Nieuw

Fans pikken het niet dat Boef mag optreden op festival: “We gaan hem met bier bekogelen”

screenshot you-tube

De Nederlandse Algerijnse rapper Boef zag een aantal van zijn optredens geannuleerd worden, nadat hij drie vrouwen “hoeren” noemde. Bij zeker twee shows die wel doorgaan, kan het publiek niet wachten op de 24-jarige artiest. Niet voor de show, maar om hem te bekogelen met bier.

Op een warm welkom van het publiek hoeft Boef alvast niet te rekenen. Heel wat bezoekers zijn van plan de rapper te bekogelen met bier. Er is zelfs een Facebookpagina aangemaakt voor het ‘evenement’ met de titel ‘Bier gooien op Boef’. Al ruim 800 personen hebben aangegeven erbij te zijn, terwijl er nog eens 6.000 geïnteresseerden zijn.

HBVL >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8977 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Fans pikken het niet dat Boef mag optreden op festival: “We gaan hem met bier bekogelen”

 1. marijke // januari 5, 2018 om 19:56 //

  En zooo is dat …..1000 punten ! Moet afgelopen zijn met dit gedrag, dit pikken wij hier niet, We laten gvd niet toe dat ons land, net als Zweden bijv. of Duitsland kapot gemaakt wordt door dit rotvolk. Ik heb beslist njiets tegen echte vluchtelingen ( echte dus ) zij die zich weten te gedragen, daar is niets mis mee…..maar dit kan niet, nu niet, morgen niet en over een paar jaar ook niet. ER UIT MET DIE ROTZOOI !!! Vandaag nog……….

  Like

 2. Ik heb wel iets tegen echte vluchtelingen. Namelijk dat Nederland het dichtstbevolkte land ter wereld is. Er zijn nog 283 andere landen. Kies maar een ander land uit.

  Like

 3. https://stoprapperboef.petities.nl En zelfs een heuse petitie :). Getekend hebben we ook.

  Like

 4. ik vind dit dus echt heiligschennis. Met bier gooien moet de doodstraf op staan en het komt niet eens aan dat bier. Mijn tip eerst je beker leeg drinken en vervolgens vullen met heet theewater maakt veel meer indruk en graag vol op zijn bakkes

  Like

 5. Henk der Niederländer // januari 5, 2018 om 23:11 //

  Begrijp me goed.
  Deze rapper is een fenomeen.
  het klinkt als een controverse maar is het in het geheel niet.
  Jongens en meiden in de leeftijd van laten we zeggen tussen de 12 en 20 jaar gaan in grote massa naar de eikel om naar zijn non muziek te luisteren en te dansen op zijn zogenaamde muziek.
  Daarbij schijnen ze volgens sommigen veel plezier te hebben, maar deze jeugdigen kennen de straattaal beter als de iets ouderen en vinden het allemaal prachtig.
  Wij volwassenen vinden het schandalig en zelfs ongehoord dat die meiden daar voor zo’n podium staan met een soppende pruim en dat de jongens niet optreden tegen de taal die deze Naffer over hun vriendinnetjes uit slaat.
  Daarom zeg Ik hij is een fenomeen net zoals die andere rappers die dus geen muziek weten te brengen maar toch tienduizenden jongeren aan zich weten te binden.

  Like

 6. Tip aan de fans:
  In zijn “cultuur” is met stenen gooien meer gebruikelijk!

  Like

 7. Henk der Niederländer // januari 5, 2018 om 23:57 //

  Of schoenen Jantje, maar dan moeten de fans op blote poten naar huis.

  Like

 8. polderboy // januari 6, 2018 om 00:24 //

  In zijn eer cultuur begraven ze hem levend en graven ze hem na een week weer op om te kijken of hij al sorry wil zeggen. Zo niet, dan flikkeren ze hem dat gat weer in.
  Wel zo eerlijk, om hem een kans te geven respect te tonen. Beter dan meteen met bierflessen gooien.

  Like

 9. Claudia M. // januari 6, 2018 om 09:09 //

  @Bolo, eens! Je gooit niet met etenswaren, dus zelfs geen evenementenbier in plastic…

  Geef zo’n gast geen podium; draai je met z’n allen om en zing/krijs luidkeels een liedje van of andere concurrent. Dan sta je pas echt voor lul op het podium, naar ruggen te kijken; die allen met iets heel anders bezig zijn.

  Like

 10. @Claudia M.: Met speklapjes gooien vind ik wel toegestaan in dit geval. 😉

  Like

 11. Claudia M. // januari 6, 2018 om 11:00 //

  Nee, @Alice probeer je nu toch eens niet tot hetzelfde niveau te verlagen. Geloof me, compleet negeren, is één van de ergste dingen die bestaan.

  Like

 12. polderboy // januari 6, 2018 om 11:10 //

  Lees bij geenstijl dat de NPO de hoertjes cultuur juist stimuleert. De VPRO gaat een heel opvoedkundig programma wijden aan de populaire cultuur van de loverboys en hun bitches en sletjes:
  https://www.geenstijl.nl/5140151/andere-tijden-npo-rapper-yesr-over-vrouwen/
  Schijnt dat de commercie, dus ook de staatscommercie -de ambtenaren van de NPO mogen immers hun salaris spekken met honderden miljoenen reclame inkomsten- ook veel verdient aan de verdere integratie van Yezidi sletjes cultuur, als ik dit hier lees:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Yes-R

  Like

 13. Het is de Mileniumboom generatie die uit hun dak gaan met dit Nrd Afrikaans tuig.
  Deze generatie is voor 80% geestelijk gestoord, sexueel gefrustreerd en zijn rijp voor
  een psychiater.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s