Nieuw

KRIEGSWINTER 2018: Turkse veroveraars schieten Duits meisje (12) neer

12-jarig meisje, zwaar gewond door kogelschoten met oud- en nieuw

Een 12-jarig meisje raakte zwaar gewond in het Salzgitter-district Thiede, toen verschillende mannen willekeurig in de nacht van oud- en nieuw met vuurwapens vuurden. Het kind werd geraakt in het bovenlichaam en onderging een spoedoperatie in een ziekenhuis in Wolfenbüttel. Volgens woordvoerder van de politie van Salzgitter, Matthias Pintak, verkeert het meisje niet in kritieke toestand.

De politie nam kennis van de schotwond door een shotgun in het ziekenhuis. “De volledige politie ging onmiddellijk in actie”, zei Pintak. Met behulp van getuigen bepaalden zijn collega’s snel drie verdachten die rondliepen bij de plaats delict en arresteerden hen onmiddellijk. “Hun betrokkenheid bij de misdaad wordt momenteel onderzocht en is nog niet definitief vastgesteld”, zegt Pintak. Het gebied rond de Diesterwegstraße, waar de misdaad plaatsvond, is nog steeds afgezet rond het middaguur.

De politie ging op pad met jachthonden op zoek naar munitie. Volgens informatie die onze krant heeft gekregen, werden op straat in het afgezette gebied meer dan 20 kogelhulzen gevonden.  Buren vertelden onze krant dat er kort voor middernacht ‘alle kanten op schieten’ begon. Sommige projectielen lijken een huis te hebben geraakt.

Het is nog niet definitief bepaald welke soorten wapens werden gebruikt. Het is ook nog steeds onduidelijk of alle drie de verdachten betrokken waren bij de misdaad en wie van hen het wapen gebruikte. “We zijn nog steeds aan het onderzoeken of de drie verdachten voor de bevoegde magistraat zullen verschijnen”, zegt Pintak. Er is niet veel bekend over de identiteit van de drie mannen. Een van hen is 65 jaar oud.

Bron:

https://www.braunschweiger-zeitung.de/salzgitter/article212982861/Zwoelfjaehriges-Maedchen-in-Thiede-angeschossen.html

Dat de identiteit van de daders niet bekend is gemaakt, komt omdat dat verboden is in Duitsland als het mohammedanen zijn. Een feestje kracht bij zetten door lukraak in de lucht te schieten is echter geen Duitse gewoonte dus het laat zich raden.

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on KRIEGSWINTER 2018: Turkse veroveraars schieten Duits meisje (12) neer

 1. Tuurlijk mogen wij niet weten van de policor machthebbers en de policor msm.

  De pleuris zal uitbreken , waarbij afgerekend gaat worden met de mohammedanen en de policor linkse/communistische nuttige idioten.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // januari 1, 2018 om 19:30 //

  Maar der silvesternacht is met weinig incidenten verlopen wist de overheid te verklaren.

  Like

 3. polderboy // januari 1, 2018 om 19:47 //

  Lees dat de dader een 68 jarige man is.
  Waarschijnlijk hebben die Turken aan hun opa gevraagd om ervoor op te draaien, omdat die door zijn leeftijd toch na twee weken weer naar huis mag.
  Ook vanwege het feit dat die Turkse opa dhimmie’s al zijn hele leven bespeelt, dus elke keer zijn cel onder schijt en pist, wegens geveinsde dementie en incontinentie, geen woord Duits verstaat of spreekt, dus continue een tolk nodig heeft, daarnaast zeikt om halal eten en ook nog vijf keer per dag heen en weer gereden moet worden naar de moskee, vanwege zijn geloof. Helemaal gek werden ze van die ouwe Turk daar in die gevangenis.

  Las ook dat ze het jaar ervoor in dat wijkje een paar brandweerlui kapot hebben geslagen, waarvan een permanent kreupel is.

  Like

 4. Terug sturen naar Erdo in de ban

  Like

 5. zou je dochter maar wezen denk dat ik de eerste 30 jaar vast zou zitten

  Like

 6. templars2017 // januari 1, 2018 om 21:56 //

  Oorlogswinter, je moest eens weten hoe dicht dit tegen de waarheid aanleunt, er waren inderdaad berichten ,uiteraard niet op de msm, die aangaven dat er wat gaande was ,zo werden op een ogenblik ,zonder voorafgaande waarschuwing, alle verloven van de politie ingetrokken en werden ze allemaal opgeroepen ,de camera’s in de luchthaven van Berlijn zijn een hele tijd uitgeschakeld geweest ,er is veel vliegverkeer van militaire toestellen boven Duitsland waargenomen.
  Duitsland ging op 31 december in een verhoogde staat van paraatheid , de bronnen zijn niet van de msm en zullen nooit het daglicht zien ,maar het zit allemaal zo dicht.
  Hier hoor je dan dat een meisje van 12 een shotwonde heeft opgelopen ,en dat er inslagen zijn in woningen.
  Dat zijn geen normale dingen die je verwacht in een oudejaarsnacht ,ook in brussel heeft het zeer onrustig geweest.
  In liverpool is een parkeergarage gevuld met voertuigen volledig uitgebrand , merendeel waren het voertuigen van bezoekers van een paarde schow (welstellend volk).
  ook hier is de uitleg van de overheid dunnetjes, zij veronderstellen dat één van de voertuigen op een middenetage in brand zou zijn gevlogen……..voor wie het geloofd.
  Hetgeen gebeurt met de moslims en de vrees dat ze ineens gaan uit de donkerste holen komen om ons allen aan te vallen is als bij de geboorte van een kind, als weeën komen wordt verwacht dat de geboorte erop volgt ,niet alle weeën zijn de echte één ding is echter altijd zeker de geboorte komt, men weet echter nooit precies wanneer.
  Hetgeen we meemaken zijn de weeën ,niet van een geboorte maar van iets veel erger.
  Bereid U voor …………….

  Like

 7. Henk der Niederlànder // januari 1, 2018 om 22:36 //

  Ik heb ergens een reactie geschreven Templars dat naar mijn schatting zo min of meer 1 miljoen veiligheidsbeambten moeten zijn ingeschakeld in met name west Europa.
  Dat was zo maar even een rekensommetje uit het hoofd.
  Het zouden er zelfs een meervoud van kunnen zijn.
  Maar het feitelijke probleem hiervan is dat onze fake regeringsleiders blijven ontkennen dat er iets helemaal scheef zit in Europa.
  Het waarom van de ontkenning is duidelijk.
  Alle partijen die de laatste decennia de dienst hebben uitgemaakt in het westen hier zijn radikaal de fout in gegaan en als ze dat nou gaan toegeven geven ze gelijk toe dat ze onbekwaam zijn om een bestuurlijke funktie uit te oefenen.
  Het gevolg daarvan is dat de zogenaamde populisten straks de shit op mogen ruimen waarbij dan de spaanders in het rond zullen vliegen, want die krijg je automatisch als er gehakt word.
  En daar willen de partijen die nu aan de macht zijn in een later stadium weer gebruik van gaan maken om de macht terug te grijpen.
  Politiek is vooruit zien nietwaar.

  Like

 8. paulzwueste // januari 2, 2018 om 18:49 //

  Iedereen die ’n beetje in het circuit heeft gezeten weet dat ALLE TURKEN over vuurwapens beschikken.

  Het is maar dat jullie het nu ook weten.
  Doe er wat mee…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: