Nieuw

“FBI start nieuw onderzoek naar Clinton Foundation”

screenshot you-tube

De gerechtelijke diensten in de VS hebben een nieuw onderzoek opgestart naar onwettige activiteiten bij de Clinton Foundation. Dat heeft het Amerikaanse politieke blad The Hill van verschillende bronnen vernomen. De FBI-agenten van Little Rock, waar de instelling van de Clintons gevestigd is, hebben afgelopen maand minstens één getuige ondervraagd en de komende weken worden er nog bijkomende onderzoeksdaden verwacht.

Het onderzoek spitst zich toe op zaken die zich zouden voorgedaan hebben toen Hillary Clinton nog minister van Buitenlandse Zaken was (2009-2013). Er wordt meer bepaald nagegaan of ze politieke gunsten beloofde of verleende aan donoren van de stichting. Mogelijk zouden beslissingen van de regering-Obama op die manier gunstiger zijn uitgevallen voor de financiers van de liefdadigheidsinstelling van Bill en Hillary Clinton.

HLN >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8276 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on “FBI start nieuw onderzoek naar Clinton Foundation”

  1. Johan P // januari 6, 2018 om 07:19 //

    Tsja, de FBI had de Clinton Foundation al eerder op de korrel, maar Obama heeft destijds ingegrepen en het onderzoek stilgelegd. Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: