Nieuw

Mahammed verkracht vrouw: “I met a girl, I stuck my finger in her pussy”

"I met a girl, I stuck my finger in her pussy", legde de Somaliër aan de politie uit toen hij kort na de verkrachting in het midden van Stureplan buiten Spy Bar werd gearresteerd. © Polisen

Het nieuwe spannende Zweden – Een 34-jarige Somaliër genaamd Mahammed volgde een vrouw in Stockholm van Stureplan naar Humlegården – waar hij haar aanviel en verkrachtte. Nu is de voorheen meervoudig gevonniste Somaliër veroordeeld tot een gevangenisstraf – maar ontloopt zoals gewoonlijk deportatie.

De vrouw had samen met een vriendin de nacht tussen 5 en 6 augustus 2017 doorgebracht op Stureplan. Ze gingen uit elkaar bij Kungsgatan.

Om vier uur in de ochtend probeerde de vrouw een mannelijke kennis te bellen. “Ik dacht dat je op de telefoon me gezelschap kon houden terwijl ik naar huis loop”, schreef ze in een sms toen hij niet antwoordde.

Tegelijkertijd tonen beelden van een bewakingscamera hoe de vrouw om 03.57 het hotel Scandic Anglais passeerde.

Mahammed wordt door de camera geregistreerd wanneer hij Scandic Anglais passeert. © Polisen

Vijf minuten later is er een andere figuur te zien die langs het hotel in dezelfde richting gaat – Mahammed uit Somalië.

Mahammed volgde de vrouw naar Humlegården, waar ze stopte bij een bank om een ​​sigaret op te steken.

De Somalier begon haar te betasten en ze schreeuwde tegen hem dat hij haar met rust moest laten.

– Ik ga hier niet weg voordat ik je kut heb gelikt, antwoordde hij.

De Afrikaan greep vervolgens haar armen stevig vast en sleepte haar naar een stalling waar hij haar verkrachtte terwijl zij, huilend en schreeuwend, tevergeefs probeerde zich te verzetten.

Toen ze wegging, volgde hij haar, maar de vrouw werd gered door een taxichauffeur die zich snel realiseerde wat er was gebeurd en deed alsof hij de vrouw kende toen ze hem “help” fluisterde.

– I am the right man. You have the right man, zei de Somaliër in het Engels tegen de politie, schrijft het politierapport.

– I met a girl, I stuck my finger in her pussy, vervolgde hij.

Maar tijdens het proces ontkende hij de verkrachting en beweerde dat de vrouw hem vrijwillig had gevolgd naar de stalling en seks met hem had.

Deze verklaring kon echter door de rechtbank van Stockholm worden verworpen en Mahammed werd veroordeeld tot tweeënhalf jaar gevangenisstraf voor verkrachting.

De Somaliër komt al zes keer eerder voor in het strafregister. In juni 2015 is hij voor het laatst veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf wegens mishandel.

Maar zelfs na de verkrachting mag Mahammed in Zweden blijven. De aanklager heeft geen deportatie naar Afrika geëist.

De verkrachte vrouw voelt zich er slecht en krijgt psychologische hulp. Ze vertelt dat haar vrienden haar helpen om ’s ochtends op te staan, omdat ze aan zulke zware angstaanvallen onderhevig is dat ze niet naar haar werk durft te gaan.

Bron:

http://www.friatider.se/h-r-grips-mahammed-efter-fr-cka-v-ldt-kten-mitt-i-stockholm

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Mahammed verkracht vrouw: “I met a girl, I stuck my finger in her pussy”

 1. Hij past bij guillotine.

  Like

 2. en daar gaan we weer meneer mag in Zweden blijven, het is wachten tot hij weer een vrouw verkracht, offer je vrouwen, mannen, kinderen en dieren maar op hoor, ze moeten dat tuig toch tevreden houden tenslotte
  eens kijken wat die aanklager doet als er 1 zijn vrouw of dochter verkracht wordt

  Like

 3. bp633livenl // januari 5, 2018 om 17:14 //

  Als je dan als vrouw ’s avonds over straat loopt dan hou op z’n minst de pepperspray al in je hand om meteen te spuiten als zo’n stuk moslim-dreck in de buurt komt want je weet wat die van plan zijn.

  Like

 4. Lisa, je kan niet meer als vrouw vrij over straat lopen op elk moment van de dag.
  En tegen 4 -6 man begin jij niks met je pepperspray, heel even misschien.

  Like

 5. paulzwueste // januari 5, 2018 om 19:36 //

  Tsja,…
  Hier past dan alléén nog maar het recht in eigen handen nemen… om die Afrikaan de eeuwige zielenrust te schenken.
  Het is hard maar het moet af en toe….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: