Nieuw

Duitsers die van hun land houden en de islam willen stoppen zijn ‘de nieuwe Joden’

Dat is der weer eentje uit Bolo zijn privé collectie met opmerkelijke koppen die ooit eens als de tijd er rijp voor is boven een artikel hier op Fenixx gaan verschijnen. Een Duitse boekhandel deed mij juist deze kop uit het koppenarchief nemen om aan U te tonen en de reden hiervoor gaat U weldra duidelijk worden.

De bordje met de tekst “für Juden verboten” die kennen we uiteraard allemaal wel en iets in mij vertelt me dat onze Oosterburen hier niet echt met veel vreugde aan worden herinnerd. Toch zou men dat wel moeten doen en de vergelijking met heutzutage niet moeten wegmoffelen of deze vergelijking eenvoudig moeten vermijden om vreemde reacties te voorkomen. Je bent Duitser en tja dan heb je nu eenmaal de vooroordelen tegen.

1Andere veelvoorkomende teksten die al wat dichter bij mijn titel in de buurt komen hebben meer te maken met het niet verkopen aan Joden of een gebiedsverbod voor de kinderen van Israël en zo’n voorbeeld heb ik hiernaast maar vast even neergezet. Iets van één plaatje zegt meer dan duizend woorden. Al is dat in deze niet helemaal waar aangezien ik een tweede plaatje nodig heb om mijn punt duidelijk te maken en mijn redenering verder te verklaren.

Wanneer ik een bordje voor de deur hang met de tekst dat ik moslims niet welkom acht dan staat binnen het uur het halve justitie apparaat bij me op de stoep. Inderdaad ik zou in het geval van een eigen winkel eenvoudigweg een tweetal varkens voor de deur laten wandelen maar dat is weer iets anders. Gekker wordt er door andere gekeken wanneer ik een bordje bij de deur zou ophangen met de tekst dat ik huichelaars die VVD hebben gestemd of landverraders die D’66 of Groen Links hebben gestemd niet welkom acht en dat ik deze niet wens te helpen of bedienen. Raar? Ja dat lijkt me wel zo maar aangezien ik me nog een akkefietje met een weggeef winkel kan herinneren alwaar PVV stemmers niet meer welkom waren lijkt het me dan weer een stuk minder gek. Ach het ging over Duitsland en wel over de kiezers van Alternative für Deutschland niet meer in de winkel mogen komen en niet over een weggeef winkel uit Utrecht dus snel verder.

1  1

Zoek de verschillen? Oh wacht nee of dan had ik in plaats van de eerste foto waarschijnlijk deze moeten plaatsen? Dus toch eerst even een stapje terug naar Utrecht.

1

Ach gaat dit een beetje ver en kan ik me beter druk gaan maken over die arme moslims die geen werk kunnen vinden aangezien ze gediscrimineerd worden door de Nederlandse werkgevers? Het is overigens niet echt een grote verassing dat deze weggeef winkel in het islamitische kalifaat Utrecht is gevestigd maar dat heeft er natuurlijk ook helemaal niets mee te maken.

Als het allemaal niet zo verschrikkelijk droevig en achterbaks was dan had ik hier nog wel om kunnen lachen ook, maar het is de keiharde realiteit die we nu voor onze ogen krijgen. Dit is de snoeiharde waarheid die als een baksteen het aangezicht van elke Nederlander, Duitsers ach laat ik het maar gewoon zeggen elke niet moslim ramt als een honkbalknuppel op een zacht gekookt eitje. En we blijven dit maar pikken we laten alles toe alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

1De oorspronkelijke foto waardoor ik dit stukje ging schrijven heb ik ontvangen via het fascisten boek en is gemaakt door Birgitt Plag‎. De foto is genomen in Remagen am Rhein en maakt ons allen duidelijk dat we beter geen boeken meer kunnen kopen of in elk geval niet meer bij nationaal socialisten zoals in deze boekenwinkel te Remagen am Rhein.

Ik ben er bang voor dat we dit veel vaker gaan meemaken dat er ‘vriendelijk’ verzocht wordt om maar elders heen te gaan wanneer je openlijk aangeeft dat je politieke voorkeur uitgaat naar partijen of groeperingen die het belang van de inwoners van een land hoger in het vaandel hebben staan dan het belang, de wensen en eisen van gelukzoekers, parasieten, verkrachters en pedofielen met een vaak licht getinte afkomst en van islamitische oorsprong,

Wanneer een zooitje extreem linkse of islamitische zwakzinnigen de leugen mogen uitroepen dat moslims de nieuwe Joden zijn dan denk ik ook wel een kans te maken op deze ‘ere’ titel voor eenieder die van zijn of haar land, cultuur, volk en tradities houdt en bereid is om hier voor te vechten en te strijden eventueel met het mes tussen de tanden en de borst fier vooruit.

Met het zooitje leeghoofdige in ‘onze’ regering die ons tot slaaf van Brussel en de islam hebben gemaakt vraag ik mij oprecht af hoelang wij hier nog in vrijheid kunnen spreken en schrijven alvorens dit ook verboden is voor ons ‘nieuwe Joden’.

Met groet Bolo

Delen van dit artikel middels Facebook, Twitter of welke andere manier dan ook graag maar wilt U er wel rekening mee houden dat de overheid meeleest en U het risico loopt om in de vroege ochtend van het bed te worden gelicht door de plaatselijke veldwachter en zijn vriendjes. Uiteraard is dit niet het ergste dat U kan overkomen, nee bij lange na niet aangezien U ook een risico loopt dat de fascistenvriendjes van de Facebook Gestapo Uw account voor korte of langere tijd bevriezen aangezien de inhoud van dit blog niet door iedereen even goed wordt gewaardeerd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee of zo iets……..

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Duitsers die van hun land houden en de islam willen stoppen zijn ‘de nieuwe Joden’

  1. Ernie van de Wal // december 12, 2017 om 09:02 //

    Dit kan ook als boemerang werken voor zulk MKB. Bestel je voortaan je boeken via Bol.com of de Duitse tegenhanger daarvan. Als Duitsland Zweden achterna gaat, zal AFD hard groeien. Dan kunnen die winkels hun deuren wel sluiten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s