Nieuw

Erdogan en Çavusoglu doen een rondje door hun West-Europese koloniën

Turkije is begonnen met een charmeoffensief in de Europese Unie. Het eerste station was vrijdag Parijs, waar president Erdogan met de Franse president Macron lunchte in het Elysée. Zijn minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavusoglu, landt vandaag in Duitsland, waar de Duitse minister Sigmar Gabriel hem ontvangt. ‘Mijn persoonlijke vriend’, noemde hij Çavusoglu. Volkskrant >>

Onbeschaamd een massamoordenaar je persoonlijke vriend noemen om een paar grijpstuivers te verdienen.

Mevlut Cavusoglu gaf tijdens zijn bezoek aan Duitsland aan, dat hij bruggen wil bouwen met Duitsland, de belangrijkste handelspartner van Turkije. Hij zei dat ze „moeilijkheden en onenigheid” moeten oplossen door dialoog en samenwerking. Telegraaf >>

Macron moet zijn achterban tevreden houden die niet zo ingenomen is met Erdogan:

Turkije zal geen lid worden van de Europese Unie. Dat zegt de Franse president Emmanuel Macron tegen de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Erdogan was gisteren op staatsbezoek in Frankrijk. Ook heeft Macron hem gewezen op de mensenrechtenschendingen in Turkije.

De Turkse president wil de banden aanhalen met de Europese leiders, maar op Macrons sympathie kan hij niet rekenen. Macron vertelde de Turkse president, tijdens een persconferentie, de waarheid: ‘Het is duidelijk dat de recente ontwikkelingen in Turkije geen enkele aanleiding geven voor voortgang tot de toetreding voor de Europese Unie.’

Wat dan weer geen belemmering is om het Ottomaanse Rijk vol te proppen met wapens in ruil voor geld:

Het meest concrete resultaat van de ontmoeting lijkt de officiële bevestiging van de in november gemaakte afspraak om samen te werken op het gebied van luchtafweer. Frankrijk en Turkije willen voor een nog onbekend bedrag samen investeren in afweerraketten van het Italiaans-Franse bedrijf Eurosam, die in Turkije zullen worden opgesteld.  Volkskrant >>

Mark Rutte was vorige week al door de pomp. Dus we worden weer in volle vaart verder uitgeleverd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Erdogan en Çavusoglu doen een rondje door hun West-Europese koloniën

 1. Henk der Niederlànder // januari 6, 2018 om 16:24 //

  Voor de buhne zal het trekpopje even fijntjes op de mensenrechtenschendingen wijzen in de wetenschap dat Sultan Erdogan zich daar geen zak van aantrekt, maar het bekt wel lekker in de msm.
  Van de andere kant zou Macron zich mischien beter een beetje inhouden als hij zelf bezig is om ook in Franrijk goedkeuring te geven aan een vorm van sleepwet zoals onze eigen D66 kut zo graag wil.

  Btw voor de mensen van Fenixx die mijn bericht aan Fub gelezen hebben en Fub zelf natuurlijk.
  Het probleem met mijn mond is minder erg als het leek en kan met een vrij simpele operatie opgelost worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. templars2017 // januari 7, 2018 om 03:27 //

  Voor de msm verklaren wat er gezegd geworden is ,zelfs een beetje stoer doen zo kennen we macron wel ,maar wat er achter gesloten deuren allemaal is verteld en gedicteerd dat weten we niet.
  Laat je niet beet nemen door die mannen in strakke pakken die voor de kamera’s hoffelijk zijn tegen elkaar ,het is zij die de uitverkoop van Europa bewerken en uitvoeren ,het strakke pak en de zogenaamde hoffelijkheid is een laagje vernis voor het grote publiek.
  Er onder schuilen harde onbuigzame megalomane monsters die in het volk niet meer zien dan een stel nutteloze eters waar ze steeds moeten tegen liegen omdat die niet akkoord gaan of zouden gaan met hun te bereiken doel.

  Like

 4. Bob Fleumer // januari 7, 2018 om 15:23 //

  Rutte is een gevaar voor ons land, alleen al door wat hij nalaat te doen en dat is Nederland te behoeden voor buitenlandse beleidsinvloeden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s