Nieuw

Opvallende kiescampagne van Vlaams Belang: “Nieuwkomers? Die maken we zelf”

screenshot van de livestream van de persco van Vlaams Belang

Vlaams Belang trapt haar kiescampagne af met een opvallend campagnebeeld. Bij de foto van een vrouw met zwangere buik staat het opschrift: “Nieuwkomers? Die maken we zelf.” De poster heeft opvallend veel gelijkenissen met die van AfD, het radicaal-rechtse ‘Alternative für Deutschland’.

De Antwerpse afdeling van Vlaams Belang trekt in oktober naar de kiezer met een partijprogramma om meer “jonge autochtone” gezinnen naar de stad te lokken en ze er ook te houden. “Nieuwkomers? Die maken we zelf!”, luidt de campagneslogan bij een beeld van een zwangere blanke vrouw. De partij stelt onder meer voor om jonge gezinnen geen kadastraal inkomen meer te laten betalen en hen een woonpremie te geven.

HLN >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Opvallende kiescampagne van Vlaams Belang: “Nieuwkomers? Die maken we zelf”

 1. paulzwueste // januari 5, 2018 om 18:28 //

  Bij het Vlaams Belang vindt je de echte helden!

  Liked by 1 persoon

 2. Zullen we nog tijd genoeg hebben?…………..

  Like

 3. Marhammed // januari 6, 2018 om 08:10 //

  Fantastisch maar te laat! De islam op zich, die een totalitair vernietigende idiologie is, moet in een ontwikkelde samenleving gewoon verboden worden! Hitler is een slecht voorbeeld te volgen, mohamed is dit nog veel meer!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: