Nieuw

Turkse heroïnehandelaren krijgen vrij spel: Politie heeft vrijwel geen capaciteit voor onderzoek heroïnehandel

Door: Koen Voskuil 

Terwijl de heroïnehandel floreert en Turkse drugscriminelen vaker grof geweld gebruiken, heeft de recherche vrijwel geen capaciteit meer om onderzoek naar deze drugshandel te doen. Daarvoor waarschuwt de politie in een intern rapport.

Vergismoorden, gijzelingen en het gebruik van zware wapens: de nieuwe generatie – veelal Turks-Nederlandse – heroïnehandelaren is roekelozer en meedogenlozer dan de vorige, stelt de politie in een intern rapport dat deze krant in handen heeft. Daarin waarschuwt de politie dat onderzoeken naar dit zware criminele milieu ondergesneeuwd raken.

“Het zal steeds moeilijker worden een beeld te vormen van de heroïnehandel in Nederland”, staat in het rapport. ,,De informatie uit inlichtingen en opsporingsonderzoek was al beperkt, maar nu dreigt de situatie te ontstaan dat er helemaal geen opsporingsonderzoeken naar de heroïnehandel meer worden gedraaid.”

https://www.ad.nl/binnenland/politie-vrijwel-geen-capaciteit-voor-onderzoek-heroinehandel~a1c74ea4/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5827 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Turkse heroïnehandelaren krijgen vrij spel: Politie heeft vrijwel geen capaciteit voor onderzoek heroïnehandel

 1. Verrek, nu begrijp ik wat die aan het doen is, hij kijkt of er geen bruin verstopt is in de moskee

  Like

 2. Wat zit er trouwens in die rugzak ?

  Like

 3. Duchesne // december 8, 2017 om 09:25 //

  Die rugzak is een kogelwerend vest, uitgetrokken in het nest van terreur…..waar deze “agent” ook vandaan komt. Een AT team in het zuiden des lands bestaat al voor de helft uit deze lieden en de stads ordedienst van Helmond is in de avond donkerder dan de nacht waarin ze voortbeweegt….

  Like

 4. Duchesne // december 8, 2017 om 14:49 //

  Bestrijding van Turkse maffia is voor de politie bijna onmogelijk, wegens taal en cultuur verschillen. Neem daarbij nog de geslotenheid door een geloofskwestie en geen rem op geweld tegen agenten en hun famillies persoonlijk en je snapt dat er weinig agenten zitten te springen om hier onderzoek te doen. Hetzelfd egeld voor de Albanese, Chinese, Russische , Iibanese en nog een dozijn andere exotische maffia’s. Die nemen dus langzaam de macht op straat over en spreiden zich steeds verder uit. Dus mikt de politie vooral op motorclubs, op verstandbare burgers die men als crimineel bestempeld omdat ze het regeringsbeleid inzake genoemde fuck ups bekritiseren….

  De oorlog tegen de georganiseerde misdaad is slechts deels te voeren, dus een deel heeft vrij spel. Wat in Blerick onderhuids gebeurd is voor politie een onmogelijke opdracht, het beste wat ze kunnen is een paar Turkse junks voor hun karretje spannen om wat informatie te krijgen, maar dat is ongeveer einde rit.

  Persoonlijk denk ik dat die mafi’s prima zijn aan te pakken en permanent uit de samenleving te verwijderen, maar zolang de leiding van justitie politieke belangen heeft en de meest belangrijke stoelen worden bezet door loopjongens van politici komt er weinig van, om nog maar te zwijgen over de verbinding tussen maffia organisaties en “veiligheids” diensten, die deels op elkaar teren om hun voort bestaan.

  De sleutel ligt bij de politiek, en juist daar is totale onwil om iets goed en definitief aan te pakken.

  De afstand tussen politiek en maffia is korter dan menig burger durft te vermoeden. Op bijna 100% van de punten waarop ze worden beoordeeld komen ze overeen.

  Like

 5. Esperanza // december 8, 2017 om 15:03 //

  Like

 6. Esperanza // december 8, 2017 om 15:06 //

  ‘Die rugzak is een kogelwerend vest, uitgetrokken in het nest van terreur’

  Scherp opgemerkt @Duchesne

  Like

 7. Duchesne // december 8, 2017 om 19:43 //

  Nog een kleine opmerking: moslims erkennen slechts Allah als enige waarheid en de Koran als enige wet, hoe kan iemand dan een eed afleggen op het handhaven van ONZE wetgeving en hoe kannzo iemand de grondwet van Nedelrand naleven als zijn geloof dit verbied?

  Volgens mij lukt dat enkel als er meineed word gepleegd, en anders is het geen moslim. Dus ofwel pleegt de eed aflegger meineed, ofwel is de eed aflegging een leugen, ofwel is het een eed aflegging op de Koran, in welk geval dezeboven de wetten word gezet van dit land. . Een Agent die in de Moskee bid is niet verenigbaar met onze wetgeving en daarmee geen agent, slechts verkleed als…

  Een moslim als agent kan dus nooit de twee tegenstijdigheden van wet en sekteleer tegelijkertijd dienen. Stelt hij dit wel te kunnen doen is het misleiding zoals hij mag van de religie. Welke idioot heeft ooit moslims bij de politie toegelaten, je kan beter Willem Holleder korpschef maken.

  Like

 8. Geen wonder als je met een overmate(8 man ofzo) aan capaciteit 1 mongool bij een joodse winkel moet arresteren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: