Nieuw

Oorlogsverklaring – Jongerenbende dropt bom op auto van politieman: “Het begin van veel meer”

streetview politiebureau St. Gilles Brussel. Onbekend of het bij dit bureau was.

Het lijkt wel een oorlogsverklaring. Brusselse jongeren hebben dinsdagavond een zelfgemaakte bom gedropt op de auto van een politieman in Sint-Gillis.

De autoruit ging aan diggelen en drie of vier daders konden ontkomen. Volgens politiebronnen zijn de drie wellicht lid van de zogenaamde ‘Bende van het Franckplein’. Op YouTube beweert dat groepje alvast nog meer in petto te hebben: “Je nique la commissaire. On sait qui tu es.”

“Een aanslagje, maar we vermoeden dat dit het begin is van veel meer en ernstiger”, zegt een politiebron.

HBVL >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Oorlogsverklaring – Jongerenbende dropt bom op auto van politieman: “Het begin van veel meer”

 1. jackvanderveen // januari 5, 2018 om 19:50 //

  Hoe kan zo een crimineel fans hebben. Marokkaanse Straathoertjes van 12jaar misschien? Die mogen al geen bier aangeboden worden, dus kunnen er ook niet mee gooien. Wat een gezever van die vampirische fans.

  Like

 2. trebor2110 // januari 5, 2018 om 20:17 //

  Jack volgens mij zit je op de verkeerd pagina met je comment 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Wij moeten ook in actie komen ik zat te denken aan Charles bronson

  Like

 4. Charles Bronson fantastisch!!!!

  Like

 5. Ja, Charles gaf het goede voorbeeld, mijn vingers jeuken.

  Like

 6. Henk der Niederländer // januari 5, 2018 om 22:44 //

  Ik heb eens een beetje rondgesnuffelt en nergens word het beestje bij naam genoemd.
  Dat de club bestaat uit een 50 tal naffers die zich hoofdzakelijk bezig houd met de handel in drugs word al helemaal niet ter sprake gebracht.
  Sceptr komt dan wel met de nodige info maar ja dat is dan weer geen MSM.

  Afgelopen dinsdagavond hebben drie daders een zelfgemaakt springstof op de wagen van een agent gelegd en doen afgaan. De achterruit van de wagen sneuvelde hierbij. Videobeelden registreerde drie vandalen, maar de beelden zijn niet nauwkeurig genoeg om over te gaan tot identificatie. De ordediensten vermoeden echter dat de daders te zoeken zijn bij de ‘Bende van het Jacques Franckplein’of de ‘Fioulgang’: een groep van een 50-tal allochtone criminelen.

  https://sceptr.net/2018/01/brussel-allochtone-bende-verdacht-springstof-op-wagen-agent/

  Je zou het allemaal niet verwachten.

  Like

 7. De politie heeft veel te lang met die typhuslijders aangepapt en nu krijgen ze de rekening gepresenteerd. En het wordt met je kop in het zand steken echt niet beter.

  Like

 8. templars2017 // januari 6, 2018 om 02:10 //

  Het verbaast me niks,ze hebben nooit iets gedaan om het “probleem” in te perken.
  Laten begaan is zoveel als volledige toestemming geven, en nu , nu zitten ze met een probleem dat te groot is om nog aan te pakken met de conventionele middelen.
  Het is gebeurt in één van de no-go zones van Brussel , wat er daar nog allemaal van gaat komen is nog maar de vraag ,ik hou mijn hart vast voor het antwoord.
  Die zandvlooien zullen niet stoppen ,ze gaan het iedere keer een beetje verder drijven ,voor de politiediensten is het een verloren strijd en dat is ook volledig geweten , het enige wat ze nog doen is de boel proberen binnen de perken te houden wat op termijn ook niet mogelijk meer zal zijn.
  Geen van de hulpdiensten zijn er tuk op om naar een interventie te gaan binnen die gebieden ,dat zegt toch veel zo niet alles.
  Het is in Brussel hetzelfde beeld als in vele grote Europese steden ,volledige stadsgedeelten die ingepalmd zijn door de islamieten ,in Molenbeek weten ze zelfs op geen parten na wie er allemaal woont, voor de wijkdiensten die de inwoners in kaart moeten brengen op last van het gemeentebestuur is het dweilen met de kraan open.
  er is meer dan 20 jaar geen enkele controle gedaan ,de influx is 20 jaar gegroeid en sedert de aanslagen in Parijs hebben ze het idee opgevat om er eens werk van te maken om dergelijke blunders niet meer te laten gebeuren.
  Ze komen 20 jaar te laat en hebben ze er absoluut geen greep meer op.
  Abdeslam die deel uitmaakte van de bende van Parijs ,wordt er vereerd als een held , hoe was het anders mogelijk om in Molenbeek 4 maanden spoorloos te zijn?
  Islam is Islam ook in molenbeek, het geweld en de terreur die de ideologie met zich meebrengt wordt er verheerlijkt ,het is een broeihaard van al wat niet deugd.
  In de zones rond Brussel gaat de islamisering op volle gas vooruit , wanneer de Europese wijk zal bedreigd worden dan zullen er waarschijnlijk koppen rollen onder de politiekers maar niet voordien, veel tijd is er tot aan die grens niet meer.
  Het is ook zo dat er de laatste tijd geregeld opstootjes zijn die niet altijd de msm halen ,maar als er zijn dan verplaatsen die hufters zich vanuit hun sharia zones naar het centrum van Brussel omdat er daar meer aandacht aan gegeven wordt.
  De mensen in die buurt weten het en trekken langzaam weg wat een vacuum nalaat om nog meer controle te laten aan die bendes.
  20 jaar naiëf zijn heeft een prijs, jammer dat het altijd dezelfde zijn die de rekening krijgen.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp // januari 6, 2018 om 05:50 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogden reageerde:
  TUIG

  Like

 10. polderboy // januari 6, 2018 om 10:11 //

  Ach kom, wat jongeren…Omdat het toevallig een hoofdambtenaar van politie is?
  Toen ik 20 jaar geleden in A’dam West woonde en ze 2 auto’s van me aan barrels sloegen, zei de buurtregisseur van politie ook: “Ach kom, wat jongeren…”
  Ik kijk nu weg, en zeg dat die hoofdambtenaar best wel eens een islamofobe racist zal kunnen zijn. Moet hij maar eens een beetje meer open staan voor andere culturen, zou ik er nog aan willen toevoegen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: