Nieuw

Nederland steekt 6 miljoen in de jihadisering van mohammedanen

Arnhem, Culemborg en Nijmegen krijgen samen meer dan een half miljoen euro van het de rijksoverheid voor de aanpak van radicalisering en jihadisme. Dat maakt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTB) bekend.

In totaal krijgen twintig gemeenten samen bijna 6 miljoen euro. Arnhem krijgt na Den Haag, Amsterdam, Utrecht het meest (432.450 euro). Nijmegen krijgt 50.180, Culemborg krijgt meer:  63.000 euro.

Met het geld kunnen volgens de NCTB mensen die werken met radicaliserende jongeren beter worden getraind en opgeleid.  Ook wordt de directe omgeving van de jongeren ondersteund. Verder wordt een netwerk opgebouwd van sleutelfiguren rond de jeugd.

In Amsterdam hebben we gezien waar dat toe leidt. Daar kon een lid van de Hofstadgroep jongeren verder radicaliseren en klaarstomen voor de jihad. Enge oplichters als Fatima Elatik stellen vervolgens van dat geld hun infiltranten aan om Nederland van binnenuit te slopen. Sleutelfiguren kunnen hun jihadnetwerk verder uitbreiden terwijl de VVD 100.000 extra jihadisten per jaar binnenbrengt om dit land volledig te gronde te richten.

Nederland MOET kapot en u moet het betalen.

Amsterdam geldt als voorbeeld.

Hoe het in Amsterdam ging:

De moslimbroederschap heeft Amsterdam overgenomen

Deradicaliseringsklucht – Van der Laan houdt vol ‘dat het best wel meevalt’

R a d i c a l i s e r i n g s ambtenaar – wat is er niet duidelijk aan dat woord ?

Pvd-jihad-Ambtenaar, rechterhand van Van der Laan, gaf ronselpraktijk voor ISIS vrij baan

Rechterhand Van der Laan blijkt frauderende moslimbroedster

De kliek van koningin Saadia

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8978 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Nederland steekt 6 miljoen in de jihadisering van mohammedanen

 1. Duchesne // januari 4, 2018 om 19:39 //

  Voor dat geld heb je genoeg coghels om ze allemaal een nekschot te geven, iets waarvan de werking gegarandeerd is. Iedere cent naar die groep ongeacht de bedoeling is subsidie voor jihadisme….nu krijgen een aantal IS commandanten gewoon een betaalde baan om anderen koest te houden en ondertussen als deel van het deradicaliseren gesubsidieerd in de Ardennen te gaan paintballen en Koran studies doen. De term “standing army” is hier van toepassing.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // januari 4, 2018 om 22:20 //

  Het blijft te gek om te benoemen, maar die zogenaamde bestuurders denken nou nooit anders als gooi er een zak geld tegenaan en het probleem is uit de wereld.
  Ik vraag me soms wel eens af welke classificatie iemand moet hebben om zo iets te bedenken en nog doorgedrukt krijgt ook.
  Ik kom nooit niet verder als te bedenken iets van corrupte honden en diegenen die het goedkeuren corrupte honden.
  Kous af.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s