Nieuw

Yes ! – Mijn volksvertegenwoordiger wil ALLE banden met Ottomaniakkistan verbreken

Dat is het enige juiste wat je met dat ontiegelijke tyfusland kan doen.

Breng dat islamitisch rapaille op de knieën ! Maak ze economisch dood. Stuur het hoofd van de ambassadeur in een cederhouten kistje naar Ankara om de intenties duidelijk te maken, zoals vroeger gebeurde.

Turkije is ISIS, en daar onderhoud je ook geen diplomatieke contacten mee, behalve als je Mark Rutte heet. ISIS is als de Basji-Bozoeks die Turkije altijd ingezet heeft.

Dit is Turkije:

Dit is ook Turkije:

Turkije was de grootste slavenhandelaar in de geschiedenis. Al die Barbarijse slavenjagers die eeuwenlang de Zuid- en West-Europese kusten ontvolkten van Christelijke Blanken tot Ierland en IJsland aan toe, vielen onder de Ottomaanse administratie. Piratennesten als Algiers, Salé, Tanger waren door de eeuwen heen met wisselend succes semi-onafhankelijk, maar altijd horig aan Ankara. Ook van de 120 miljoen (4/5 overleed omdat negers niks waard waren) zwarte Afrikanen die door de Islam in slavernij gevoerd werden eindigden voor een groot deel op de markten van Ankara en Istanboel.

Los van bovenstaande fragment van Oriana heb ik nooit veel kunnen vinden hoeveel mensen Turkije in slavernij gevoerd heeft vanuit Zuidoost-Europa waar Turkije 5 eeuwen, 500 jaar, huis gehouden heeft (en ik heb gezocht). Gezien het veel grotere grondgebied en de veel langere periode dan die drie jaar, moet het een enorme veelvoud van geweest zijn.

De Krim-Tataren, een Ottomaans protectoraat, roofde de rest van Europa eeuwenlang leeg. Rusland, Oekraïne, Polen, Moldavië, Georgië, tot Finland aan toe. Blonde vrouwen waren gewild. Duizenden slavenjachten hebben ze uitgevoerd. Zoveel dat de prijs van slaven met regelmaat kelderde. Een enkele soldaat kon tot wel 10 of 20 slaven mee terugnemen na een succesvolle jacht.

It seems, however, that at the time of successful military cam-paigns, when each Tatar soldier could bring with him about 10 to 20 captives, the prices rapidly decreased.

Stel je eens voor hoeveel een jachtpartij van 80.000 dan meeneemt. Complete landen werden ontvolkt. En je Turkse buurman is er trots op, zij kennen hun geschiedenis wél !

When the Tatar army was headed by the Khan himself, its strength was 80,000 soldiers, 50,000 when headed by kalga sultan (i.e. by the second authority after the Khan), and 40,000 when headed by a nureddin sultan (the third authority). After the com-pletion of a campaign, the Khan received a tenth of all captives.

Turkije heeft tientallen miljoenen in slavernij gevoerd. TIENTALLEN MILJOENEN.

Hoeveel mensen er door de Turken vermoord zijn valt niet eens bij benadering uit te rekenen.

Turkije weigert excuses aan te bieden voor de genocides op de Armeniërs, Grieken en Assyrische Christenen rond 1900. Hoeveel miljoenen doden Turkije in de eeuwen van barbaarsheid in Zuidoost-Europa op zijn geweten heeft is voor zover ik weet niet bekend, maar het is meer dan aannemelijk dat het ruimschoots, heel ruimschoots, de 3.5 miljoen overschrijdt die Enver en Ataturk vermoord hebben.

The Muslim Issue‘ komt op 80 miljoen (zonder bron).

En een beetje meer als je deze bijzonder manier van biologische oorlogsvoering meetelt:

80 million Christians killed by Muslims during 500 years in the Balkan states, Hungary, Ukraine, Russia.

[This calculation does not include the Arab biological warfare of the middle ages where enslaved and infected Jews, riddled with plague, were dumped across Europe in regions that had no Jewish origin or settlers. They carried the disease from the brutal Arab slave trade and were part of the enslaved blacks, Christians and Jews who managed to survive by paying jizya. These diseased people were then spread into Europe during muslim efforts to conquer the Italian coast (Venice), Greece, Spain, etc. The plague ended up killing half of the entire population of Europe]

Volgens Koenraadt Elst zijn er 80 miljoen Hindoes vermoord, sommige Indiase bronnen menen dat de Hindu bevolking in 500 jaar tijd van 600 miljoen teruggebracht is naar 200 miljoen door de islamitische jihad. Het Ottomaanse Rijk strekte zich weliswaar niet uit tot aan India. Maar als je simpelweg de namen van de veroveraars bekijkt (dat heb ik een tijdje uitvoerig gedaan omdat ik het wilde weten), of leest aan wie er tribuut betaald werd, dan valt er niet te twijfelen aan de Turkse deelname aan de grootste genocide, en slavenjacht ook daar, ooit.

Hoeveel mede-islamieten er onder de Arabieren vermoord zijn om ze in het Ottomaanse gareel te houden interesseert me geen moer, maar het zullen vast vergelijkbare cijfers zijn.

Tientallen miljoenen in slavernij gevoerd, tientallen zo niet honderden miljoenen, gegenocideerd. Dat is Turkije.

Turkije moet vernietigd worden. In kleine stukjes opgedeeld. En bovenal moet Constantinopel terug veroverd worden.

Turkije heeft geen bestaansrecht in een beschaafde wereld.

Wat Machiel de Graaf vraagt is een goed begin, een begin.

Regeringsbeleid zou moeten zijn om Turkije met alle, ALLE, mogelijke middelen te bestrijden en terug te veroveren.

Als je ook maar het kleinste beetje afkeer hebt van de amateurs van ISIS, kan je streven niet minder zijn dan de totale vernietiging van het Ottomaanse Kalifaat.

Dankjewel Machiel. Ik ben blij dat tenminste iemand mijn stem nog verwoordt in de Kamer. Al geloof ik met de dag minder dat we daar deze tirannie kunnen stoppen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8723 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Yes ! – Mijn volksvertegenwoordiger wil ALLE banden met Ottomaniakkistan verbreken

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 3, 2018 om 12:13 //

  Wow ! Dat heet gepassioneerd schrijven denk ik, en als die benaming niet bestaat dan moeten we hem aan de hand van dit artikel invoeren.

  Like

 2. polderboy // januari 3, 2018 om 13:13 //

  Ondertussen klapt een uit Turkije gevluchte NATO militair uit de school.

  Militairen worden verplicht, ook onder diensttijd, naar de moskee te gaan: ook niet moslims, christenen, e.d.
  Koerdische en andere onwelgevallige NATO militairen worden met elke smoes vervolgd en vervangen door geselecteerde salafistenjihadisten in het Turkse “NATO” leger:
  http://www.tovima.gr/en/article/?aid=930103

  Ik denk toch dat Trump binnenkort stopt met die NATO, zoals dat nu gaat.

  De EU en lokale burgemeesters zullen vrees ik blij zijn, want naast even het Antifa korps bellen, om tegen burgers in te zetten, kunnen ze nu ook Erdogan bellen, en die Turkse “NATO” militairen binnenkort tegen ons inzetten.

  Liked by 3 people

 3. Johan P // januari 3, 2018 om 14:21 //

  Gepassioneerd stuk.
  En helaas allemaal feiten (ik heb me ook bezig gehouden met onderzoek naar islam en de verspreiding ervan).
  Maar wat erger is: feiten die de meeste mensen niet kennen en niet willen kennen en gewoon goedpraten onder het mom dat het nu allemaal beschaafder is. Ik snap het aan de ene kant wel: voor een beschaafd mens is dit soort gedrag ondenkbaar en zij blijven steken in de gedachte dat islam een soort beschaving of tot beschaving leidt.
  Dat is uiteraard niet het geval. Islam is gecodificeerde barbarij en niks anders. Alle hoogtepunten op het gebied van cultuur en beschaving die islam heeft gekend zijn het gevolg van verovering van anderen, waarbij de overwonnen cultuur letterlijk werd geconsumeerd tot er niets meer van over was en er een nieuw doelwit nodig was.

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // januari 20, 2018 om 16:21 //

  De Polen gaven destijds al het goede voorbeeld hoe je met ottomanen om moet gaan.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Iraanse volk (verplicht moslim) is de islam spuugzat | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl
 2. Halbe Zijlstra immigratie
 3. Baudet: ‘Schoolexamen is propaganda voor Turkse EU-toetreding’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s