Nieuw

Het ‘andersom’ verhaal

Pixabay CC0 Creative Commons

Stel… u woont in Nederland en denkt dat u het beter kunt krijgen in een moslimland.

Door Elise Nijmegen

Dus u loopt en loopt en zwemt en komt aan in uw nieuwe land. Of u stapt net uit de kust op een boot of gaat met het vliegtuig. Omdat u nieuw en zogenaamd hulpeloos bent voorziet dat nieuwe land u kosteloos en met voorrang op de eigen bevolking van behuizing, een uitkering, een medische verzekering, zwemles, schaatsles en ga zo maar door.

Dacht u werkelijk dat dat ging gebeuren?

U ziet verder dat er geen gebouw is waar u uw ideologie kunt uitoefenen en verspreiden en vraagt de regering, nee u eist, dat die gebouwd worden in uw nieuwe land.

Dacht u werkelijk dat dat ging gebeuren?

Vervolgens vindt u het eten niet lekker en eist dat er in de winkels uw keuze van eten verkocht wordt en dat er op scholen ook -of alleen- maar het eten wordt geserveerd dat u wilt.

En dacht u werkelijk…

Het zit u toch niet lekker, die bepaalde tradities en cultuur in uw nieuwe land. Dus eist u dat die ook gestaakt of veranderd worden.

En dacht u…

En als u dan alles gratis en voor niets heeft gekregen mag uw familie ook nog overkomen en krijgen ook die levenslang bijstand. Wat een goed nieuw land.

Maar omdat u toch eigenlijk niet past in dit nieuwe land omdat de cultuur en de normen en waarden heel anders zijn dan die van u, gaat u vervolgens maar aanslagen plegen op onschuldige mensen, auto’s in brand steken, dieren mishandelen, mensen beroven en meisjes en vrouwen lastigvallen. Tsja… u moet toch wat… Misschien had u toch beter in dat land kunnen blijven waar u in eerste instantie was.

Een nieuwkomer die van het gastland eist dat men zich aan hem aanpast in plaats van andersom, is geen immigrant maar een bezetter.

Door Elise Nijmegen

 

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Het ‘andersom’ verhaal

 1. Exact. Om het probleem volledig helder te maken is het goed om de zaken 180 graden om te keren. Pas dan zie je de waanzin van wat er nu gebeurt.

  Liked by 4 people

 2. het is te gek voor woorden, hoe kan Europa en helaas ook Nederland zo knettergek zijn
  en ook nog alle familie leden laten overkomen, moeten wij in zo n land vragen/eisen om een kerk te bouwen, zitten er Nederlanders daar in de politiek, nee? waarom hier wel, krijgen we daar een huis, nee het is krankzinnig

  Liked by 3 people

 3. Vluchten is 40/45 ook alléén maar de mannen tussen 14 en 45 jaar en bleven vrouw kinderen opa oma achter in een land in oorlog ????
  En kregen zij ook gratis huizen en 10k inrichtings geld uitkeringen gratis zorg scholing enz enz.???
  Eigenlijk kerken scholen een speciale afdeling in de super voor Hollandse producten allerlei folders bij gemeente in het Nederlands???
  En bleven al die gevluchte nederlanders ook allemaal daar na de oorlog en lieten complete familie overkomen???
  En als dank gingen die nederlanders ook aanslagen plegen inbreken en massaal vrouwen verkrachten?????
  Waarom zien zo weinig mensen dat dit niet klopt??

  Liked by 2 people

 4. lieve Ron, ze weigeren dit te zien, zolang de meeste, niet iedereen ,genoeg centjes op de bank hebben, mooi huis, auto, 4 a 5 x per jaar op vakantie die liggen van deze ongein geen minuut wakker, tot ze op een dag wakker worden, geld weg, auto weg hun huis worden uitgezet dan komen ze achter de realiteit

  Liked by 2 people

 5. Helemaal mee eens Yvonne. Het moet in Nederland eerst een stuk slechter worden eer we eindelijk eens massaal tegenstand gaan bieden. Helaas zijn de echte vluchtelingen die nog steeds netjes wachten in Zuid-Europa de dupe daar van. Gooi die gelukszoekers er uit en haal echte vluchtelingen binnen. Die zullen alleen dankbaar zijn. Wat er nu zit is alleen gekomen om te terroriseren en hun hand op te houden.

  Like

 6. Precies, de boel omdraaien en je ziet de waanzin die hier heerst.

  Like

 7. skeeter // januari 6, 2018 om 20:23 //

  zonder opstand gaat de clowns echt niet stoppen

  Like

 8. templars2017 // januari 7, 2018 om 03:37 //

  Het zal maar veranderen wanneer het te laat is ,meesten die geen levenszorgen hebben zijn er rotsvast van overtuigd dat hun leven blijft zoals het is ,dat er een invasie aan de gang is dat willen ze niet zien omdat het niet strookt met hun visie op hun leven.
  Het is makkelijker weg te kijken ,of beter helemaal niet te kijken naar wat er gaande is .
  Het is een vorm van collectief ontkennen , zij die het probleem aanklagen zijn volgens hen onruststokers en hebben geen recht om de welvaartstaat in vraag te stellen .
  De samenleving is egocentrisch geworden en dat is recht in de kaart spelen van diegene die de boel aan het overnemen zijn.
  Ze houden vast aan hun droom ,en willen de nachtmerrie die afkomt niet zien , wat heel jammer is …….voor hen.

  Like

 9. Anoniem // januari 7, 2018 om 17:10 //

  Wie is dat meisje van die foto?

  Like

 10. roodkapje

  Liked by 1 persoon

 11. Anoniem, En nou nog een vriendin er bij vinden.
  Dan heb jij het helemaal voor mekaar.
  https://www.e-carnavalskleding.nl/sprookjes-kostuum/roodkapje-kostuum/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: