Nieuw

Nederland gaf miljoenen aan jihadisten in Syrië

We wisten al dat Bert Koenders miljoenen aan The White Helmets Al-Qaeda gaf:

Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren

White Helmets en minister Bert Koenders

Vorige week werd bekend dat:

Het ministerie van Buitenlandse Zaken stopt met het verlenen van financiële steun aan een hulpproject in Syrië. Geld dat onder meer was bedoeld voor het opzetten van een Syrische politie-eenheid, belandde bij extremistische groeperingen.

Pieter Omtzigt stelde kamervragen, en kreeg antwoord:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Nederland gaf miljoenen aan jihadisten in Syrië

 1. Het is toch niet te geloven wat een flikkers zijn het ook.
  En ondertussen gaat 1 januari de btw zorgkosten energie belasting sigaretten enz enz weer omhoog.
  Geld voor afrika zestigduizend uitkeringen weet ik hoeveel gratis woningen gratis scholing gratis
  Zorg enz enz
  En als dank willen ze ons opblazen gezellig naar de kerstmarkt is er voor normaal denkende mensen niet meer bij.
  Error fout code wie drukt er op de recette knop

  Like

 2. ReaGluurder // december 16, 2017 om 09:50 //

  Tot dusver is er al bijna 40.000.000,00 euro door ‘den haag’ overgemaakt voor de wederopbouw van Irak!!!!!!!!!!! Ja hoor, daar gaan we weer!!!! Ach, het is toch maar geld van een ander!! Val dood!!

  Liked by 1 persoon

 3. Straks wordt ook nog bekend dat miljoenen is betaald om de burgeroorlog in Israël aan te wakkeren… Nu de PvdA in de regering is vervangen voor D66 blijft het noodzakelijk om een stevige vinger aan de pols te houden

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // december 16, 2017 om 12:38 //

  Dus bij een onderdeeltje van de besteedde 382 miljoen, bij Adam Smith International (gelikte website trouwens, maar qua informatie verschaffing is het bedroevend) loopt het ernstig fout, en dan mag Adam Smith het onderzoeken?!

  Er wordt 382 miljoen besteedt, maar ik vermoed sterk dat je zeker de helft van die “hulpgelden”kunt oormerken als zijnde bedoeld om daar geopolitiek macht te houden, verkrijgen en vergroten.
  Verder zou het fijn zijn om te weten wat er aan overhead lasten aan de pan blijft hangen: bij dat soort “hulpverleners”, want vaak krijgen die semi ambtenaren megasalarissen en voor elke natte scheet die ze laten, declareren ze zich de tyfus aan onkosten.

  Het staat te ver af van de Nederlandse volksvertegenwoordiging om er ouderwets met een paar vragen een gedegen beeld van te krijgen, en daarnaast is er ook helemaal geen Nederlands onafhankelijk controleapparaat in het veld meer bezig, zoals je vroeger de accountantsdienst had. Dat blijkt immers, want bij onderdeeltje Adam Smith gaat het fout, dus Adam Smith gaat het gedegen uitzoeken?! Zeg maar, die dief mag zijn eigen strafrechtelijke onderzoek doen naar zijn diefstal!?!

  Like

 5. 10 miljoen aan “non lethal support” voor het vrije Syrische leger. Hiermee wordt bedoeld communicatie apparatuur, helmen kogelvrije vesten enz. Hiermee worden terroristen van ons geld gesponsord.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s