Nieuw

Vrouwenbaddag in Hannover ontaardt in totale vuilnishoop en bedreigingen

Duitsland – De wekelijkse vrouwendag in een zwembad in Hannover heeft tot grote problemen geleid. Medewerkers van “Vahrenwalder Bades” hebben zich vanwege de aanhoudende schendingen van hygiënevoorschriften tot het stadsbestuur gewend, die nu “passende maatregelen” overweegt, meldt Hannoversche Allgemeine Zeitung.

De problemen zijn onlangs tijdens een gesloten vergadering van de Sportcommissie besproken en lieten de politici van de commissie “geschrokken” achter, schrijft de krant. Op de voornamelijk door moslims bezochte zwembaddag voor vrouwen elke vrijdag van 17.00 uur tot 21.00 uur zijn er flagrante schendingen van de hygiëne en bedreigingen.

Picknicks aan de rand van het zwembad, vuilnis in toiletten

Sommige vrouwelijke bezoekers betreden herhaaldelijk het zwembad en de saunaruimte in dagelijkse kleren. Andere vrouwen verven hun haar in het kleuterbad. In het peuterbad hebben sommige gasten babyluiers weggegooid. De toiletten worden als vuilnisbakken gebruikt en sommige vrouwengroepen organiseren een picknick aan de rand van het zwembad.

Maar dat is niet alles: Wanneer werknemers de vrouwen de regels aanduiden, worden ze bedreigd, zegt een ambtenaar van de Sportcommissie. De islamitische vrouwen hebben bijvoorbeeld gedreigd hun echtgenoten of broers naar het zwembad te brengen. Uitgesproken verbodsbepalingen worden eenvoudigweg genegeerd.

Volgens het rapport is de badadministratie nu van plan een veiligheidsdienst in te huren om bij de ingang te controleren. Bovendien moet, indien nodig, een mannelijke badmeester aanwezig zijn op de vrouwenbaddag. De avond voor vrouwen moet echter niet verdwijnen. “Dat is geen optie”, zei een woordvoerster van de stad.

Bron:

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2017/frauenbadetag-in-hannover-moslems-vermuellen-schwimmbad/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Vrouwenbaddag in Hannover ontaardt in totale vuilnishoop en bedreigingen

 1. Het Zweedse virus, krijgt Duitsland meer en meer in zijn greep.
  Waar blijft het anti vaccin?.

  Like

 2. In Beieren

  Like

 3. Ik dacht dat er een foto was gebruikt van de aangespoelde walvis van laatst, maar het bleek om iets anders te gaan toen ik beter keek. Dat tuig wat zijn eigen regels creëert moet je keihard aanpakken en sancties opleggen, maar dat is zielig volgens de wegkijkende linksmensch.

  Like

 4. zwarte pest verspreidt zich

  Like

 5. De avond voor moslimvrouwen moet juist onmiddellijk verdwijnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s