Nieuw

Het Nederland-complot

Pixabay.

Ik ga u een geheim verklappen. Nederland is geen echt land. Niet alleen is het geen echt land, maar er is helemaal geen landmassa en de ruimte tussen Duitsland en Engeland is eigenlijk een lege zee.

Ik besef dat dit denkbeeld u belachelijk lijkt, maar dat is de reden waarom het echt waar is, en waarom mensen bang zijn om zich uit te spreken over het niet bestaan ​​van Nederland, dus ik wil u vriendelijk verzoeken om het bewijsmateriaal wat ik hier naar voren breng open minded te benaderen.

Nederland werd gecreëerd in de 2e Wereldoorlog tijdens de strijd tussen Engeland en Duitsland. Het was ook omstreeks deze tijd dat het milieubewustzijn en het idee van het behoud van onze planeet pas echt los kwam, en dankzij beide deze aangelegenheden kwamen de belangrijkste spelers in het Nederland-complot nauw met elkaar, Rusland en Japan gingen samenwerken.

De betrekkingen tussen Japan en de Sovjet-Unie waren op zijn best altijd al wankel geweest, maar ook ongelooflijk geheimzinnig. Al in 1925 hadden Japan en de Sovjet-Unie geheime afspraken over de vangstrechten tussen Duitsland en Engeland, waarbij de Sovjet-Unie veel van zijn visvangstrechten aan Japan opgaf, waar nog steeds geen verklaring voor is.

Deze geheimzinnige verdragen en allianties gingen door tot net voor de val van de Sovjet-Unie, Gorbatsjov reisde naar Japan, waarschuwde voor de val van de Sovjet-Unie, en de hele tijd werd vermeld hoe de betrekkingen tussen beide landen verbeterden, zelfs toen de Sovjet relaties met de rest van de wereld verslechterden.

In feite hebben de afgelopen 100 jaar de Japans-Russische relatie veel onbeantwoorde vragen met zich meegebracht.

Waarom waren op het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog de gevechten tussen deze twee landen minimaal, ondanks dat ze tegenover elkaar stonden?

Waarom ondertekende Japan in 1941 een vredesverdrag met Rusland, slechts enkele maanden voordat hun bondgenoot, Duitsland, ten oorlog trok tegen Rusland?

Waarom waren de betrekkingen tussen Japan en Rusland altijd goed gedurende de Koude Oorlog, ondanks de grote geopolitieke verschillen tussen de landen en nauwe geografische posities waarvan je zou denken dat ze spanningen veroorzaken?

Het antwoord is simpel, ze deelden een gemeenschappelijk geheim. Een gemeenschappelijke troef die voor beiden gunstig werkte. En die troef was Nederland.

Het is onduidelijk wanneer Nederland voor het eerst werd bedacht, sommigen zeggen dat het tijdens de Koude Oorlog was, en anderen zeggen dat het al in de jaren twintig was, maar de noodzaak voor een Nederland is vrij eenvoudig.

Japan kan vissen in de zee tussen Engeland en Duitsland zonder zorgen te maken voor de gevolgen voor het milieu. Niemand verwacht toch dat de visvangstregels worden overtreden op een plaats waar iedereen denkt dat er een landmassa is? En in ruil daarvoor krijgt Rusland een percentage van de vis om te verdelen onder hun bevolking.

Het is een simpele kwestie van vissen in de Nederlandse zee en het door Rusland naar Japan transporteren, (dat was trouwens de echte reden voor de aanleg van de Trans-Siberische spoorweg) en het vervolgens te verschepen van de Oost-Russische kust naar Japan onder vermomming van ‘Phillips’-producten.

Dit is de reden waarom Phillips het grootste ‘Nederlandse’ bedrijf is, en het is ook de reden waarom Japan de grootste importeur van Phillips-producten is, ondanks het feit dat maar heel weinig mensen in het land Phillips televisies bezitten.

Er zijn ongetwijfeld enkele onbeantwoorde vragen aan dit Nederland-complot die ik hieronder zal proberen te beantwoorden.

1 – Hoe zit het met de Nederlandse mensen? Zitten die ook allemaal in het complot?

Nee. Mensen uit Nederland geloven oprecht dat ze uit Nederland komen. In werkelijkheid zijn ze afkomstig uit kleine steden in het westelijke deel van Duitsland, en het oostelijke deel van Engeland of het noordelijke deel van België.

2 – Hoe zit het met alle andere andere exportproducten van Nederland behalve Phillips?

Nederland’s drie grootste en drie meest bekende industrietakken zijn gas, technologie en zuivelproducten. De gas wordt verzameld in offshore-platforms waar de rest van ons gelooft dat het een landmassa van Nederland is, (wederom vermijden de  Japanners hierover informatie te verstrekken), de technische bedrijven zijn hierboven al uitgelegd in de Phillips verklaring en zuivelbedrijven kunnen gemakkelijk hun producten over de Nederlandse zee vervoeren. Wat betreft andere Nederlandse exportproducten, is het beweren dat Sinterklaas naar jouw land komt niet een levensvatbare manier om mensen te laten geloven?

3 – Hoe zit het met Amsterdam? Dat is een enorme stad.

Amsterdam ligt in Oost-Engeland. Mensen die daar naar toe vliegen valt dat niet op.

4 – Hoe zit het met de rest van Nederland? Er is veel land en het kan niet allemaal verzonnen zijn.

90% van Nederland is zogenaamd land. Het meeste hoeft niet verklaard te worden voor het aanduiden van de Nederlandse geografie.

5 – Waarom gaan andere landen ermee akkoord?

Aanvankelijk was het een teken van goede wil tussen westerse landen en de Sovjet-Unie. Een troefkaart die kon worden uitgespeeld. Maar nederland is sindsdien geëvolueerd naar iets veel meer. Een idealistische plaatsaanduiding voor wat landen zouden moeten nastreven. Geen enkel echt land kan zich zo consequent als eerste plaatsen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, gendergelijkheid, alfabetiseringspercentages, nationale stabiliteit, de minst corrupte overheid ter wereld, vrijheid van drukpers. Het is een concept voor landen en mensen om naartoe te streven. Maar dat is waar de problemen over het bestaan ​​van Nederland worden betwist. Geen enkel land ter wereld kan zo goed zijn.

6 – Waarom de naam Nederland?

Het land was oorspronkelijk gemaakt om te vissen. Wat hebben vissers? Nederzettingen. Vandaar Nederland.

7 – Hoe zit het met de Nederlandse taal?

Zoek de overeenkomsten op tussen Japans en Nederlands. Het zal je misschien verbazen hoe vergelijkbaar ze zijn. Dat is raar gezien de enorme afstand tussen hen.

8 – Ik ben Nederlands en je aanval op mijn volk en cultuur is beledigend.

Ik beledig de Nederlandse mensen of cultuur niet. Ik ontken niet eens dat er een Nederlandse cultuur is. Als je een collectief van een paar miljoen mensen hebt wat zich als Nederlands identificeert, wordt er natuurlijk een cultuur omheen gebouwd. Ik zeg alleen maar dat de landmassa van Nederland er niet is. Het betekent echter niet dat er geen Nederlandse cultuur of identiteit kan zijn.

9 – Dit is een enorme samenzwering om geheim te houden, hoe kon niemand anders zich dit realiseren?

Andere mensen hebben het zich gerealiseerd. Maar stel je de belachelijkheid voor van de stelling ‘Ik geloof niet dat Nederland bestaat’. Zelfs als er onmiskenbaar bewijs voor onze neus geschoteld zou worden, zouden we nog altijd van mening zijn dat we de sociale conventie van onze vrienden, familie en kennissen niet gaan verstoren. Het maakt deel uit van de menselijke conditie.

10 – Hoe zit het met GPS- en satellietbeelden?

Dat is gemanipuleerd en vervalst. In delen van Duitsland, Engeland en Rusland, die zijn toegewezen als ‘Nederlandse zones’, worden de GPS-locaties gewijzigd zodat deze overeenkomen met die van Nederland. Satellietbeelden zijn vervalst. Dit is hoe dat deel van de wereld er echt uitziet:

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

19 Comments on Het Nederland-complot

 1. Ik heb eens zo’n foto van ‘electriciteitswerken’ gemaakt in België, ik heb hem nog wel ergens 😉

  Like

 2. Geweldig!

  Like

 3. Ik ga `t uitzoeken ….interessant. Zou kunnen ….. Heb al t e v e e l dingen gelezen, die ik aanvankelijk niet wilde geloven, en die wel degelijk waar bleken te zijn. Maar nu heb ik een vraag : `Zou dit de r e d e n kunnen zijn, dat een aantal jaren geleden Maxima zo `n rare opmerking maakte ? U weet wel die opmerking die ons allen een beetje in het verkeerde keelsgat schoot : “ De Nederlandse Identiteit bestaat niet “ …Was ook een beetje vreemde opmerking, zo eentje van Huhhh w a t zegt zij nou ??? ( Ook Juliana heeft ooit eens een opmerking gemaakt in het verleden, waarvan later pas begrepen werd w a t zij bedoelde ! )`
  Wie weet wat ik nog tegen ga komen, ik ga open-minded er tegenaan. Interessant artikel dit…

  Like

 4. Rommel, vertel : Hoe bent U hier achter gekomen ? Leg eens uit a.u.b ?

  Like

 5. Republikein // december 18, 2017 om 02:13 //

  Klopt helemaal.
  Holland bestaat wel, een gebied in het westen van Duitsland, bewoners leven in een hol.

