Nieuw

Negers van Nederland – Luister naar jullie heilige Afrikaanse profeet Marcus Garvey

Onder Ras-Tafari’s is Marcus Garvey (1887 – 1940) zo’n beetje tot Godheid verklaard. Garvey werd geboren op Jamaica en werd een van de pioniers in de strijd om de burgerrechten in de Verenigde Staten.

Het is dit jaar 42 jaar geleden dat Fred (dread)Locks legendarische Repatriation Anthem uitkwam.

Door zijn reizen en migraties, door onder andere Zuid-Amerika en Europa, raakte Garvey overtuigd van de noodzaak alle zwarten internationaal te verenigen om hun achtergestelde positie te verbeteren.

Garvey wilde Afrikanen en de Afrikaanse diaspora in de Amerika’s en elders verenigen, hun zelfrespect vergroten, en zwarte Amerikanen, Jamaicanen en anderen meer leren over hun culturele erfgoed. Ook streefde hij naar bevrijding van het Afrikaanse continent, als thuis- en machtsbasis van alle zwarten wereldwijd.

Hij streefde dan ook naar repatriëring naar Afrika.

Marcus Garvey

Garvey was sceptisch over de gelijke rechten/integratie in de Verenigde Staten. Garvey meende dat blanken zwarten nooit echt zouden waarderen in wat ze als hun land zagen, en pleitte daarom voor een zelfstandige zwarte natie in Afrika.

Garvey had een vooruitziende blik. Niet in de zin dat blanken zwarten niet accepteren, dat hebben we decennialang gedaan. Maar het verandert niks aan de perceptie van de zwarte met een minderwaardigheidscomplex. In zijn ogen wordt hij nog steeds onderdrukt. Zelfs in het minst racistische land ter wereld, Nederland, klinkt steeds luider de zwarte klaagzang. De voorlopige climax daarvan is dat gisteren een zwarte racistische etnopartij werd  opgericht.

Dat komt na jarenlange aanvallen op blank cultuurgoed omdat het blank is. Jarenlang gedram over de slavernij door blanken, terwijl de slavernij door zwarten vele malen omvangrijker was en tot op de dag van vandaag doorgang vindt. Het is van een tergende hypocrisie. Zelfs als blanken alle eisen in zouden willigen zal de zwarte nog niet tevreden zijn. Dat komt omdat de hypocriete eisen niet gegrond zijn in enige feiten of rede maar in emotie. Die emotie is ordinaire blankenhaat en rancune. Er is ook geen doel gesteld; als we dit en dit hebben dan zijn we tevreden. Nee, want dan zou de zaak strijd kunnen eindigen. Het heeft een open einde zodat er altijd een volgende eis op tafel gelegd kan worden. De racistische activisten zullen simpelweg niet tevreden zijn tot de laatste blanke het veld heeft geruimd.

Dat gaat niet gebeuren. Daarom, mijn lieve gekleurde vrienden:

Er wacht u het grootste en rijkste continent op deze planeet, zoals Garvey u voorspelde. Spoedig zullen uw zwarte broeders er de laatste blanken uitgemoord hebben. Alle Afrikaanse landen zijn onder Afrikaans bestuur. Er is niets dat u nog tegenhoudt. U kunt er dan vredig onder de uwen zijn, amongst your brethren.

Een trotse en fiere neger begrijpt dat nu de tijd aangebroken is die Marcus Garvey voorspelde. Keert huiswaarts, oh neger.

Marcus Garvey had met dat doel, repatriëring, een scheepvaartmaatschappij opgericht, The Black Starline (als een neger het mag zeggen mag ik het ook, isnie racistisch niedan, Sylvana der partij heet niet voor niks naar artikel 1). Die maatschappij ging failliet door neger- wanbeheer. The Black Starline was een essentieel onderdeel voor Garvey’s Back to Africa beweging. Luister hoe graag Prince Far I terug wil, of Mikey Dread, hoe Dillinger oproept tot repatriëring, ‘repatriation is a must‘ rapt Dillinger misschien wel als duidelijkste. ‘Yes the time has come, we’re going home’, zingt John McLean, ‘these are the days for which we have been praying. It’s repatriation, black liberation‘.

Maak eindelijk uw droom waar. Waarom nog blijven in dat vreselijke land van die vreselijke blanken met hun vreselijke blanke tradities waar je je elke dag gediscrimineerd voelt en de hele wereld uit racisme bestaat?

Er is een groot zwart continent,

Helemaal zonder blanken,

U mag het hebben,

Helemaal voor u,

Nooit geen discriminatie meer,

Nooit geen racisme,

Maar dan wordt het zo langzamerhand wel een keertje tijd dat u de daad bij het lamlendige woord voegt en verkast !

