Nieuw

De statistieken voor 2017

Jammer. Net niet de 10 miljoen views gehaald dit jaar. Wel 9,314,522 hits sinds 19-10-2015.

2017:

Ter vergelijking, dit waren de cijfers van 2016:

Dat zijn 814.164 meer views, 143.654 meer bezoekers, veel meer likes en 4.939 meer comments in 2017 dan in 2016.

Wat je hier niet ziet, maar waar we een beetje aan hebben lopen sleutelen de afgelopen tijd is dat er per bezoeker nu meer artikelen gelezen worden dan voorheen. In december en november werden er net meer dan 4 artikelen per bezoeker gelezen gemiddeld, daarvoor lag dat altijd tussen de 2 en 3.

De best gelezen artikelen in 2017 waren:

Abdullah al-Adaini “Meisjes van drie jaar oud mag je gerust verkrachten wanneer ze zich te uitdagend kleden” (174.676)

Afrikaanse pedofiel neemt verkeerde meisje mee en is voor de rest van zijn waardeloze leven van zijn ‘ziekte’ afgeholpen (112.181)

Syriër met vier vrouwen en 23 kinderen krijgt maandelijks 30.030 euro uitkering ( 67.875) (daar is wat vreemds mee, ik kan hem niet vinden in de zoekbalk, terwijl hij toch echt in de statistieken staat, via daar kan ik ook zien dat het in ‘headlines’ staat en bestaat uit slechts een tweet en een plaatje, maar ik kan geen link geven)

“Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen” (67.584)

>15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraak (40.895)

De site waar u via ons het meest naar toe gesurfd bent is Defend-Europe.org voor de crowdfund-actie om die boot te kopen om de smokkel-NGO’s in kaart te brengen 7.073 keer. Daar hadden we ook wel een beetje ons best voor gedaan om dat te pluggen. Mooi !

Hier kwam u vandaan in 2017:

And a Happy F*cking New Year !

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

22 Comments on De statistieken voor 2017

 1. Ook leuk om dan precies met dit artikel de lay-out te vernietigen en de zijbalk te doen verdwijnen. LoL.
  Er zat al iets scheef in de code 😉

  Like

 2. Ha, gevonden.

  Like

 3. templars2017 // december 30, 2017 om 23:45 //

  Als dit zo stijgt wil dit toch wat zeggen ,mensen zoeken naar informatie die ze op de gewone msm nooit gaan zien verschijnen.
  Dus kan de conclusie genomen worden dat dit forum een verschil maakt………..
  Happy 2018 jongens

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // december 31, 2017 om 00:13 //

  Nou dat is dan toch iets om met gepaste trots op terug te kijken en iets om aan te werken om voor volgend jaar nóg beter te scoren. Het zou natuurlijk een inkoppertje zijn om te zeggen “aan mij zal het niet liggen” maar ik sta niet eens bij de best gelezen stukjes. 😦

  Like

 5. Ik ook niet. En 3 van die stukjes zijn van het jaar ervoor. Voor een beter beeld had ik meer weer moeten geven, maar het is me teveel gepiel, sorry.

  Like

 6. Ik weet wie die views van Spanje zijn. Het valt me tegen dat ze ons maar 47.298 keer heeft bezocht dit jaar. Volgend jaar verwacht ik minstens het dubbele Esp.

  Liked by 1 persoon

 7. Wist je trouwens dat de laatste dagen er meer bezoekers komen van buitenland dan Nederland. Het schommelt een beetje maar ca 24% komt uit België en 24% uit Engeland. Dat is samen meer dan de 40% uit Nederland.

  Like

 8. trebor2110 // december 31, 2017 om 01:08 //

  interessant

  Like

 9. Duurt een uur.
  Kun je het samenvatten, trebor ?

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // december 31, 2017 om 02:35 //

  Nou ik heb het bekeken en eerlijk gezegd weet ik niet wat ik ermee aan moet, dit is te bizar voor woorden, de vrachtwagen is niet vooruit de markt opgereden maar er achteruit in gegaan ?!? En er zouden lang niet zoveel slachtoffers geweest kunnen zijn. Het wordt allemaal keurig uitgelegd, je zou haast zeggen er is geen speld tussen te krijgen, de vraag is alleen waarom zou men zoiets gedaan hebben ? Er moeten tientallen getuigen zijn en niemand heeft achteraf gezegd dat het waanzin was en dat het niet gegaan is als dat men doet voorkomen.
  Nou lijkt vooruit volgens de maquette niet erg waarschijnlijk, maar achteruit lijkt mij ook niet erg waarschijnlijk, met zo’n truck met oplegger is dat een zeer ingewikkelde draai die alleen een zeer geroutineerd chauffeur zo zou kunnen maken. En het grote vraagteken is waarom ? Waarom een verhaal anders vertellen dan wat er werkelijk gebeurd is, waarom doden en gewonden verzinnen en ga zo maar door. Waarom ?

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // december 31, 2017 om 02:44 //

  Oh jij vroeg een samenvatting, nou dat is nog niet zo eenvoudig want ze komen met een heleboel dingen. A) de draai de markt op valt nauwelijks te maken en al helemaal niet met de snelheid zoals van de camera uit de auto. B) hij kon niet onder de lantaarn door zonder hem te beschadigen C) het huisje op de linkerhoek is niet geraakt en dat is bij vooruit rijden onmogelijk. D) er is na de dodenrit geen enkele sprake van paniek er zijn geen doden of gewonden te zien. E) zelfs na tien minuten is er nog niemand afgevoerd.

  Like

 12. Hetzelfde met de Vegas shooting.
  Ik heb geen gewonden gezien, nul bloed ook, en niemand zien rennen, de eerste reactie van mensen.
  En dat is vaker het geval bij ‘aanslagen’.

  Volgens sommigen worden we massaal ge-mind-fucked.

  Like

 13. Thnx voor de samenvatting 😉

  Like

 14. Fub ik zie dat ik mijn ip adres 13470 keer verrandert heb

  Like

 15. Republikein // december 31, 2017 om 05:24 //

  i172.photobucket.com/albums/w26/zinus187/happy-new-year-girls.jpg

  Like

 16. skeeter // december 31, 2017 om 04:23
  Fub ik zie dat ik mijn ip adres 13470 keer verrandert heb
  ———

  Moet jij weten.
  Als we je willen bannen lukt dat ook wel als je een proxy gebruikt hoor 😉

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel // december 31, 2017 om 13:30 //

  Heb nu ook deel II van de film bekeken en ik kom er maar niet uit. Het mag duidelijk zijn dat de vrachtwagen zeker niet de route afgelegd kan hebben zoals men het naar buiten heeft gebracht. Er is nergens ook maar een druppel bloed te zien en ondanks de vele zwaar gewonde mensen zijn er maar een paar ambulances vertrokken met gewonden.
  Er is waanzinnig veel politie brandweer en ambulancepersoneel op de been en niemand doet iets, ze praten, lopen wat heen en weer maar men doet niets.
  De aanwijzingen dat de wagen nooit die route gereden kan hebben zijn overweldigend zeker als je daarbij het filmpje vanuit de auto mee laat wegen, de vrachtwagen rijd met minstens 50 km. op de ingang af (of erlangs) en zeker met die snelheid heeft hij nooit die bocht kunnen maken, hij is onder de kerstverlichting doorgereden die lager hangt dan de wagen hoog is en toch is het nog helemaal intact en brand nog gewoon.
  Kortom het is niet zo gebeurd als men zegt, het aantal slachtoffers is op zijn minst zeer onwaarschijnlijk.
  De vraag die overblijft is; waarom ?
  Waarom wordt een grote aanslag bij mekaar gefantaseerd ? En waarom heeft is pers niet massaal op deze bewijzen gedoken toen deze filmpjes op YouTube werden gezet ?

  Like

 18. Deze man denkt dat bijna alle aanslagen nep zijn, je hebt hem misschien ontmoet, je was in ieder geval tegelijk met mij in dezelfde zaal als hij:

  Like

 19. Fubar, als het bijna allemaal nep is, hoelang zou een grote groep mensen die hier bij betrokken zijn kunnen zwijgen.
  Er zijn dan altijd wel getuigen van de voorbereiding van zo iets, die met iets naar buiten komen dan.
  Of zijn die allemaal met een 1 miljoen omgekocht.

  Liked by 1 persoon

 20. ongelovige // december 31, 2017 om 17:33 //

  Interessant.
  Blijft de vraag: wie heeft er belang bij, en welk belang, om ons wijs te maken dat een mohammedaan 12 mensen heeft vermoord en 48 zwaar verwond.

  Like

 21. ongelovige // december 31, 2017 om 17:35 //

  Interessante video.
  Blijft de vraag wie er belang bij heeft, en welk belang, om ons wijs te maken dat een mohammedaan 12 mensen heeft vermoord en 48 zwaar verwond.

  Like

 22. ongelovige // december 31, 2017 om 18:12 //

  En al die getuigen? Die vent die riep: “iedereen die niks gezien heeft, ophoepelen en wie wat gezien heeft, komt naar mij”. Had die zo’n pen als in de film “men in black?”
  Op het knopje drukken, flits en hun geheugen is gewist?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s