  Like

 6. Oorspronkelijke bewoners van Friesland schijnen van oorsprong uit IJsland te komen.
  De provincie Noord-Brabant grenst aan de provincie Brabant in Belgie.
  Ons volkslied bevat de zin : ` ben ik van Duitschen bloed `
  En het Engelse koningshuis heeft de naam Windsor aangenomen ergens 100 jaar geleden
  die hadden van oorsprong de achternaam `van Hohen Sacksenburg Gota ( zoiets dus ).
  Wie weet h o e die puzzelstukjes nog in elkaar passen, misschien komt er nog iets leuks uit..
  En dan nog iets : tik je op google in, `toekomstige kustlijnen van de wereld ` dan zie je ook dat Nederland vrijwel compleet verdwijnen gaat, op een klein stukje van Limburg na ( dus in de toekomst bestaan we sowieso al niet ) das handig, kunnen we ook nooit overstromen, want we bestaan toch al niet hahaha En daarmee zijn onze Nederlandse zorgen dan ook meteen al opgelost : die lastige vluchtelingen kunnen h i e r niet naar toe, want ze verzuipen meteen. En Rutte blijkt ook mee te vallen, hij blijkt uit l u c h t te bestaan hahaha

  Liked by 1 persoon

 7. Je hebt er zin in he 😉

  Like

 8. ikke wel…. er schieten mij nog meer dingen te binnen, ..mogelijk zitten er verbanden tussen. Mijn onderzoeks-genen zet ik op de automatische-piloot en dat loopt door in de slaap zodadelijk
  Makkelijk zat, moet ik wel vantevoren even alle blokkades aan de kant gooien en de nietus-knop op de misschienus/wellus-knop zetten, hahaha

  Liked by 1 persoon

 9. Niet boeiend. Er spelen belangrijker zaken.

  Like

 10. Dus straks zitten die moslims van de Randstad met hun kont in het water?

  Like

 11. Bovenstaand artikel van Rommel, is je reinste r o m m e l …..totaal onwaar, en totaal verzonnen ! N i e t s gevonden o,o wat maar enigszins in de buurt komt. Wat het artikel w e l is ? Waarschijnlijk een soort van t e s t , in hoeverre mensen bereidt zijn om in `complot-theorieën te geloven ….ik niet dus. Het is wel het eerste artikel in 9 jaren, waarvan 95% verzonnen is, alleen bij stelling nr 10 staat dat GPS vervalst is en genanipuleerd, DAT KLOPT.
  Dat satelietbeelden vervalst zijn klopt ook niet, want satelieten bestaan niet. Dus vervalsen is moeilijk wanneer iets niet bestaat. 95% r o m m e l dus. Leuke test overigens, waren er nog mensen die bovenstaand artikel geloofden ? ….Overigens had het mij niets verbaasd als ik wel iets van waarheid was tegen gekomen, want we worden tegenwoordig over vanalles voorgelogen.

  Liked by 1 persoon

 12. Haha. Ik verbaasde me ook al dat je er zo gretig op in ging gisteren 😉

  Like

 13. Esperanza // december 19, 2017 om 03:18 //

  Sjoke Jansen is d’r niks bij.

  Liked by 2 people

 14. Esperanza // december 19, 2017 om 03:31 //

  Dirk

  Liked by 1 persoon

 15. Republikein // december 19, 2017 om 03:45 //

  Liked by 2 people

 16. Fubar 03.01 uur : Snap ik dat dat jou verbaasd, omdat namelijk 99% van de mensen het meteen geloofd, of niet geloofd…zonder even onderzoek te doen, want d a a r hebben ze dan geen tijd voor, omdat 10 seconden later ze al weer andere dingen aan het doen zijn op de smartphone hahaha ….maar ik heb tijd zat en ik zoek het uit. Ik weet dus z e k e r dat het artikel niet klopt, op de helft na van stelling nr 10. Vandaar dat ik zei dat 95^% gelogen was.
  Over die filmpjes : zowel Sjoke als Dirk hebben gelijk in alles wat ze zeggen, zelfs die Dirk ( waarvan ik destijds de echte uitzending heb gezien ! ) die zei dat ze nooooit op de maan geweest waren, b l i j k t n u ( bewezen ) gelijk te hebben, en dat is een zware domper voor die mensen die Dirk destijds uitlachten….zo zie je maar weer, die het laatst lacht, lacht het best. Zo `n tevreden mensen als Sjoke en Dirk bestaan er niet bijna niet meer, zeer jammer. Er worden nu alleen nog maar `verslaafde materialisten ` geboren, en daar hoor ik inderdaad niet bij.

  Liked by 1 persoon

 17. Esperanza // december 19, 2017 om 05:11 //

  Café De Slufter.

  Like

 18. Republikein // december 19, 2017 om 12:37 //

  Bier en zware shag, en aan de horizon ligt Emmeloord.

  Like

 19. Republikein, een antwoord dat rijmt :
  Net als Sjoke tevreden-plezier en een TV-loze stek, en gooi die Smart-Phone overboord !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s