Nieuw

Guardian: Trump Drives Anti-Sharia Efforts Nationwide

Ed Pilkington klaagt bij de Guardian dat wetgeving in meerdere staten wordt gepusht om de praktijk van islamitische religieuze wetgeving in Amerikaanse rechtbanken te verbieden:

De anti-sharia-wetgeving verspreidt zich in staatswetten in de VS, omdat de vijandige houding van Donald Trump ten opzichte van moslims de rechts islamafoben lijkt te versterken.

In 2017 zijn er 23 nieuwe wetsvoorstellen geïntroduceerd in 18 staten die proberen de praktijk van islamitische religieuze wetgeving, of sharia, te verbieden in Amerikaanse rechtbanken. De uitbarsting van nieuwe wetsvoorstellen brengt het totale aantal van dergelijke wetgevende inspanningen sinds 2010 op 217 in 43 staten, volgens het Haas-instituut op UC Berkeley, die toezicht houdt op de anti-sharia-beweging.

De meeste recente wetsvoorstellen zijn voorzichtig om niet openlijk naar de sharia of de islam te verwijzen, omdat dit zou betekenen dat de wetgeving wordt blootgesteld aan het toezicht van federale rechtbanken op grond van religieuze discriminatie. In plaats daarvan praten ze over “buitenlandse wetten” die in Amerikaanse jurisdictie worden verboden…

Read the rest of the story at the Guardian.

Ed Pilkington complains at the Guardian that legislation is being pushed in multiple states to prohibit the practice of Islamic religious law in US courts:

Anti-sharia legislation is spreading in state legislatures across the US, as Donald Trump’s hostile stance towards Muslims appears to be emboldening rightwing Islamaphobes.

In 2017 there were 23 new bills introduced in 18 states attempting to prohibit the practice of Islamic religious law, or sharia, in US courts. The rash of new bills brings the total number of such legislative efforts since 2010 to 217 in 43 states, according to the Haas Institute at UC Berkeley which monitors the anti-sharia movement.

Most of the recent bills are careful not to refer overtly to sharia or Islam, as to do so would be to expose the legislation to the scrutiny of federal courts on grounds of religious discrimination. Instead, they talk of “foreign laws” being banned in US jurisdictions…

Pakistani

source>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1539 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Guardian: Trump Drives Anti-Sharia Efforts Nationwide

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

    Like

  2. Goed zo Donald.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s