Nieuw

Aboutaleb zegt het gewoon zelf, ‘Ik ben een islamitische poepschep van Saoedi-Arabië’. Oké wel met zijn eigen woorden

De burgemeester van Rotterdam, Aboutaleb zegt dat hij een salafist is…
Weet u nog dat die “bivakmutsmannen” op het dak van een salafistische school stonden om aandacht te vragen voor het opkomende salafisme in Nederland? Hoe is het eigenlijk met die school? Nog steeds open zonder voldoende leerlingen? Wist u dat het salafisme door (bijna) alle politici, mensen met gezond verstand en veiligheidsdiensten als iets negatiefs wordt gezien?

Door Elise Nijmegen

Er zijn in ons land veel Marokkaanse salafistische moskeeën, moskeeën die gesponsord worden door en onder invloed staan van Saoedi-Arabië. Imams worden in Saoedi-Arabië opgeleid en vervolgens in deze moskeeën tewerkgesteld. Ze hebben, zo schijnt het, daar de “zuivere” islam geleerd en die preken ze dan ook wekelijks in deze moskeeën in Nederland.

Deze “zuivere” islam stamt uit de prehistorische tijd (7e eeuw) van Mohammed, u weet wel, die 9 vrouwen had waaronder een meisje van 7, die hij op 9-jarige leeftijd ‘consumeerde’ (pedofilie). In de preken die wekelijks worden gegeven door deze imams wordt gezegd dat vrouwen ongelijk zijn aan de man en dat zij zich te allen tijde moeten aanpassen aan de wensen van de man. Dat kinderen vanaf 10 jaar geslagen mogen worden, dat er geen taboe is op geweld en dat samenleven met christenen, joden en seculieren uit den boze is. En dat ze onze democratie met hand en tand moeten bestrijden om zo hun sharia in te voeren.

Volgens de veiligheidsdiensten zijn deze moskeeën een kweekvijver voor jihadisten en dat het salafisme streeft naar een totalitaire islamitische staat. Ook zeggen ze dat dit een bedreiging voor de staatsveiligheid is en dat het de laatste jaren een opmars gemaakt heeft omdat salafistische moskeeën proberen de “gematigde” (voor zover die er zijn) moskeeën over te nemen en proberen jongeren en ook vluchtelingen onder de salafistische invloed te krijgen.

Onze politici zouden een verbod op salafisme moeten opleggen, dit willen we niet in ons land. Wil je zo leven, ga dan naar een land waar dat gebruikelijk is. En dat een Burgemeester van een Nederlandse stad een salafist is en achter deze waanzin staat is mijns inziens echt belachelijk. En die nieuwe burgemeester van Arnhem? Is dat ook een salafist?

Sluit u aan bij gelijkgestemden, bij andere vaderlandslievende Nederlanders en laten we zorgen dat onze (klein) kinderen een veilige toekomst krijgen en in alle vrijheid kunnen opgroeien. Dit is Nederland, ons land! Het land van de Nederlanders net zoals Polen van de Polen is en Hongarije voor de Hongaren.

Door Elise Nijmegen

Mocht u deel 2 van Nederland, ons land! willen bestellen, dan kan dat via onderstaande link.
https://www.boekenbestellen.nl/…/nederland-on…/9789082763218

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Aboutaleb zegt het gewoon zelf, ‘Ik ben een islamitische poepschep van Saoedi-Arabië’. Oké wel met zijn eigen woorden

 1. trebor2110 // december 26, 2017 om 19:00 //

  Nou Sunny en Silvana kom er maar weer in, Kramer, die van zichzelf vond dat hij als een ‘mietje’ had gereden, je weet wel mietje is een ander woord voor homo .https://www.telegraaf.nl/sport/schaatsen/1474070/geklopte-kramer-baalt-van-rijden-als-een-mietje

  Like

 2. trebor2110 // december 26, 2017 om 19:36 //

  Een wolf in schaapskleren
  Hoe kan Abutaleb een vergelijking maken tussen Jezus en Mohammed
  Tegen Jezus werd geweld gebruikt en Mohammed was iemand die geweld gebruikte ,

  Like

 3. templars2017 // december 26, 2017 om 20:19 //

  Het is bijzonder zuur te bedenken dat het voortbestaan van onze tradities in handen wordt gelegd van lieden die enkel hun agenda willen uitvoeren , nl. het in stand brengen van hun geloof en levensdicipline.
  Het is bijzonder zuur te bedenken dat de oorzaak ligt bij hen die door het volk gekozen zijn.
  Het is bijzonder zuur te bedenken dat de verkozenen waarschijnlijk niet rechtmatig de macht hebben gekregen maar verworven door list en bedrog ,waardoor ze niet veel van de islamitische Taqqiya verschillen.
  Het is bijzonder zuur te bedenken dat het volk dit over zich heen moet laten gaan omdat de door hen verkozenen het volk geen recht van protest gunnen.
  Het is bijzonder zuur te bedenken dat het in een niet zo ver verleden niet zuur was om in Europa te leven .
  Het is bijzonder zuur dat de Europese droom die ons is beloofd een nachtmerrie blijkt te zijn…….

  Like

 4. Die salafist Aboutaleb had nooit burgemeester van Rotterdam mogen worden, je maakt ook geen Mof burgervader van de Maasstad.
  Het is spugen op de historie van de stad.

  Like

 5. Semper paratus // december 26, 2017 om 23:21 //

  Dat volk is allemaal poep, en praten ook nog eens poep!

  Like

 6. Republikein // december 27, 2017 om 15:30 //

  We zijn allemaal poep, want van poep gekomen en tot poep vergaan.

  En dan nog dit:

  Poepen in vroegere tijden

  Tegenwoordig poep je lekker rustig alleen, de deur op slot en eventueel een krantje om de tijd te doden. Maar vroeger was dat wel anders: Neem bijvoorbeeld Koning Lodewijk IV, de zonnekoning van Frankrijk. Hij deed zijn grote boodschap altijd in het midden van de vergaderzaal, vergezeld door familie, vrienden en collega’s. Voor hen was het een ‘eer’ om hier deel van uit te kunnen maken.

  De koninklijke ontlasting werd niet doorgespoeld, maar direct daarna onderzocht door een klein legertje koninklijke artsen op eventuele afwijkingen in de gezondheid van de zonnekoning.

  Witte poep is niet goed.

  Like

 7. In Rotterdam hebben de mensen zelf jarenlang op de PvdA gestemd. De partij die een snurker aanstelde die lekker bleef liggen bij de strandrellen en die in Amsterdam mede verantwoordelijk was voor het in het zand zetten van 400.000.000 aan mislukte werkgelegenheidstrajecten. De PvdA is een hedendaags voorbeeld van socialisten die telkenmale de weg plaveien voor een totalitaire ideologie. PvdA stemmen is sharia-socialisme faciliteren. Steeds wordt er meer van de publieke ruimte en agenda islamiserend ingepikt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s