Nieuw

Aboutaleb: Ik ben een salafist

“In de kern maak ik me om het salafisme geen zorgen,” stelt Ahmed Aboutaleb echter. “Salafisten vind je ook onder christenen, als je het taalkundig benadert. ‘Salaf’ is voorganger, en een salafist is iemand die op zijn voorganger, Mohammed of Christus, wil lijken. In alle religies kom je dat tegen. Je beleid inrichten tegen salafisme, zou je beleid richten zijn tegen 1,7 miljard moslims in de wereld.”

Elke moslim is een radicaal, want Islam is radicaal. Jihad is verplicht voor elke moslim.

Ahmed Aboutaleb is in zijn rol als burgervader van de stad Rotterdam terughoudend om over zijn geloof te praten. “Mijn geloof is heel belangrijk voor mij. Ik bid vijf keer per dag.

Abou -taqqiya- Taleb vermeldt niet dat de Isa in de koran een heel andere is dan Jezus. Christenen hangt de doodstraf boven het hoofd omdat het polytheïsten zijn volgens Islam. Omdat ze erkennen dat God een zoon heeft. Christenen hebben een heilige drieëenheid. God, de Vader, de Zoon, en de Heilige Geest. Dat is blasfemie volgens de monotheïstische Islam, waar de doodstraf op staat.

Ondanks dat hij moslim is, heeft Aboutaleb wel degelijk iets met kerst. “Ik heb niets met kerstboom. Maar ik heb wel heel veel met de geboorte van Jezus Christus. De koran heeft ook twee hoofdstukken over de geboorte van Christus waar je 3,5 uur mee bezig kan zijn.”

De hardcore islamiseerder vindt dat de Islam meer tegengas moet geven in Nederland.

Het maatschappelijk debat over de islam in Nederland is erg gespannen, stelt Aboutaleb. “Het is een ongelijke strijd voor moslims in Nederland. Als je kijkt naar hoe het islamdebat in Nederland wordt gevoerd zie je dat er stevige kritiek is op moslims zonder stevige tegenspraak.”

Ook in zijn eigen stad Rotterdam ziet Aboutaleb een ‘ongelijke strijd’ tussen moslims en niet moslims. “Als je kijkt wie dat debat voeren… Meneer Nourdin El Ouali van de door de islam geinspireerde partij Nida, heeft wel enig weerwoord. En daarna is er niet zoveel meer. Ik stel vast dat er onvoldoende weerwoord wordt geboden.

Abou snapt dat er geduld nodig is voor zijn streven om Nederland onder de slavenknoet van de Islam te brengen.

De hoofddoek bij de politie, de mogelijkheid voor een oproep tot gebed, een islamitische vrije dag… Aboutaleb vindt het allemaal heel begrijpelijke wensen. “Ik zou niet zeggen dat ik niet sta voor die wensen, maar proberen die nu te beslechten heeft geen zin. Het maatschappelijk klimaat is buitengewoon negatief. Je brengt geen verandering.”

Volgens Aboutaleb moeten voorstanders van zaken als de hoofddoek bij de politie eerst draagvlak creëren.

De ongelovige honden zijn verplicht om de Islam meer ruimte te geven.

Maar, zo wil hij wel benadrukken: “Dat ontlast meerderheden mijns inziens er niet van om minderheden ook iets te willen gunnen. Het is geen plicht, maar een eer.

Liefst zonder dat er gevochten moet worden dreigt hij ter afsluiting.

Het moet een eer zijn, en ik herhaal dit, het moet een eer zijn voor meerderheden om minderheden iets te gunnen. Zonder dat er voor gevochten moet worden.”

NPO radio 1 >>

Zie ook:

Iedereen trapt weer in de islamgeniepige praatjes van moslimextremist Aboutaleb

Ahmed Aboutaleb: de foute burgemeester

Burgemeester Aboutaleb en zijn hamas-congres

Kritiek op Aboutaleb vanwege ‘Palestijns congres van terreurverheerlijkers’

Aboutaleb laat zijn ware gezicht zien “hamas congres van harte welkom in Rotterdam”

De vrienden van Aboutaleb gaan een christenhatende moordenaar ophemelen

De zoveelste islamitische haatuitspraak van Aboutaleb, GS gaat de mist in

Van wie, en tegen wie, is deze islamitische haatuitspraak door een moslim tegen een ex-moslima ?

Het op belastinggeld van niet-islamieten draaiende Zomergasten biedt Aboutaleb een podium om te islamiseren

Meer Aboutaleb >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

39 Comments on Aboutaleb: Ik ben een salafist

 1. Liked by 1 persoon

 2. Je kunt geen salafist van Mohammed zijn, lijkt mij: „Mohammed kan geen echte profeet zijn want echte profeten treden niet op met getrokken zwaard.” Ofwel: een echte profeet overtuigt door zijn boodschap, maar intimideert niet door dreiging met geweld.

  Mij lijkt dan dat je niet in vrede komt…Achmed

  Like

 3. Wim Vreeswijk // december 25, 2017 om 21:05 //

  Ik geloof alleen in mezelf, zeg maar als atheïst.

  Like

 4. Like

 5. Vandaar dan ook dit bericht, onze tijd komt vanzelf wel.
  Nog even geduld, broeders.

  Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam pleit voor geduld en rust in het debat over de plaats van de islam in de samenleving. ,,Ik ben ongelooflijk voorstander van de weg der geleidelijkheid”, zegt Aboutaleb in een interview met Trouw. ,,Sommige debatten kunnen beter bevroren worden.”
  https://www.ad.nl/rotterdam/aboutaleb-geen-kwestie-wordt-zo-negatief-ontvangen-als-de-islam~a2d7588c/

  Like

 6. Semper paratus // december 25, 2017 om 21:50 //

  Het is een slafist van mo!

  Like

 7. polderboy // december 25, 2017 om 22:56 //

  Nou nee, in andere religies kom je dat niet tegen, salalfisten die willen lijken op een slavinnen neukend, koppensnellend, Joden moordend, christenen godslasteraars noemend type als Mohammed. Noem eens een religie dan, waar mensen op een zware crimineel willen lijken?

  En iets gunnen aan de minderheid? Net zoveel als jullie in de islam andere minderheden gunnen, bedoel je? Doen we, we gunnen jullie net zoveel als jullie anderen gunnen!
  Tof idee, doen we.

  En schei eens uit met te spreken voor 1.7 miljard moslims. Onze koning was er goed ziek van hoor, die spreekt maar voor 17 miljoen man. Daar maak geen vrienden mee, Aboe, met zo een arrogante grote muil. Die gun factor kun je zo helemaal wel vergeten.

  Like

 8. Republikein // december 25, 2017 om 22:56 //

  Hij moet niet drinken, kan ie niet tegen.

  Like

 9. Henk der Niederlànder // december 25, 2017 om 23:04 //

  Ach een heel groot deel van de shit is in NL verergert toen men vond dat de molims ook bestuursfuncties moesten krijgen.
  Nou zitten we zelfs met een denk opgescheept, waarvan de gemiddelde Nederlander nog steeds schamper de neus op haalt.
  Maar dezelfde Nedelander heeft nogniet begrepen dat de volgers van Erdogan bij de volgende verkiezingen wel eens een flinke partij zal kunnen worden, die flink wat in pap te brokkelen krijgt.
  Nou nog even wachten tot de maroccanen ook nog even hun eigen partij oprichten en we gaan dan snel hoe langer als minderheid stemmen met alle gevolgen van dien.

  Liked by 1 persoon

 10. polderboy // december 25, 2017 om 23:21 //

  Henk der Niederlander 23:04
  Bij DENK is Azarkan van de Marokkanen afdeling.

  Mevrouw Arib zag ik hem laatste nog tegen in actie. Ging het kereltje die Marokkaanse dame mevrouw Arib, de voorzitster van de tweede kamer even toebrullen wat ze moest doen, gelijk hij thuis tegen zijn moeder gewend was.
  Grote bek tegen je moeder: paar beuken. Daar thuis worden ze over hun lul geaaid.

  Like

 11. Salafist….Voorganger? In mijn kerk vroeger (RK) heb ik nooit het woord salami horen vallen, nog dat de koster of kaarsenaansteker een salami nog wat was, nog dat de priester hier iets van zou weten. Maar ja dat was heel vroeger he!

  Like

 12. templars2017 // december 25, 2017 om 23:30 //

  Een burgemeester mandaat geven aan een moslim is hetzelfde als een stad collectieve zelfmoord laten plegen.
  Op termijn hebben ze een machtsbasis die niet te stoppen zal zijn ,hoe is het mogelijk ?
  Dit bewijst dat ze hun plan met goedkeuring van de EUROPESE ELITE aan het uitvoeren zijn.
  Al deze burgervader van islamitische afkomst is geen goed teken voor de autochtone bevolking.
  In Engeland hebben ze ook al een heleboel steden die zo een zandvlooi hebben als eerste burger.
  Het is een langzame afbouw van ons maatschappelijk en sociaal kapitaal ,het weefsel van de maatschappij gaat er aan kapot ,het is een prelude voor nog meer onheil……………

  Like

 13. OPZOUTEN DIE KLOJO

  Like

 14. quote: “…stevige kritiek is op moslims zonder stevige tegenspraak.” nou die tegenspraak kom je in de vorm van “stevige” gewelds bereidheid en weinig aanpassing tegen.

  Like

 15. Bob Fleumer // december 26, 2017 om 12:38 //

  Iedere mens die de koran echt leest en dan toch blijft geloven is van binnen heel gespleten, want hoe kun je al dat geweld en haat goedpraten? Beter is het afstand te nemen en dat gescherm met aantallen zegt natuurlijk niets, onzin is onzin.

  Like

 16. Geert Wilders vindt dat Achmed Aboutaleb moet aftreden na het gesprek van gisteren met EO-coryfee Thijs van den Brink. In dat gesprek zegt hij “dat elke moslim een beetje salafist” is. Hijzelf dus ook.
  https://www.powned.tv/artikel/wilders-aboutaleb-stap-op-na-salafisten-opmer

  Like

 17. Republikein // december 26, 2017 om 13:46 //

  Een echte Rotterdammer zou zich kapot schamen.sheeple people.

