Nieuw

“Het gaat goed met Nederland”, althans volgens de staatspropagandadienst!

Ik moest er wel even van bijkomen van al dat zogenaamde positieve nieuws dat kwam van het Centraal Planbureau. Staat het Centraal Planbureau voor het centraal geplande plan dat Brussel voert? Is het CPS een Pro-EU-bedrijf dat ten behoeve van de overheid werkt en u verteld wat de overheid u wilt doen geloven? En het dan de godganse dag herhaalt wordt op het nieuws zodat u geïndoctrineerd wordt met al het zogenaamde positieve nieuws?

Door Elise Nijmegen

De criminaliteit schijnt te zijn afgenomen… Toen de cijfers uitkwamen die onder de pet gehouden waren een aantal maanden terug bleken de feiten toch anders. Door het open grenzen beleid in combinatie met het krankzinnige asielbeleid dat Rutte slaafs voor de EU uitvoert zijn er in ons land meer mensen gekomen met middeleeuwse normen en waarden zonder respect voor ons, onze dieren en bezittingen en dat zien we terug in het verhoogde aantal criminele activiteiten, zedendelicten, berovingen, plofkraken, dierenmishandelingen en autobranden. Gelooft u werkelijk dat de criminaliteit gedaald is?

Ook zou volgens het rapport de Nederlandse bevolking minder cynisch zijn ten opzichte van de politiek… Persoonlijk denk ik dat het vertrouwen van de Nederlandse bevolking in de politiek, speciaal met het oog op Rutte en de rest van het eurofiele politieke kartel is gedaald tot onder het nulpunt. Rutte en zijn jaknikkers kabinet die samen de democratie de das hebben omgedaan en dictatoriale neigingen vertonen, die de islamitische bevolking voortrekken ten opzichte van de nationale bevolking en daardoor normen en waarden in onze maatschappij brengen die uit de middeleeuwen komen en waar geen mens met gezond verstand op zit te wachten.

De steun voor de vrijheid van meningsuiting is gedaald zo schijnt het… Is dat echt of is dat wat ze zouden willen? Of is het zo dat de bevolking bang is geworden om eerlijk hun mening te geven over bepaalde zaken die toch politiek gevoelig liggen… Is het zo dat de mensen hun mening niet meer geven omdat linkse mensen agressief en gewelddadig zijn of zijn geweest? Of omdat mensen zien dat mensen die wel de waarheid vertellen vermoord worden? Of bedreigd? Of onder moeten duiken? Of hun baan kwijtraken? Of zelfs de voogdij over hun kind verliezen omdat hun politieke mening niet overeenkomt met die van het politieke kartel? Misschien willen de Nederlanders vasthouden aan de weinige zekerheden die ze nog hebben en daarom hun mening voor hun houden.

Zoek contact met gelijkgestemde bezorgde Nederlanders en laten we samen vechten voor onze cultuur, veiligheid en natuurlijk voor al onze vrijheden, voor de vrijheid van meningsuiting die door dit beleid vanuit Brussel en gesteund door de eurofiele politici ondermijnt wordt. Ik vond dit rapport grotendeels toch wel overeenkomen met nepnieuws maar dat is mijn persoonlijke mening.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on “Het gaat goed met Nederland”, althans volgens de staatspropagandadienst!

 1. Wachteres // december 12, 2017 om 10:27 //

  https://ejbron.wordpress.com/2017/12/12/de-maiziere-in-koortsfantasie-duitsland-is-veiliger-geworden/

  De Maizière in koortsfantasie: “Duitsland is veiliger geworden”

  Blijkbaar leeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (foto), in een parallelwereld. Ondanks de terreuraanslagen en de toenemende geweldscriminaliteit bazelt hij dat “Duitsland veiliger” geworden zou zijn.

  Gezamenlijke afspraak???

  Liked by 1 persoon

 2. Na jaren een bewust ontmoediging beleid gevoerd te hebben om geen aangiftes meer te doen, is er ook geen zinnige Nederlander meer te vinden die zich hier nog aan zal wagen om zijn gestolen eigendommen op te geven.
  Opsporing daarvan hebben ze jaren geleden al afgeschaft.
  Zo krijg je vanzelf positieve cijfers over de misdaden die nog dagelijks plaats vinden.
  Ze doen gewoon als of het nooit gebeurt is.
  En alles waar ze niet onder uit komen wat met de mantel der liefde bedekt.

  Liked by 3 people

 3. Veiligheid is relatief. De staat baseerd zijn /haar standpunt op cijfers, cijfers die door onafhankelijke bureaus (oeps, zei ik onafhankelijk?) worden aangelevers, gebaseerd op tellingen van lagere overheden, die worden gedaan na registratie van zaken volgens criteria.
  Heel kort gezegd, als je geen moord meer opneemt in de statistieken is het moordcijfer per 100.000 inwoners in Nederland 0 ! Het is dus zo veilig als het bos van de fabeltjeskrant.

  Als aangiftes worden weggewuifd, niet behandeld of afgeraden en mensen wordrn als rasict weggezet als ze tegen buitenlanders aangifte doen dan krijg je hele andere statistieken dan als alles exact word genoteerd. En dan nog, het is diegene die de cijfers samenstelt die bepaald hoe het plaatje eruit ziet. Een beetje net als bij de verkiezingen, je kan alle exact correct doen bij de stembus en de lokale telling, het is bij het verzamelpunt waar je net even alles kunt manipuleren. En zo hou je steeds dezelfde groep aan de macht.

  Veiligheid is niet het aantal moorden minderen of het aantal hardrijders terug dringen, veiligheid is de beleving van de burger als deze op straat loopt. En die veiliheid is kapot.
  Veiligheid is ook vertrouwen in politiek en overheid, en dit vertrouwen is heel erg kapot. Veiligheid is ook stabiliteit in wet en beleid, opdst mensen een toekomet kunnen opbouwen zonder met een wetswijzinging de helft of meer van hun werk te moeten afstaan.

  De politiek heeft door een lange rij van misstanden het totale vertrouwen kapot gemaakt en de relatieve harmonie van het Nederlandse volk kapot gemaakt. Wij waren multicultureel met Chinezen, Vietnamezen, Indonesiers en Molukkers, met Surinamers en Antillianen, met Engelsen, Duitsers, Spanjaarden en Grieken die hier hun kinderen lieten intergreren en die zelf ook Nederlander werden zonder hun afkomst te verloochenen. En het werkte, voor de ene groep iets minder dan voor de andere, maar het werkte.

  De import van Moslims is de grootste fout die ooit gemaakt is, en ik begrijp dat in de jaren 70 er werkkrachten nodig waren die niet naar verhouding van de economie een passend loon moeten hebben, want winst voor de ondernemers is heilig. Ik begrijp dat het uitsluiten van werknemers met de tekst dat Nederlanders niet willen werken klopt, ik mis alleen steeds laatste woorden in die stelling, namelijk dat Nederlanders niet willen werken voor ondermaats loon….en het is vooral CDA en VVD adepten aan te rekenen dat hier zoveel Mislams zitten, heeft alles te maken met hebzucht en het trachten te onthouden van welvaart aan de eigen burgers. Wie hoor je daar nog over?

  Het beleidom nu zoveel mogelijk genetisch afval bijnen te halen heeft alles met geld en economie te maken, niet zozeer met werken. Het zijn namelijk de grootste consumenten van vluchtige artikelen, kleding met dure namen, mobieltjes etc…het zijn grootverbruikers die een krediet op de hele gastgemeenschap hebben gekregen.

  Ooit stopt dat krediet, simpelweg omdat je als Europeese regering niet alles kunt belenen en geld en bezit van de burgers niet als onderpand kunt gebruiken. Dat is namelijk hoe alles gefinancierd word, door geld te creeren met als dekking belastingen in de toekomst.
  De EU gaat volgend jaar enkel splitsingen krijgen, zowel met de Oostelijke landen als met Griekenland, Servie en Bulgarije. Als Italie ook nog afdrijft dan heb je een hele rare slinger van landen die niet eens allemaal verbonden zijn maar blijkbaar wel een unie vormen.
  Hrt gaat niet werken, maar zolang er geld stroomt zal een karkas blijven bestaan. De noodzaak voor een EU leger is niet het beschermen van de grenzen, dat is niet eens een optie, het bestaansrecht komt van het in staat willen zijn indidviduele landen te kunnen dwingen met geweld als pressiemiddel, de basis van democratie als alle deelnemers over kracht beschikken, de basis van dictatuur als een partij die kracht heeft.
  Het doel van de EU is een centrale regering die over bezit en leven van alle inwoners kan beschikken , naar eigen goeddunken. En dat monster is Brussel, ongeacht welk masker men laat zien.

  Er is reeds een kleine EU politiemacht, met bevoegdheid om waar dan ook in de EU op te treden naar eigen inzicht, die in geen enkel EU land verantwoording hoeft af te leggen voor hun daden maar enkel bij een comissie in Brussel. Een politiemacht waarvoor een vrijbrief is afgegeven om naar eigen inzicht te doden, zelfs politie mensen van EU landen. Macht over alle macht. En dat noem ik een moordcommando.

  Liked by 3 people

 4. polderboy // december 12, 2017 om 11:51 //

  De goeroes in Den Haag richten zich meer op ons geluk, en niet meer op materiële welvaart.

  Ik lees dat er een groeiende onderkant is, die minder heeft, dus zich veel meer richt op geluk.
  En degenen die bijna niks hebben, zijn allemaal natuurlijk optimistischer, want minder kan niet, dus eigenlijk alleen maar beter is mogelijk: vandaar dat optimisme.
  Dat in tegenstelling tot politici, top verdieners, en andere lui, de erg pessimistisch zijn, i.v.m. de kans dat ze het minder krijgen, welke kans groter is dan bij lui die toch niks hebben.
  Zakkenvullers moeten dus meer krijgen, want anders komt hun geluk in gevaar, en blijven ze pessimistischer dan die lui die niks hebben en gelukkig zijn, omdat dat het enige is wat die arme sloebers hebben, en hun optimisme natuurlijk. Kuch…

  Ook leven we beter en juister, ongeveer een m3 per Nederlander, ahem…

  En we sporten meer, met name Joden en homo’s verkeren in topconditie, vooral degenen van hen die in de buurt van moskeeën leven, rennen wat af zeg, kuch..

  Like

 5. De criminaliteit zou zijn afgenomen en daarom worden de voormalige gevangenissen omgebouwd tot asielzoekerscentra om de ergste nood te kunnen lenigen bij de opvang van de z.g. vluchtelingen.
  Waar er in vroegere tijden 5 moorden per jaar plaatsvonden zijn het er nu 5 moorden per dag.
  En we accepteren dit als normaal, want een uiterst diverse samenleving heeft nu eenmaal bepaalde eigenschappen en daar moeten we maar aan zien te wennen.

  Het gaat buitengewoon goed met Nederland:

  De Joodse gemeenschap wordt openlijk bedreigd door terroristen die hierbij de hand boven het hoofd worden gehouden door de bevoegde autoriteiten.

  Politici en bestuurders worden continu bedreigd door militante moslims en drugshandelaren.

  90 procent van de asielzoekers met een Verblijfstatus heeft na 2 jaar nog steeds geen baan en spreken bovendien onze taal niet.

  Er zijn nog steeds 450.000 werkelozen in Nederland, terwijl er hier overal voormalige Oostblokkers wel aan de arbeid zijn.

  De politie kan de aantallen aangiftes niet verwerken bij structureel gebrek aan mankracht.

  Bij die aangiftes kan het signalement; ‘Marokkaan’ aanleiding zijn, op advies van de politie, die aangifte alsnog in te trekken i.v.m. eventuele ‘kwalijke gevolgen’ voor het slachtoffer.

  Als men openlijk kritiek levert op de uit de hand gelopen multiculturele samenleving, inclusief het vluchtelingenbeleid, wordt men gekwalificeerd als een aanhanger van het populisme. Een verzamelnaam voor racisme, fascisme, extreemrechts en dat kan gevolgen hebben voor de maatschappelijke loopbaan.

  Er zijn een groot aantal probleemwijken in Nederland die alle kenmerken hebben van een moslimenclave waar de politie zich hooguit in slechts zeer bijzondere gevallen laat zien.

  Ouden van dagen worden in eigen huis overvallen door gemaskerde individuen en de politie weet hier geen raad mee; want de daders zouden wel eens uitgeprocedeerde asielzoekers kunnen zijn en die moeten tenslotte ook hun brood kunnen verdienen.

  Een kleine bloemlezing van de huidige situatie waarin ons land momenteel verkeert. Met de aantekening dat dit de voortekenen zijn van een totale ontwrichting van onze samenleving waarbij de regie heerst in Mekka & Brussel.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // december 12, 2017 om 12:25 //

  Denk dat Duchesne raak schiet; het is de grootste fout geweest om vanaf de zestiger zeventiger jaren arbeiders uit Noord-Afrika te halen en ze vervolgens toe te staan om te blijven en, als klap op de vuurpijl toegang te geven tot ons sociale stelsel. Gerard Cox zei dat al eens heel treffend; Noord-Afrikanen werden in grote getale binnen gelaten en de arbeiders mochten in hun wijken de multiculturele samenleving gaan uitvinden. Zonder richtsnoeren of hulp van de elite die er verantwoordelijk voor was. Die bleven ook doof en blind voor de gevolgen, zij spraken en dachten over de materie zonder werkelijk te weten waar het over ging. Naarmate de knelpunten zichtbaarder werden hebben ze nagelaten te kijken naar de oorzaken, in tegendeel, ze kozen voor de gemakkelijke weg, alles en iedereen die weigerde of problemen had met de door hun door de strot geduwde multicul werd uitgemaakt voor racist of fascist.
  En wat het SCP betreft; je hebt op volgorde van grote; kleine leugens, grote leugens en statistieken, de opstellers daarvan kunnen precies dat eruit krijgen wat ze van tevoren als doel hadden gezet.

  Liked by 1 persoon

 7. Esperanza // december 12, 2017 om 12:34 //

  Michelinsterren kapotgeïslamiseerd door Nederlandse Omvolkings Stichting.

  https://www.geenstijl.nl/5139836/redactieuitje-naar-het-okura-plz/

  Like

 8. Esperanza // december 12, 2017 om 12:55 //

  Like

 9. Centraal Planbureau (CPB), Sociaal Cultureel Planbureau (SCP), Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), Planbureau voor Leefomgeving (PBL), het zijn allemaal propagandaclubjes van de overheid. Van het Wetenschappelijk Onderzoek en Documentatie Centrum (WODC) is het inmiddels uitgekomen. Het verbaast niet dat bij al die bureaus een PvdA-er aan het hoofd staat. U wordt bedonderd waar u bijstaat !

  Liked by 2 people

 10. ReaGluurder // december 12, 2017 om 13:31 //

  Past helemaal bij de jubeltonen van de MP (Mooi Prater). Voor de niet-naïeve Hollander een ‘Valse Profeet’!!

  Like

 11. Nederland is al jaren een onderdrukt land dat geen vrijheid meer kent. Je moet alles zus en zo en mag verder niks. De enigste reden dat ze vermelden dat het zo goed gaat is dat hun plannetjes gesmeerd lopen. De rest zijn leugens.

  Liked by 1 persoon

 12. Linksdraaiend SJW gajes:

  Like

 13. Esperanza // december 12, 2017 om 21:40 //

  @Fub (Remember WODC)

  Ja, de recente berichtgeving dat we door het WODC worden geflest, die zo naar de door politiek gewenste uitkomst toewerkt, schoot ook mij te binnen bij het SCP jubel verhaal.

  ‘Politiek incorrecte uitkomsten zijn maar al te vaak zó politiek ongewenst, dat ze worden geschrapt, gecorrigeerd of eenvoudig verdonkeremaand. Van alle drie zijn veel voorbeelden eenvoudig beschikbaar.’

  http://verenoflood.nu/wodc-nieuwsuur-grapperhaus/

  Like

 14. Advertenties zijn gericht op de betere inkomens, de elite. Sportscholen floreren, sauna,s lopen vol, verre reizen is helemaal in, schoonheidsproducten gaan als broodjes in acht nemen dat een klein potje creme al gauw rond de 60 eur. ligt, echtscheidingen rond de 40 jaar is hot, date-sites doen goede zaken met swingers en solo,s, de carièrevrouw zoekt hier de spanning juist op of laat gigolo,s aan haar loft komen.
  De elite is voluit aan het genieten en vreemd gaan. Ook opvallend is het aantal geïnvesteerde euro,s in de bitcoins de afgelopen twee maanden, voor een paar miljoen eur.
  Dus ja het gaat goed met Nederland…….eh en de gewone al uitgeknepen man? Die wordt nog verder uitgeknepen.

  Liked by 1 persoon

 15. Republikein // december 13, 2017 om 01:00 //

  Kreeg ik onlangs een waarschuwing dat mijn aangifte nog niet binnen was, nou moe.

  Like

 16. Piet Karbiet // december 13, 2017 om 10:58 //

  In tegenstelling tot die Annemarie Wellekens heb ik 1992 wel bewust meegemaakt. De multiculturele samenleving en al haar zegeningen werden toen dagelijks op de TV, in de kranten en aan de universiteiten bejubeld. Er liepen toen al genoeg mensen rond die deze onzin doorprikten. Okay, het Oranje van het EK 88 was deels een uitgemolken gekleurd succes maar in de oude wijken borrelden het al behoorlijk en dat is alleen maar erger geworden. Nu liggen er overal betonblokken in de straten en zijn roofmoorden, liquidaties, brute roofovervallen, plofkraken, intimidatie en corruptie door de overheid en de EU aan de orde van de dag. Pleurt op met je leugenachtige propaganda. Ja, de elite heeft goed voor zichzelf, de npo, de banken en de nieuwe nomenklatura in Brussel gezorgd, maar al die gemiddelden zeggen natuurlijk helemaal niks over de werkelijkheid. De communisten vechten niet meer tegen het kapitaal maar tegen de werkelijkheid. Dat gaat slecht aflopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s