I meekly wait and murmur not

For the Black Starliner shall come

For the Black Starliner must come

Hij is stuk, hij vaart niet meer.

Still waiting on the same opportunity

For the Black Starliner which is to come

Dat kan lang duren als je blijft zitten wachten.

Marcus say so

Oh land of Africa Holy Mount Africa

We want to go

En toch zijn jullie nog steeds hier.

We want to go Sierra Leone and Ghana

Zimbabwe, Ethiopia

Jij liever dan ik.

we want to go – in a Kenya

We want to go

Ik snap niet waar je nog op wacht. Er gaan elke dag boten.

Marcus Garvey was ook van grote invloed op de ras-terroristische Black Panters, de islamonazi’s van de Nation of Islam en Malcolm X (en ook Martin Luther King). Precies dat gajes waar de hedendaagse racistische zwarte activisten in Nederland door geïnspireerd zijn.

Garvey’s idee was niet de rassenoorlog waar deze clubs op uit zijn. Afrika voor de Afrikanen, een etnostaat, maar dan een héle grote. Een vreedzame Apartheid.

Ik gun het ze.

Ethiopia stretch forth her hands

Ghana, say come home brother

We are slaving down here in Babylon and we are slaving

We want go eat fufu and palm wine

Eat some nice fish and have nice time

We are slaving down here in Babylon (brotherman)

Want go look nice ladies

Want to see mother with their babies

We are slaving down here in Babylon

This is eternal hell

Nothing for us

And it a run red

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

19 Comments on Negers van Nederland – Luister naar jullie heilige Afrikaanse profeet Marcus Garvey

 1. Henk der Niederlànder // december 30, 2017 om 11:06 //

  Heel erg goed artikel Fub.
  Maar het idee erachter is totaal onhaalbaar.
  En wel om de volgende redenen.
  Dan zou de zwarte mens zelf moeten werken om een en ander op te bouwen.
  Nou is ”werken” een werkwoord en alleen daarom al krijg je de dames en heren nooit en te nimmer in Afrika.
  Ten tweede in navolging tot bovenstaand is er ook geen sociaal vangnet, dus dat is ook een nogal groot probleem.
  Als laatste zou Ik dan persoonlijk voorstellen, laat ze dan maar allemaal gasn studeren op de ”hoogstaande” universiteiten op het zwarte continent.

  Liked by 3 people

 2. Nooit geen discriminatie meer,
  Nooit geen racisme,
  Fubar , nooit geen is altijd , het moet zijn nooit meer

  Liked by 2 people

 3. Republikein // december 30, 2017 om 15:54 //

  President Donald J. Trump verklaart januari 2018 als nationale maand van uitbanning van slavernij en mensenhandel.

  Hij zegt:

  In de nationale maand van onderdrukking van slavernij en mensenhandel verwijzen we nogmaals naar de uitroeiing van het kwaad van slavernij. Mensenhandel is een moderne vorm van de oudste en meest barbaarse vorm van uitbuiting. Hij heeft geen plaats in onze wereld. Deze maand denken we niet alleen na over deze afschuwelijke realiteit. We beloven ook dat we alles in het werk zullen stellen om een einde te maken aan de verschrikkelijke praktijk van mensenhandel, die onschuldige slachtoffers overal ter wereld treft.

  Laten we samen bidden.[dat heeft ie niet gezegd, wel God save America]

  Like

 4. Republikein // december 30, 2017 om 15:58 //

  Bless reken ik ook goed hoor.

  Like

 5. Kreeg nog wat tips:

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // december 30, 2017 om 17:12 //

  Die mensen boeien me niet zo, maar uh, was Dingetje een antwoord op cocaine Dillinger?
  Persiflage.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // december 30, 2017 om 17:45 //

  “De racistische activisten zullen simpelweg niet tevreden zijn tot de laatste blanke het veld heeft geruimd.
  Dat gaat niet gebeuren. Daarom, mijn lieve gekleurde vrienden”.

  Hoe graag ik het er ook mee eens zou willen zijn, dat is precies wat er wel gaat gebeuren.
  Dat zit zo; het blanke ras fokt niet door, eenmaal gekruist met een negroïde persoon komt er in volgende generaties nooit meer een blanke uit tevoorschijn, de donkere kleur is dominant. Het blanke ras is derhalve gedoemd uit te sterven op den duur. Niet vandaag, niet morgen maar wel op de lange duur. Neem daarbij het negatieve aantal blanke geboortes en en het sterk positieve aantal zwarte geboortes en het sommetje lijkt niet meer zo moeilijk.

  Liked by 4 people

 8. Tijl heeft de moed opgegeven.
  Afgelopen zaak, niet meer moeilijk over doen verder.

  Like

 9. Tijl, valt wel mee, met dat gene editing heb je binnenkort negers met recht blond haar.

  Liked by 1 persoon

 10. Er gaan ook geruchten rond dat dit type van gmo wat wel en geen gmo is(super verwarrend maar heel belangrijk bij de regel geving) Monsanto wel eens de kop kan kosten.
  copy/paste stukje
  With extreme precision, CRISPR-Cas9 allows us to:

  Delete undesirable genes

  Add desirable genes

  Reactivate dead genes

  Adjust the activity level of already present genes

  In doing so, just short of dishing out superhuman powers, CRISPR-Cas9 promises a host of benefits for a new scientific age. By manipulating the underpinnings of biology, this technology is poised to touch virtually every industry imaginable.

  Areas that will be impacted by CRISPR-Cas9 include (just to name a few):

  Human health

  Drug development

  Agriculture

  Energy/biofuels

  Advanced materials

  Imagine, for a moment, a world with no genetic disease. No cystic fibrosis, no Tay-Sachs, no muscular dystrophy, no celiac disease, no Huntington’s disease, no hemophilia, no sickle-cell anemia, and no Down syndrome.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // december 30, 2017 om 23:32 //

  Was eerlijk gezegd een beetje bang om direct voor nazi te worden uitgemaakt maar er bestaat wel degelijk zoiets als erfelijkheidsleer. Dat zit onvoorstelbaar ingewikkeld in elkaar maar er komt wel een ding bovendrijven en dat is dat het blanke ras foktechnisch niet bijster sterk is en dat gaat verder dan alleen de kleur, ook de vorm van de neus de lippen en het haar van het negroïde ras is behoorlijk dominant.
  En niet onbelangrijk; geboortebeperkende middelen worden in het Westen dermate enthousiast gebruikt dat ons aantal zienderogen afneemt terwijl er nu juist in Afrika een geboortegolf is ontstaan die wel wat wegheeft van een tsunami. Nou dan hoef je geen wiskundeknobbel te hebben om te weten wat de uitkomst gaat worden.

  Like

 12. templars2017 // december 31, 2017 om 00:04 //

  Het gaat nog niet snel genoeg , het uit de wereld fokken dat Tijl beschrijft is inderdaad een lange termijn oplossing om de blanken van de planeet te ruimen,marr dat is voor sommigen niet snel genoeg ,wij planten nog voort ,minder als vroeger ,maar toch des al niet te min.
  Om de boel te versnellen gaan ze het lgbt legioen alle voordelen geven ,als er veel genderneutrale mensen rondlopen worden er nog minder blanken gemaakt ,en kunnen ze desnoods zwarte kinderen importeren ,ze hebben er daar genoeg.
  Hoe dan ook de blanken worden van uit hun eigen samenleving van binnenuit geholpen zichzelf te vernietigen ,de generaties die na ons komen zijn echt te beklagen …..op alle vlakken

  Liked by 1 persoon

 13. Republikein // december 31, 2017 om 00:39 //

  Kleine mannen en grote Jannen, en vv.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // december 31, 2017 om 00:40 //

  Nou ik wilde niet zo ver gaan om het een lange termijn oplossing te noemen. Wel een logisch gevolg als we op dezelfde voet voortgaan. Het vervelende aan de zaak is dat ik geen oplossing kan bedenken om het tij nog te keren. Hopen op de natuur is ook al hopeloos gebleken, telkens als er in Afrika aids of ebola uitbreekt is er wel weer een blanke die een medicijn ontdekt…

  Like

 15. Dan volgt automatische de vraag.
  Wie heeft er belang om blanken de wereld uit te willen.

  Like

 16. trebor2110 // juni 16, 2018 om 17:56 //

  De racistische activisten zullen simpelweg niet tevreden zijn tot de laatste blanke het veld heeft geruimd.

  ik denk dat ze altijd een paar blanke zullen bewaren anders hebben ze niks meer om hun pijlen op te richten , waarschijnlijk zullen ze om die rede blanke gaan kweken om altijd een slachtoffer te hebben om slachtoffer tegen te kunnen spelen .

  Like

 17. trebor2110 // juni 16, 2018 om 18:03 //

  Tijl Uylenspiegel
  Hopen op de natuur is ook al hopeloos gebleken, telkens als er in Afrika aids of ebola uitbreekt is er wel weer een blanke die een medicijn ontdekt…

  Wat een goedzakken toch weer he die blanke .
  We brachten ze naar de mooiste landen en eilanden in de Caribien en Zuid Amerika

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // december 30, 2017 om 23:32
  Was eerlijk gezegd een beetje bang om direct voor nazi te worden uitgemaakt

  Like

 19. Goeie gif van Herr Rommel 😉

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Linkse negermilitie-leider, Rakem Balogun, gearresteerd door de FBI

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s