Nieuw

Levenslange gevangenisstraf voor Afghaanse asielzoeker die Fins meisje heeft verkracht en levend verbrand

De veroordeelde Ramin Azimin en zijn slachtoffer Jonna Männistö.

Het Finse Hooggerechtshof heeft afgelopen donderdag (21-12-2017) besloten dat de levenslange gevangenisstraf voor de moordenaar van een 17-jarig meisje van kracht blijft.

Ramin en Jonna hadden eerder een relatie. Hij wilde met haar trouwen en kinderen krijgen. Nadat ze brak met Ramin begon ze met een andere man een betrekking. Het eindigen van de relatie was het motief voor de moord.

Eind januari reisde de man van Helsinki naar Björneborg en zou zijn ex-vriendin een lift geven via Ulvila naar Kokemäki, waar hij haar eerst verkrachtte en daarna vastbond op een stoel in een schuur, met benzine overgoot en in de brand stak.

Volgens het gerechtshof verbrandde ze levend.

Meerdere Europese meisjes zijn al vermoord of verkracht door migranten. In Duitsland werd Maria Ladenburger vermoord door een Afghaanse migrant en in Zweden werd Alexandra Mezher doodgestoken door een Somalische migrant.

Duitsland en Zweden kunnen hun eigen vrouwen nauwelijks beschermen tegen migrantenaanvallen. Een tijdje geleden adviseerde de Duitse nationale tv vrouwen om tijdens het joggen veilige routes te nemen en de politie in Zweden zei zelfs dat vrouwen ’s nachts niet naar buiten moeten gaan.

Bron:

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005497910.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Levenslange gevangenisstraf voor Afghaanse asielzoeker die Fins meisje heeft verkracht en levend verbrand

 1. Off-topic:

  Like

 2. Esperanza // december 26, 2017 om 22:30 //

  Fub, laat je niet te zeer piepelen door Geenstijl.
  Heb dat pdf met brief van Schippers ff gescand maar in de gauwigheid geen naam van enig voorgesteld bewindsman te vinden.

  file:///C:/Users/Windows%208.1/Downloads/_verslag_van_de_verkenner,_mevr._Schippers,_ten_behoeve_van_het_debat_over_de_verkiezingsuitslag%20(1).pdf

  Like

 3. Tuig dat GS. Ik zal het zo even duidelijk maken 😉

  Like

 4. Alleen Omtzigt wordt genoemd als ik dat PDF lees.
  Gewoon glashard gelogen door GS.

  Like

 5. Esperanza // december 26, 2017 om 23:15 //

  Niks gelogen Fub, gezien GS Logo, geheel conform 1 van de 3 zelf zelf benoemde kwalificaties: .. ongefundeerd ..

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // december 26, 2017 om 23:17 //

  Had koning Willie toch gelijk in zijn kersttoespraak in ieder geval voor zover ’t GS aangaat.

  Like

 7. Gerrit Tienkamp // december 27, 2017 om 00:40 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

 8. polderboy // december 27, 2017 om 02:14 //

  Duur kereltje.
  Fins meisje, gemiddelde waarde van een Fin(se) per jaar als opbrengst is ook wel zeker 40.000 Euro, dus dat meisje haar bijdrage ook 40*40.000= 1.6 miljoen Euro, dat weg is, naast haar recht op geluk.
  Dan de kosten voor de door Timmermans en trawanten opgedrongen indringer: levenslang. Dus 40*150.000 Euro gevangenis kosten = 6 miljoen.
  Schade zeker 7.5 miljoen direct en aan afgeleide kosten (familie trauma’s, verkankeren van het sociaal kapitaal=) ook 2.5 miljoen.

  Hem afknallen is raadzaam, want 6 miljoen daarmee besparen en daarmee mensen helpen die het kunnen gebruiken is goed, naast dat ik het onmenselijk vindt om iemand zijn leven lang op te sluiten en het dus barmhartig is om hem af te knallen, naast dat het 6 miljoen oplevert.
  Reden ook om in dit soort gevallen voor de doodstraf te pleiten.

  Liked by 1 persoon

 9. Men is uit op een groot conflict in W. Europa o.a met import van dat tuigvolk. Voor mij heel duidelijk. Als de pleuris uitbreekt zijn de meeste bewindspersonen incl adelijken over alle bergen. Die lul kreeg de kogel wat mij betreft

  Liked by 1 persoon

 10. Soms weerklinken er wel eens bruikbare adviezen. https://www.youtube.com/watch?v=-fjUuwogZJc

  Like

 11. He…meneer Sjun, lange tijd niet gezien hier…..
  Hoop dat alles goed is met u.

  Like

 12. Je moet dat niet levenslang geven, je moet dat levend koken in varkensvet.

  Like

 13. Inderdaad oog om oog tand om tand.

  Like

 14. ieznogoedh // mei 12, 2019 om 14:20 //

  Ze had eerst een relatie met deze bezitter en heeft daarmee wellicht gevraagd(?) om een slechte behandeling. Haar ouders hebben haar kennelijk niet goed opgevoed.
  Neemt niet weg dat deze behandeling de grenzen van ‘normale’ overschreed wat in de kringen van deze bezitter te doen gebruikelijk was.
  Misschien de relatie te begrijpen als je bedenkt dat een groot deel van de westelijke mannen tegenwoordig nogal verwijfd zijn. En door haar jeugd heeft ze niet ingezien dat mannelijk toch iets heel anders is dan beestachtig.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. GeenStijl loog opzichtig over Baudet en Aboutaleb

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s