Nieuw

Drie lichttintiërs gooien vuurwerk naar gezin en slaan vader ziekenhuis in

Een 49-jarige man uit het Gelderse Haalderen heeft op nieuwjaarsnacht harde klappen tegen zijn hoofd gekregen van jongeren die zijn twee kinderen en vrouw met vuurwerk bekogelden. De vader sprak de jongens in Bemmel aan op hun gedrag en ligt nu met ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis.

Het voorval gebeurde rond 02.00 uur ter hoogte van de achterzijde van het Overbetuwe College in Bemmel. Drie jongens waren daar vuurwerk aan het afsteken. Op een gegeven moment gooiden zij vuurwerk naar het gezin dat bij de Van Nispenlaan wandelde.

Bron:

https://www.ad.nl/binnenland/jongeren-gooien-vuurwerk-naar-gezin-en-slaan-vader-ziekenhuis-in~a5b208ad/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5829 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Drie lichttintiërs gooien vuurwerk naar gezin en slaan vader ziekenhuis in

 1. Die foto heb ik eerder gezien maar doet niets af aan het feit. Blijven wij Nederlanders nog lang dit tolereren of gaan we tegengas geven.

  Like

 2. templars2017 // januari 1, 2018 om 21:58 //

  Die man heeft het opgenomen voor zijn gezin , wat alle respect verdient ,doch is niet voorbereid genoeg geweest.
  Het resultaat is dat hij nu de tol betaald ,wat nog veel erger kon zijn geweest.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // januari 1, 2018 om 23:39 //

  En wederom zijn de daders “lichtgetint” en nóg vind men het gek dat de gemiddelde Nederland het onderhand wel heeft gehad met dat gajes. Ondanks alle juichverhalen van politici over diversiteit of hun gedroomde multiculturele samenleving, dit is wat er dagelijks gebeurt in Nederland, dit is waarom de ‘gewone Nederlander’ steeds meer een hekel heeft aan alles en iedereen met een kleurtje. Hoe ze ook hun best doen om andere misdaden in beeld te brengen, opsporing gezocht is een lange rij van lichtgetinte daders die gezocht worden. Gevangenissen herbergen voor het grootste deel lichtgetinte veroordeelden (voor zover er nog gestraft wordt in dit knotsgekke land) Het beeld in andere landen; Engeland Frankrijk Duitsland België is niet anders, ze vormen nog een minderheid maar zijn in alle negatieve statistieken oververtegenwoordigd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: