Nieuw

“Vluchtelingen” achter 90 procent van de toegenomen gewelddadige misdaad in Duitsland

Foto: Bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Vito Manzari

Het zijn de jonge mannelijke zogenaamde vluchtelingen die bijna alle toename van geweldsmisdrijven in Duitsland voor hun rekening nemen. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek, meldt het persbureau Reuters. Het rapport verwijst specifiek naar bepaalde immigrantengroepen, zoals Noord-Afrikanen.

De geweldsmisdrijven in Duitsland zijn in 2015 en 2016 met ongeveer 10 procent gestegen. Een nieuw deelstaatsonderzoek incrimineert jonge mannelijke asielmigranten tussen de 14 -30 jaar voor meer dan 90 procent van deze toename.

Criminoloog Christian Pfeiffer, een van de onderzoekers achter de studie, stelt dat er grote verschillen zijn tussen verschillende immigrantengroepen, afhankelijk van waar ze vandaan komen en de hoogte van de kans die ze hebben om in Duitsland te blijven.

Asielzoekers die worden beschouwd als echte  oorlogsvluchtelingen en die relatief veel kansen hebben om in het land te mogen blijven, neigen ertoe misdaad en problemen meer te vermijden dan anderen, beweert hij.

Zo is ongeveer 17 procent van de geweldsdelicten die worden toegeschreven aan immigranten in de Duitse deelstaat Nedersaksen gepleegd door Noord-Afrikaanse asielzoekers, een groep die in totaal minder dan één procent van alle geregistreerde “vluchtelingen” vertegenwoordigt.

Asielzoekers uit Noord-Afrika hebben ook een vrij kleine kans om de status van vluchteling te krijgen en vervolgens staatsburgerschap in Duitsland.

– De situatie is compleet anders voor degenen die zodra ze hier aankomen, ontdekken dat ze hier helemaal niet gewenst zijn. Die hier geen kans heeft om te werken of te blijven, zegt Christian Pfeiffer.

De onderzoekers willen de immigratie echter niet stoppen, maar juist vergroten door meer immigratie van verwanten. Ze zijn namelijk van mening dat immigranten die herenigd worden met hun families minder misdaden zullen begaan. Veel jonge mannelijke vluchtelingen die in Duitsland wonen verklaren dat ze hun moeders, zussen en vrouwelijke partners missen. Die volgens de studie fungeren als een “anti-geweld beschavingsmacht”, schrijft Reuters.

Alleen al in 2015 zochten 1,1 miljoen buitenlanders asiel in Duitsland, een stijging van vijf keer zoveel fan het jaar daarvoor. Mensen uit Syrië waren de grootste groep en vertegenwoordigden meer dan 400.000 van alle asielzoekers.

Bron:

https://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-germany-crime/violent-crime-rises-in-germany-and-is-attributed-to-refugees-idUSKBN1ES16J

http://www.friatider.se/flyktingar-bakom-90-procent-av-kad-v-ldsbrottslighet-i-tyskland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

9 Comments on “Vluchtelingen” achter 90 procent van de toegenomen gewelddadige misdaad in Duitsland

 1. En omdat je alleen naar West-Europa bent gekomen omdat dat goedkoper is dan met je hele gezin te komen [ want alles draait om geld om de smokkelaars te betalen ] ga je maar de criminaliteit in….wat een waanzin wordt er weer verkondigd
  Het zijn moslims en die horen hier niet.
  Opvang in eigen regio.
  En dan de zin: wie hier geen kans heeft om te kunnen werken….de waanzin ten top.
  Dat tuig komt helemaal niet om te werken maar om west-Europa te veroveren en er een chaotisch Midden-Oosten van te maken.

  Like

 2. ReaGluurder // januari 4, 2018 om 15:42 //

  Met wereldvreemde “leiders” en ongeïnteresseerd BoerZoektVrouw-volk ging W-Europa ten onder!

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // januari 4, 2018 om 16:13 //

  Die leiders zijn echt niet wereldvreemd maar ze moeten gehoorzamen aan de boven hun
  gestelden [ bilderberg, multinationals, EU, banken ]
  het draait enkel om vette baantjes krijgen.

  Like

 4. ja hoor vewanten ook laten komen, ga toch weg, nog meer graaiers erbij, dan stopt de misdaad, en als ze hun moeder, zussen en vrouw missen waarom zijn die slappe happen dan massaal naar Europa gekomen, wat een helden om ze achter te laten, stoere kerels, wel ouderen en vrouwen ook mannen en dieren in elkaar trappen of erger

  Like

 5. Johan P // januari 4, 2018 om 18:01 //

  “De onderzoekers willen de immigratie echter niet stoppen, maar juist vergroten door meer immigratie van verwanten. Ze zijn namelijk van mening dat immigranten die herenigd worden met hun families minder misdaden zullen begaan. Veel jonge mannelijke vluchtelingen die in Duitsland wonen verklaren dat ze hun moeders, zussen en vrouwelijke partners missen. Die volgens de studie fungeren als een “anti-geweld beschavingsmacht”, schrijft Reuters.”

  Jaja, als de waterleiding in de keuken springt ga je namelijk niet de hoofdleiding afsluiten, maar dan zet je alle kranen in de badkamer en de tuin ook open, en die bij de buren ook, want dat vermindert het probleem.
  Godkolere, je vraagt je af wie dat soort figuren heeft geleerd om na te denken.
  Enig ongewenst gedrag, al is het verdomme maar voor het rijden door rood licht, betekent uitzetting, met alle familieleden. Dat is de enige manier, naast de beste manier;ngewoon nooit hierheen halen.

  Like

 6. jackvanderveen // januari 4, 2018 om 18:52 //

  Volgens mij zijn deze misdaadcijfers representatief voor alle landen die dat uitgekotste afrikaans en aziatische uitschot met open armen herbergt.
  Men denkt toch niet dat boeven in een (open) gevangenis plotseling eerlijk tuig wordt.

  Like

 7. Toen het hier oorlog was 40/45 gingen toen ook alléén alle jonge mannen tussen de 14 en 40 jaar op de vlucht????
  Bleven vrouw en kinderen en opa en oma toen ook alléén achter?????
  En zij die een veilig onderkomen hadden bleven zij na de oorlog ook massaal in dat land in plaats van terug te keren naar hun moederland???????
  En kregen zij ook toen ook gratis huizen 10k inrichtings geld uitkeringen gratis zorg scholing enz enz.
  En gingen de oorlogs vluchtelingen uit 40/45 ook aanslagen plegen in het land wat hun opving en in monnikendamse kleding dracht rond lopen en eisen dat zij Nederlandse scholen kregen en Nederlandse folders bij het gemeentehuis krijgen en hun eigen feestdagen officiël wilde vieren en speciale afdeling in de supermarkt voor Hollandse producten en inbreken en massaal aan het verkrachten sloegen?????????
  Dus ja ik vraag mij af zien behalve de lezers van sites als deze en nog een paar wakkere nederlanders dan echt maar dan ook echt niet dat hier iets heel raars aan de hand is en dat dit niet klopt?????????

  Like

 8. Zou dit al op de staatspropagandamachine te zien zijn geweest, of bij Nieuwsuur, of DDW

  Like

 9. Ron, jij woont volgens mij in België.
  Het komt anders een beetje raar over.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s