Nieuw

ONDRAAGLIJK! Amerikaanse vicepresident Pence niet welkom in Palestina

Mike Pence is voorlopig niet welkom in Palestina. Dat heeft een hoge functionaris uit de regeringspartij van president Mahmoud Abbas vandaag verklaard. De Amerikaanse vicepresident zou later deze maand een bezoek brengen aan het land.

“Namens Fatah zeg ik dat we Trumps plaatsvervanger niet zullen ontvangen op Palestijns grondgebied”, zei Jibril Rajoub. “Hij had om een ontmoeting gevraagd met Abbas op 19 december in Betlehem, maar dat gaat niet gebeuren.” Een woordvoerder van Abbas was niet meteen bereikbaar voor commentaar.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/amerikaanse-vicepresident-pence-niet-welkom-in-palestina~a86fef65/

Doe mee met 7.841 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3685 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on ONDRAAGLIJK! Amerikaanse vicepresident Pence niet welkom in Palestina

  1. Palestina, een niet bestaand, zelf uitgeroepen land. Trouwens, wie wil er nou naar zo’n schurkenstaat. Gewoon negeren die ‘Palestijnen’.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: