Nieuw

Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

Officieel is het document juridisch niet bindend, dus het telt niet. Wat zou er gebeuren als dat wel het geval zou zijn? Wat als het verankerd was in de grondwetten van Europese landen? Immers, het werd gesteund door de overweldigende meerderheid van hen, waarbij alleen Oekraïne, Rusland en Georgië zich onthielden van stemming en volgens de Verenigde Naties “vertegenwoordigt het de dynamische ontwikkeling van internationale wettelijke normen en weerspiegelt het de inzet van de VN-lidstaten om zich te bewegen in bepaalde richtingen”.

Een groot deel van het document gaat over de discriminatie van inheemse volkeren ten gevolge van imperialisme of kolonialisme, maar net als elke andere VN-verklaring heeft het de pretentie van universaliteit, het spreekt voor alle inheemse volkeren, dus inclusief de inheemse Europeanen.

Laten we de verklaring doornemen. Artikel 8 is van bijzonder belang en luidt: 1)

1.Inheemse volkeren en individuen hebben het recht niet te worden onderworpen aan gedwongen assimilatie of vernietiging van hun cultuur.
2.De staten zorgen voor doeltreffende mechanismen voor preventie en verhinderen:

 • Elke handeling die als doel of gevolg heeft dat zij hun integriteit als afzonderlijke mensen, of van hun culturele waarden of etnische identiteit worden onthouden;
 • Elke actie die tot doel of tot gevolg heeft dat ze hun land, territoria of hulpbronnen verliezen;
 • Elke vorm van gedwongen bevolkingsoverdracht die tot doel of tot gevolg heeft dat een van hun rechten wordt geschonden of ondermijnd;
 • Elke vorm van gedwongen assimilatie of integratie;Elke vorm van propaganda die is ontworpen om raciale of etnische discriminatie die tegen hen is gericht, te bevorderen of aan te zetten.

Laten we dit artikel toepassen op de Europese context, massale migratie vanuit de rest van de wereld en de poging van de liberale Europese elite om een ​​”multiculturele en diverse samenleving” op te bouwen. Laten we het document punt voor punt analyseren: “Inheemse volkeren en individuen hebben het recht om niet onderworpen te worden aan gedwongen assimilatie of vernietiging van hun cultuur” en confronteren het dan met de verklaring van EU-leider Frans Timmermans over de rebelse Visegrad-groep: “Elke samenleving, waar ook ter wereld, zal in de toekomst divers zijn “. 2)

Schendt Timmermans niet de rechten van inheemse Polen, Hongaren, Tsjechen en Slowaken en dwingt ze hun cultuur te vernietigen, door het meer divers, en dus minder Pools, minder Hongaars, minder Tsjechisch en minder Slowaaks te maken? Het wordt erger:

Punt twee: Staten voorzien in doeltreffende mechanismen voor preventie en verhinderen elke actie die tot doel of gevolg heeft hun hun integriteit als afzonderlijke bevolkingsgroepen of hun culturele waarden of etnische identiteit te ontnemen.

Sleutelwoorden: elke actie, doel of effect. Onder dit punt zou het geheel van het immigratiebeleid van West-Europese regeringen een schending zijn van de mensenrechten van inheemse Europeanen, aangezien zij de etnische en culturele samenstelling van Europese landen aanzienlijk hebben veranderd. Of het doelgericht was of niet en het was vaak opzettelijk, het effect is waarneembaar. De huidige demografische trend voor veel West-Europese landen zegt dat inheemse Engelsen tegen 2066 een minderheid in hun eigen land zullen worden 3) gevolgd door inheemse Nederlanders 4) en de Italianen 5); vergelijkbare trends zijn overal in West-Europa waarneembaar. De voortdurende poging van de Italiaanse regering om de burgerschapswet van “Ius Sanguinis” in “Ius Soli” te veranderen en 800.000 migranten over nacht te naturaliseren en nog eens 50.000 per jaar zou in feite een extra schending van de rechten van inheemse Italianen kunnen zijn om hun culturele en etnische identiteit te behouden.

Laten we doorgaan met de andere items van het tweede punt, dat een lijst bevat met andere beleidsmaatregelen waar staten zich van zouden moeten onthouden: elke actie die tot doel of tot gevolg heeft dat ze hun land, territoria of hulpbronnen onteigenen: terwijl de Zweedse premier Fredrik Reinfeldt de leiding had geloofde hij dat Zweden niet aan de etnische Zweden toebehoorde, maar tot immigranten en hij baseerde zijn immigratiebeleid voor open grenzen op dat geloof. 6) Zou dat geen overtreding zijn?

Comma c: elke vorm van gedwongen bevolkingsoverdracht die tot doel of tot gevolg heeft dat een van hun rechten wordt geschonden of wordt ondermijnd: dit zou kunnen worden toegepast op elke vorm van vervangende migratie die zich de afgelopen decennia in Europa heeft voltrokken, inclusief het open deurbeleid van Merkel, en met name de agenda van al die linkse partijen die hoopten dat ze hun stemvee konden aanvullen met massale migratie en massale naturalisatie, die allemaal de (stem) rechten van inheemse Europeanen ondermijnen.

Comma d: elke vorm van gedwongen assimilatie of integratie; soms hoor je pro-immigratie-voorstanders zeggen dat autochtonen moeten integreren met migranten en niet andersom. Zou dit geen schending zijn van het recht van de mens op een etnische en culturele identiteit van inheemse Europeanen?

Comma e: Elke vorm van propaganda die is ontworpen om raciale of etnische discriminatie die tegen hen is gericht, te bevorderen of aan te zetten.

Een voortdurende propaganda in Berlijn: posters met mensen met een migrantenachtergrond met een bijschrift “Typisch Duits”.

Gelijkaardig, niet zo lang geleden, wilde Andreas Kluth, hoofd van het Berlijnse bureau van de Economist, “opnieuw definiëren wat het betekent om Duits te zijn” . 7) En herhaald door de voormalige Duitse federale president Joachim Gauck 8).

Artikel 9 luidt: Inheemse volkeren en individuen hebben het recht om tot een inheemse gemeenschap of natie te behoren, in overeenstemming met de tradities en gewoonten van de betrokken gemeenschap of natie. De uitoefening van een dergelijk recht mag op geen enkele manier gediscrimineerd worden.

Is het propagandastuk geen discriminatie van de rechten van inheemse Duitsers? Hebben zij niet het recht op een etnische en culturele identiteit? En op een natie? Artikel 9 zegt het. Of misschien zijn etnische Duitsers altijd schuldig aan nazi-misdaden en is hun enige manier om dat goed te maken dus om uit de geschiedenis te verdwijnen? Het lijkt erop. Het is ook ironisch, omdat zo’n overtuiging, niet ongebruikelijk in de linkse kringen in Duitsland, leidt tot het punt dat de groene politicus Stefanie Van den Berg duidelijk in het Duitse parlement kon stellen: etnische Duitsers zullen een minderheid worden in een superculturele samenleving en dat is een goede zaak : 9) een redenering die de negatieve connotaties benadrukt die verband houden met de Duitse etniciteit, is de woordenboekdefinitie van racisme.

Interessant genoeg noemde de oorspronkelijke versie van artikel 7 de schending er van “etnocide” en “culturele genocide“. Die formulering is verwijderd uit de definitieve versie10)

Dus wat zou er gebeuren met de zelfbenoemde paladins van mensenrechten van de Europese liberale elite, als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren zou worden toegepast op inheemse Europeanen? De Polen, de Bulgaren, de Italianen, de Britten en alle anderen? Het maakt niet uit of ze de meerderheid of minderheid zijn. Die woorden staan ​​niet eens in het document. Ze zouden recht hebben op een land, een etnische en culturele identiteit en het recht om het te beschermen. De Timmermans, de Verhofstadts, de Gaucks, de Kluths, de Macrons en alle andere aanhangers van multiculturalisme en massamigratie zouden beschuldigd kunnen worden van etnocide en culturele volkerenmoord. De geschiedenis zal oordelen.

Reinfeldt zei: “Is dit land eigendom van degenen die hier al generaties lang wonen van iemand die een soort grens heeft uitgevonden? Of is het een open land dat is samengesteld door die mensen die hier komen en wat ze van Zweden maken, het is voor mij duidelijk dat het antwoord het laatste is.”

References

1. UN Declaration on the Rights of Indigenous Peoples counted for indigenous Europeans, United Nations 2007-09-13.
2. Timmermans: Central Europe has ‘no experience with diversity’, Politico 2015-09-24.
3. White Britons ‘will be minority’ by 2066, says professor, The Telegraph 2013-05-02.
4. Cerberus 2.0 predicts with scientific precision the disappearance of the Dutch population Gefira 2017-06-05.
5. Come l’immigrazione sta cambiando la demografia italiana, Centro di Studi Politici Machiavelli 2017-07-18.
6. Reinfeldt: “Ett vägval vilket land Sverige ska vara”, TV4.se 2014-12-24.
7. The New Germans, TheWorldin2018.
8. Wir können nicht jede Last tragen, General-Anzeiger 2015-05-28.
9. Green politician Dr. v. Berg: Good thing that Germans will be a minority in “supercultural” society, Youtube.
10. 1994/45. Draft United Nations Declaration on the Rights of Indigenous Peoples, UNHCR 1994.

 Bron:

https://gefira.org/en/2017/12/08/what-if-the-un-declaration-on-the-rights-of-indigenous-peoples-counted-for-indigenous-europeans/#more-23275

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

20 Comments on Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

 1. Esperanza // december 12, 2017 om 00:05 //

  Geen probleem toch, dat redden we vast wel met De Mol junior, dan wordt ’t het 1 groot feestje in West Europa.

  https://www.vn.nl/de-dynamiek-van-eenvluchtelingenkamp-lijkt-op-die-van-een-festival/

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // december 12, 2017 om 00:18 //

  Een goed en wel doordacht artikel, het zou jammer zijn als dit niet breder gepubliceerd zou worden op andere sites.

  Liked by 1 persoon

 3. Niet te geloven dit kan dit op het nos journaal o nee wat dom volgens mij ben ik nu een racistisch.
  Toch of niet??
  Mag ik Nederlanders zijn of kan dat niet meer 🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // december 12, 2017 om 01:09 //

  Maar wat mogen we nog verwachten in een land waar dit nog mogelijk is (ik was nog net niet aan het janken toen ik het las maar de tranen stonden in mijn ogen, ze droogden echter als bij toverslag op bij het lezen van de laatste alinea);
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/272481842/Poep+in+de+lift,+ouderen+in+flat+Bergen+op+Zoom+zuchten+al+jaren+onder+overlast+jongeren.aspx

  Liked by 2 people

 5. Republikein // december 12, 2017 om 02:35 //

  Ik blijf ook hier en eis:
  Columbus wordt postuum ter dood veroordeeld.
  Timmerfranz?
  Ga ik niet zegguh joh.

  Like

 6. polderboy // december 12, 2017 om 08:27 //

  Mooi artikel. Stemt tot nadenken.

  Maar goed, ambtenaren politici die allerlei hoogdravende oraties geven, zoals Timmermans, laten zich niet voor een gat vangen. Hij zal zeggen dat de psychose van Merkel, om impulsief een miljoen of wat immigranten uit te nodigen een vluchtelingencrisis was.

  Die lui worden dan allemaal pijlsnel geregistreerd als vluchteling, Zit je meteen ook in de VN vluchtelingen verdragen, en dan zal Timmermans zeggen dat vluchtelingen recht hebben op wonen, werk, zorg, behoud van hun identiteit en hun gemeenschapsleven. En omdat het vluchtelingen zijn, zijn het geen kolonisten die ons inboorlingen onderwerpen, dus gaat dat artikel van de VN niet op.

  Uitgeluld ben je, en de enige keuze is dan de PVV, want het gaat mij niet zozeer om immigranten, want er leven sinds kort ook door recente immigratie miljoenen Chinezen, Taiwanezen, en andere lui uit Oost Azië in de VS, die hele steden vullen, waar je nooit wat over hoort, die tolerante lui met hun tempeltjes. Het gaat mij om de fascistische islam cultuur waar Frans, mutti Merkel, Mogherini en veel anderen allemaal botergeil op zijn.

  Nu is de PVV ook niet alles, want ik heb geen zin tegen de “afbraak” van de hypotheekrente aftrek te demonstreren? Die aftrek komt vanouds voor 50% ten goede aan de topinkomens, en waarom moet ik voor een subsidie voor “arme” top verdieners demonstreren? Daarnaast is die aftrek uniek in de wereld. In Duitsland kennen ze hem helemaal niet, en in Engeland is hij begrenst tot een bepaalde omvang van koopprijs. Koop je het paleis van de Queen, dan kun je de rente maar voor een deeltje in mindering brengen bijvoorbeeld.

  Liked by 1 persoon

 7. polderboy // december 12, 2017 om 08:48 //

  Aanvulling op 08:27
  M.a.w. islamitische vluchtelingen nemen hun cultuur mee. En de islam koloniseert en onderwerpt immers, dat is al 1400 jaar zo, en het bewijs vindt je door het hele Midden Oosten.

  Je hebt in het artikel dus praktisch gezien gelijk, maar omdat de islamitische kolonisten, die ons onderwerpen, als vluchteling binnenkomen, kun je er niks mee.

  Natuurlijk is de EU te Brussel inmiddels geen instelling meer die zaken regelt ter faveure van de EU volkeren, maar een instelling die de lidstaten ook in haar model koloniseert en onderwerpt, wat we steeds meer zien aan het feit dat ze steeds agressiever worden naar weigerachtigheid. Ergens is het logisch dat de kolonisatoren in de EU zo botergeil zijn op die islam fascisten, want ze hebben dezelfde karaktereigenschappen en hetzelfde wezens streven. Heersen en onderwerpen.
  Frans en Mogherini klinken we aardig, maar dat zijn ze absoluut niet hoor, gelijk al die vredelievende imams.

  Like

 8. ReaGluurder // december 12, 2017 om 09:24 //

  Ik geloof ook in diversiteit, maar dan in die van de spontane diversiteit. Maar ik walg van de ons door de strot geduwde, met geweld opgelegde diversiteit. En dat is de diversiteit van Timmermans / Merkel / Rutte en vrindjes. Europa in no-time volproppen met volk waarop wij helemaal niet zaten/zitten te wachten en amper een positieve bijdrage levert aan het al 70 jaar redelijk stabiele Europa. Volk dat ons al decennia de F-Vinger voorhoudt en ondertussen parasiteert op onze centen!! Jan L. zag al in de jaren ’70 dat Europa de problemen van het Midden-Oosten aan het binnenhalen was en dat dit wel tot conflicten moest leiden. Tot op de dag van vandaag wordt dit nog weggehoond en weggezet door Rutte als ‘Slappe Hap’!! Dat bijna 50 jaar schijthebben aan het Klootjesvolk de ondergang mag worden van de ‘Verachtelijke Kliek’!!

  Like

 9. Ik vind het een keigoed artikel. Er is meer…..

  Breaking: Spaanse regering haalt kunstschatten uit kloosters met politie op uit Catalonie en Aragon, voor het geval ze toch gaan afscheiden….http://www.bbc.com/news/world-europe-42307201

  Klinkt alsof de geschiedenis zich aan het herhalen is….

  Like

 10. …en zonder bronvermelding….het naturaliseren cq tijdelijke verblijfsvergunningen uitdelen met het doel tot doorreis is op hande zijnde, voor zowel het Italiaanse overschot als het Griekse, als voor driekwart miljoen wachtenden in Libie, en een vloedgolf die nu in Turkije het einde van Februari afwacht…..

  Genocide op de Europeese bevolking gaat nu sneltreinvaart lopen, want de EU heeft al door dat hun macht begint af te brokkelen. Het is de visboer die voor de zon opkomt van zijn waren afmoet en daarbij alle methoden die men kan vinden hanteerd.

  Ik ruik een artikel…

  Like

 11. Republikein // december 12, 2017 om 12:17 //

  Ik ruik bedrog, al heel lang, en jullie ook.

  Like

 12. Piet Karbiet // december 12, 2017 om 12:38 //

  Als je tussen de regels leest gaat dit alleen maar over Palestijnen. Laat je niet foppen, die regels gelden helegaar niet voor u of mij

  Like

 13. Shadow1100 // december 13, 2017 om 10:27 //

  Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
   
  Een blik op de EU stukken:
  Legale migratie
  11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
  12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
  De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
   
  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

  Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en betalen.

  Like

 14. Piet Karbiet // december 13, 2017 om 11:10 //

  Quatsch. Al die zogenaamde noodzakelijke immigranten worden niet ouder en bejaard? Vergrijzing, my ass. Het is gewoon bewuste omvolking. Er moeten en mogen straks alleen nog maar onnozele, natieloze, gehoorzame consumenten in Europa leven. Dat is het plan en dat gaat niet lukken met import van ongeschoolde agressieve moslimmannen. Merkel moet voor het Gerecht.

  Like

 15. Duchesne // december 5, 2018 om 07:55 //

  Ik realiseer me net dat als ze geen grenzen meer willen we ook alle hekken en afzettingen kunnen slopen….dus geen landgoederen meer of prive terrein. Laat de elite, de overheid en het koningshuis maar beginnen met het goede voorbeeld.
  Geen hekken meer, geen afgezette geclaimde stukken grond. Alles vrij toegankelijk

  Liked by 1 persoon

 16. trebor2110 // december 5, 2018 om 08:48 //

  Daarom heeft god ieder een eigen plek op de aarde gegeven

  Liked by 1 persoon

 17. @!trebor2110 // december 5, 2018 om 08:48 //

  Ik geloof steeds meer in hem.

  Like

 18. Harteloze elites als Timmermans offeren hun eigen vader en moeder, kinderen, broers zussen neven en nichten, ooms en tantes etc. en het hele volk op het hakblok diversiteit.
  Druppeltje voor druppeltje begin ik te begrijpen waarom

  Like

 19. @piet karbiet, dat denk ik ook vaak,we worden allemaal oud
  Kijk maar naar de poltici zelf, de vergrijzing gaat daar wel heel snel, daar kan geen haarverf tegenop, haha

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen? – The Edgy Veggie

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s