Nieuw

Dit artikel is geschreven met alle vormen van schijt aan het Nederlandse Ministerium für Staatssicherheit, de Europese Gestapo en de fascistische Wehrmacht troepen van Mark Zuckerberg

Of in het kort gesteld de eenvoudige mededeling dat de officiële Facebook pagina van het door u zo geliefde Fenixx gaat verdwijnen. Dit enkel en alleen daar wij van de ene schorsing naar de andere huppelen. Uiteraard zou er ook een mogelijkheid zijn om ons te gaan gedragen naar de letters van deze fascistenclub maar dat is iets wat ze kunnen vergeten.

Nooit zullen wij onze artikelen aanpassen aan de wensen van landverraders, islam supportclubjes of buitenlandse wereldverbeteraars die enkel en alleen kunnen gedijen onder de steeds strenger wordende censuur nep berichtgeving, Ik pas daar voor en mijn collega’s alhier passen daarvoor en wij schrijven enkel en alleen dat wat wij zelf en onze lezers belangrijk vinden en passen voor elke vorm van censuur die men ons op denkt te kunnen leggen.

Jammer? Ja ik denk het wel aangezien onze Facebook pagina zelfs op het moment dat ik er niets meer op kan plaatsen wegens deze schorsing gewoon verder blijft groeien. Opmerkelijk natuurlijk maar wel leuk om te kunnen aanschouwen zo vanaf de zijlijn zonder hier zelfs enige invloed op te kunnen uitoefenen inderdaad wegens deze schorsing.

Wat wel beroerd is dat ook onze lezers die stukjes plaatsen op het fascistenboek met enige regelmaat tegen schorsingen oplopen en om deze reden ben ik er over aan het nadenken om mijn artikelen te gaan voorzien van een waarschuwende tekst als onderschrift gewoon om mensen te waarschuwen alvorens eerlijke berichten te plaatsen of te verspreiden.

Delen van dit artikel middels Facebook, Twitter of welke andere manier dan ook graag maar wilt U er wel rekening mee houden dat de overheid meeleest en U het risico loopt om in de vroege ochtend van het bed te worden gelicht door de plaatselijke veldwachter en zijn vriendjes. Uiteraard is dit niet het ergste dat U kan overkomen, nee bij lange na niet aangezien U ook een risico loopt dat de fascistenvriendjes van de Facebook Gestapo U account voor korte of langere tijd bevriezen aangezien de inhoud van dit blog niet door iedereen even goed wordt gewaardeerd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee of zo iets……..

Ach we gaan gewoon door en dit met of zonder Zuckerberg zijn pro islamitisch fascistenboek en ik ben er in elk geval van overtuigd dat de lezer ons toch wel kan vinden daar hebben jullie geen door de overheid gecensureerde hulpmiddelen voor nodig.

Met groet Bolo

Opmerking Fub: De facebook plug-ins die we hadden staan in de zijbalken en onder de artikelen hebben we een paar dagen geleden al weggehaald. We hadden dat nog niet gemeld omdat we wilden wachten tot we ook ons Facebook-account op konden zeggen en daarvoor moesten we wachten tot onze laatste ban afgelopen was. Bij deze. De social-media share-button onder de artikelen laten we voorlopig wel staan en is op eigen risico zoals Bolo al schreef.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Dit artikel is geschreven met alle vormen van schijt aan het Nederlandse Ministerium für Staatssicherheit, de Europese Gestapo en de fascistische Wehrmacht troepen van Mark Zuckerberg

 1. Er is ook een ander alternatief, als je dat wilt.
  Zitten al veel FB mensen op, die het ook zat worden.

  https://www.nieuwsboek.nl/index

  Like

 2. er zijn er meer maar deze zijn niet automatisch te koppelen dus moet je dan steeds elk artikel handmatig plaatsen

  Like

 3. Nieuwsboek begint al goed cookies door je strot zonder optie te weigeren weet je wat dat betekent even voor de leeken onder ons ?.
  Wel eens gehoord van session replay ? nee kijkt u maar even mee Zelfs als u alleen maar naar uw scherm kijkt wordt het opgeslagen beweeg je muis opgeslagen .
  Heb je cam op je computer kan men zelfs kijken waar je ogen naar keken op dat moment .
  Txt getypt maar niet enter gedrukt ook dat word opgeslagen wachtwoorden logins niets is veilig .https://www.youtube.com/watch?v=UvbqV0Y9sno
  Ik zou eerder op het russische VK aanschuiven https://vk.com

  Liked by 3 people

 4. Als ik het goed zie, kun je ook inloggen bij die VK.com met je FB account?
  Vind dat vreemd.

  Like

 5. Wat een wijs besluit! Laat die Fuckerberg en al zijn opdrachtgevers en hielenlikkers lekker in de stront zakken! Ik heb ook mijn account op Shariabook verwijderd om de zelfde reden. Ik huppelde van de ene in de andere ban en tja, wat heeft het hebben van een account op het Book van moslimaanbidders dan nog voor zin? Ik heb gewoon de eer aan mezelf gehouden, er is zeker ook een leven na Fakebook.

  Like

 6. hslot4 // december 10, 2017 om 21:34
  Nieuwsboek begint al goed cookies door je strot zonder optie te weigeren weet je wat dat betekent even voor de leeken onder ons ?.
  Wel eens gehoord van session replay ?
  —————-
  Wat ?
  Douwen ze dat tussen de cookies ?
  Wat een gajes.

  Liked by 1 persoon

 7. templars2017 // december 11, 2017 om 00:10 //

  Wijze beslissing, hoe ging het in de laatste w.o. “achtung feind hört mitt”

  Like

 8. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Facebook: Censuur van de gestapo 2017

  Like

 9. Goh jullie zaten op facebook?
  Wat valt me dat nou tegen van jullie!

  Liked by 1 persoon

 10. Adam // december 11, 2017 om 03:53
  Goh jullie zaten op facebook?
  Wat valt me dat nou tegen van jullie!
  ————–
  Dat gaat ietwat ver om dat zo te stellen.
  Bolo had een account, onder een andere naam, waar onze stukjes op verschenen.
  Dat is denk ik de kortste uitleg 😉

  Dat we er in geïnteresseerd zijn komt simpelweg hierdoor:

  Like

 11. @Fubar tjah het eerste wat ik altijd doe is cam afplakken maakt het indentificeren weer wat lastiger .
  Ga er maar vanuit dat http://www.belastingdienst.nl en consorten zich ook bedienen van dit soort praktijken .
  Ghostery en een script blocker epic browser handige tools maar gouden regel op het net heb je geen privacy
  https://arstechnica.com/tech-policy/2017/11/an-alarming-number-of-sites-employ-privacy-invading-session-replay-scripts/?platform=hootsuite

  Like

 12. hslot, sites als deze informeren dagelijks met wat er allemaal mis is.

  http://www.security.nl/
  http://webwereld.nl/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s