  Like

 18. Wim Vreeswijk // december 26, 2017 om 16:29 //

  Dus Aboutaleg is toch een salafist, ofwel Nederlanderhater!

  Like

 19. christ Kanters // december 26, 2017 om 17:09 //

  Gematigde moslims bestaan niet , die dat zeggen , solliciteren naar een betere baan , het zijn wolven in schaapskleren .

  Like

 20. Als je grote voorbeeld een moordenaar, slavendrijver, plunderaar, egoïst, kindermisbruiker en leugenaar is (Mohammed dus), dan hoef je geen hoop te hebben.
  Van de week kwam me nog een groot verschil met Jezus Christus aan het ligt.
  Jezus gaf niet toe aan de duivel toen die hem de hele wereld aanbood.
  Mohammed gaf wel toe, want hij beweerde dat de islam de wereld zal domineren.
  Kortom islam is duivels.

  Like

 21. Aboutaleb is net als die 2 DENK turken onder valse voorwendselen lid geworden van de sociaal democraten. Onder valse vlag net als het paard van Troje proberen dit soort figuren de westerse samenleving te ondermijnen.
  Voor dit soort religieus fascistische ratten is geen plaats in onze maatschappijen.

  Like

 22. Like

 23. Fubar, wat ik mij nou zelf wel eens afvraag, komen wij nou ook onze reacties tegen op twitter.
  Of gaat dat maar 1 kant op, alleen wanneer je iets op twitter zet maak je een kans voor herplaatsing.

  Like

 24. Jullie reacties komen niet op twitter.
  Ik tweet wel als we een stukje geplaatst hebben, bij wijze van reclame, als mensen dat dan lezen en ze scrollen naar beneden zien ze de reacties. Net als iedere bezoeker.

  Like

 25. johanna janssen // december 26, 2017 om 19:09 //

  We kunnen het kort houden, een islamiet blijft een islamiet tot zijn laatste snik. Hersendode zombies die niet normaal kunnen denken en zich als robotten gedragen

  Liked by 1 persoon

 26. In dat geval wordt het ten hoogste tijd om dan toch maar eens twitter account aan te maken om nog eens herhaalt te krijgen, qua uitspraken en reacties ergens op een site.
  Of zijn ze gewoon net wat scherper in hun reacties, dan je hier ooit zal aantreffen wanneer je iets op twitter plakt.

  Like

 27. Ik lees wel vaker een reactie waarvan ik denk, die is raak.
  Maar om dat nou hier te gaan plakken telkens als ik iets ergens tegen kom.

  Like

 28. @Bob Fleumer // december 26, 2017 om 12:38 //
  Haat en geweld is wel degelijk goed te praten wanneer het betreft de pedo religie in rook op te laten gaan. Haat en geweld bestrijd je niet met een overdosis liefde.

  Like

 29. Esperanza // december 26, 2017 om 19:31 //

  Sticky fingers van Aboutaleb, je zou voor minder aan de dope gaan.

  Like

 30. Net gelezen bij GeenStijl.

  “Aboutaleb is het zoveelste voorbeeld van Taqiyya. Zogenaamd een aardige vriendelijke man en “burgervader”, maar heeft al eens eerder gezegd dat zijn dochters niet met een Nederlander thuis moeten komen en nu zegt ‘ie dus dat hij “niks heeft” met kerstviering en alles wat daarbij hoort. Kortom, hij heeft eigenlijk niets met Nederland en de Nederlanders. Wat doet die man dan in hemelsnaam hier en ook nog eens op een bestuurlijke functie?

  Het enige wat ik kan bedenken is een verborgen agenda, m.a.w. Taqiyya. Ik heb die man dus ook nooit vertrouwd. Alle midden-oostiërs in overheidsfuncties zijn daardoor niet te vertrouwen, hoe vriendelijk ze ook zijn. Dankzij Taqiyya weet je het gewoon nooit zeker.”

  Liked by 1 persoon

 31. en niemand die zich afvraagt waarom ik dit hier plaats.

  Liked by 1 persoon

 32. Esperanza // december 26, 2017 om 19:42 //

  Living on a thin line
  What are we gonna leave for the young?
  What we couldn’t do, what we wouldn’t do,
  It’s a crime, but does it matter?

  Like

 33. Republikein // december 26, 2017 om 20:02 //

  Rotterdammer.

  Like

 34. De weg der geleidelijkheid is een eufemisme voor de strategie van de baarmoeder bijgestaan door die van immigratie en gezins*v*ereniging. Mohammed deed dit zijn volgelingen al praktiseren. In 1400 jaar is er niets aan de totalitaire ideologie veranderd. In het Spanje van 1492 betrachtte men een remedie die het land enkele eeuwen voorspoed bezorgde.

  Like

 35. Like

 36. Like

1 Trackback / Pingback

 1. Chrislam – Europa onderwerpt zich aan de islamisering van Kerstmis

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s