Nieuw

Stemmen via Stand.nl: Het erkennen van Jeruzalem als hoofdstad van Israël is onverstandig en contraproductief J/N (Stemmen kan nog steeds)

Het besluit van de Amerikaanse president Donald Trump om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël leidt tot woede in het Midden-Oosten. In verschillende landen zijn mensen vannacht de straat op gegaan om te protesteren tegen die erkenning….

Onder andere Egypte, Turkije, Iran, Jordanië, Marokko, Libanon en Qatar hebben de actie van Trump veroordeeld. Volgens de minister van Buitenlandse Zaken van Qatar komt het besluit neer op niets minder dan ‘een doodvonnis’ voor iedereen die vrede wil.

Maar de reacties komen niet alleen uit de Arabische wereld. Ook de VN-chef Guterres, de Europese Unie en de Franse president Macron hebben al in diplomatieke termen laten weten het besluit te betreuren. Het Kabinet kwam bij monde van minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra snel met een duidelijke reactie en dat is dan ook de stelling van vanochtend; Het erkennen van Jeruzalem als hoofdstad van Israël is onverstandig en contraproductief.

Stemmen HIER

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6354 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Stemmen via Stand.nl: Het erkennen van Jeruzalem als hoofdstad van Israël is onverstandig en contraproductief J/N (Stemmen kan nog steeds)

 1. templars2017 // december 8, 2017 om 00:11 //

  Jeruzalem is al heel lang joods , het waas het al tijdens de Romeinse overheersing van het gebied.
  De palestijnen zijn er drukte over beginnen maken NA de oprichting van de Joodse staat.
  Vergeet toch niet dat het hoofdoel van de islam het bereiken is van een jodenvrije regio.
  Alle Joden zijn volgens de islam aartsvijanden ,kijk naar het verleden en je zult zien ,maar tegenwoordig worden conflicten geschapen om eigenbelang te dienen zonde rekening te houden met de historische roots van het geheel.
  Doe zelf de research en je zult zien wat er echt gaande is……………..

  Liked by 1 persoon

 2. Valt dat effe tegen voor die msm policor snotteraars…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s