroorzaken

 1. Gebeurt andersom ook:

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // januari 6, 2018 om 17:49 //

  Fub Iran was vroeger natuurlijk wel anders, het zal afhangen van de hoeveelheid gekken die er rondlopen en het machts vaccuum

  Like

 3. Lord of Hosts // januari 6, 2018 om 18:30 //

  Zijn er werkelijk nog landen die vertrouwen hebben in de mooie blauwe ogen en de gespleten tong van de yanks?
  Was het niet marionet Trump die we in mei een vreugdedansje hebben zien doen toen hij een megadeal van 380 miljard, voor de levering van Amerikaanse militaire wapens, sloot met het barbaarse soennitische Saudi-Arabië?! 380 miljard aan dodelijke wapens is niet alleen bedoeld om van Jemen (gericht op de opstandige sjiitische Houtsi’s) een maanlandschap te maken, maar ook om het Rebelse Iran (sjiitisch) en Syrië (Sjiitisch) onder controle krijgen.
  De laatste 2 maanden werd er al gestookt dat Iran raketten afgevuurd zou hebben richting Amerika’s bondgenoot nr 1 —-> Saudi-Arabië…
  Neen, al die berichtgevingen die wij via onze gesubsidieerde media ontvangen, riekt naar verdraaiing van de feiten… ik denk dat de Iraanse ayatollah heel dicht bij de waarheid zit.
  En wie is toch die Micheal D’Andrea die in die sjiitisch- islamitische contreien aan het stoken is?

  Al met al is het niet alleen “het niet naar Washingtons pijpen dansende” Iran die tot het as van het kwaad gerekend wordt, maar ook Putin’s Rusland. Voor miljarden aan dodelijke militaire wapens zijn door onze Amerikaanse vrienden al ingevlogen en de Navo-militairen worden al klaargestoomd door Amerikaanse militaire specialisten om binnenkort als kanonnenvoer te dienen.
  Zullen ze het weer flikken die Yanks, net als in WWI en WWII, om op het beslissende moment, als de Navo op haar laatste tenen loopt, om dan het nog fitte Amerikaanse leger te laten opdraven om de Russen het genadeschot te geven en dan als overwinnaar te zegevieren?!
  https://translate.google.com/translate?depth=1&rurl=translate.google.com&sp=nmt4&tl=nl&u=https://topwar.ru/133037-voyna-uzhe-idet-korpus-morskoy-pehoty-ssha-protiv-rossii.html

  Liked by 1 persoon

 4. Gerrit Tienkamp // januari 7, 2018 om 05:56 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

 5. polderboy // januari 7, 2018 om 08:37 //

  “Twittergekkie” klinkt onschuldig, maar het is natuurlijk een bezeten idioot, als je een land vol mensen op basis van je imaginaire denkbeeld (Allah). zoals Israël vernietigd wil hebben.
  Zoals ook diverse lui van die PLO, Fatah, Hamas, Hezbollah willen doen?

  Of bijvoorbeeld enkele dagen geleden in Ierland een Japanner werd doodgestoken door Mohamed uit Pakistan of Afghanistan, omdat niet vaststaat waar hij vandaan kwam:
  https://www.irishtimes.com/news/crime-and-law/courts/district-court/suspect-in-dundalk-attacks-appears-in-court-charged-with-murder-1.3345258
  Of Ahmed tegen mensen “infidel” riep en op vrouwen, kinderen en mannen instak in Duitsland enkele dagen geleden:
  https://www.thelocal.de/20180102/police-probe-berlin-knife-attacker-for-islamist-motive

  Politie zegt ook dat beide daders “gekkies” blijken te zijn, maar ondertussen was hun profeet ook niet iemand die in naam van zijn God hetzelfde deed, en verordonneerde in zijn heilige geschriften? De interne jihad, die je bij elke religie hebt, maar ook de externe jihad, die het oorlog voeren, moorden en uitmoorden van mensen beval, die je bij geen een religie tegenkomt?
  Een stelletje TBSer die af en toe last krijgt van de externe jihad gaan we toch ook geen moskeeën voor bouwen?

  Like

 6. Fubar // januari 6, 2018 om 16:06

  Generaal Wesley Clark: ‘zeven oorlogen in vijf jaar!’

  Like

 7. polderboy // januari 7, 2018 om 09:41 //

  Zullen die Amerikanen ook niet meer doen, verzuipen in dat moeras in het Midden Oosten. Dat zei Obama al, en ook Trump zie ik niet grootschalig in openheid een leger daar inzetten.
  Dat zag je al toen de leiders van de VK en Frankrijk zeiden dat ze mee zouden doen als Obama Assad aan barrels zou gaan bombarderen. Komt niks van in, zei Obama.
  Ondertussen hebben ze zich via shale exploitatie op energie gebied onafhankelijker gemaakt van het Midden Oosten. Verder, in het gebied van Allah volgers, laat je het achterste van je tong niet zien.

  Beter is misschien om eens rond te kijken in West Europa, hoe het zich hier in onze eigen kleine kasba’s ontwikkeld, en hoe we al die kleine Gaza stroken en jihadnederzettingen hier gaan runnen.

  Like

 8. polderboy // januari 7, 2018 om 10:19 //

  Ondertussen in Iran business as usual, de 250.000 interne sharia bewaking (de guards en NSB oara’s) hebben de boel weer onder controle:
  https://uk.reuters.com/article/uk-iran-rallies-guards/irans-revolutionary-guard-says-unrest-fomented-by-foreign-enemies-defeated-idUKKBN1EW087?rpc=401&

  De kinderen van de Ayatollah’s kunnen weer rustig verder leven, getuige de hasttag therichkidsoftehran:
  https://www.businessinsider.com.au/iran-protests-rich-kids-of-tehran-2018-1

  Overigens, saillant detail, zei China’s leider Dao dat Iran een monumentale capaciteit heeft om de mensen onder controle te houden, maar dat de klachten van die Iraniërs absoluut echt zijn.
  http://www.atimes.com/article/iran-protests-will-disappoint-west-says-chinese-state-media/
  Toch wel een beter commentaar van Hamas Mogherini in de EU, die niet verder kwam dan “beide zijden mogen geen geweld gebruiken”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s