Nieuw

Migratie-chantage en islamitische slavernij

Door: Blondemevrouw

“Geef ons miljoenen euro’s of we laten miljoenen migranten op jullie los”. Een bewezen succesvolle manier om de burgers binnen de EU te chanteren en hun zuurverdiende belastingcenten op te eisen.

E10CCD70-70FD-4C60-8DF4-1731365884D2.jpeg

10 miljoen voor terugkeer migranten Libië.

Maar dat klinkt mooi! Migranten gaan terugkeren! Nee, niet te vroeg juichen. Invasiërs gaan niet vanuit de EU terug naar Afrika. Ze gaan vanuit Libië terug naar andere landen in Afrika. Ze hebben zich namelijk vanuit heel Afrika in Libië verzameld om de EU te infiltreren. Op zoek naar gratis geld, een gratis huis en nog gefaciliteerd worden door de elites ook om de landen in de EU te islamiseren.

Erdogan chanteerde ons met het via Turkije doorlaten van miljoenen islamitische migranten. Hij ontving miljarden euro’s. Nu chanteert Libië ons met het doorlaten van miljoenen migranten, alsook met moderne islamitische slavernij. Ze krijgen van ons nu 10 miljoen euro, maar daarmee is de kous natuurlijk niet af.

‘Moderne’ islamitische slavernij

“Aan deze moderne vorm van slavernij moet zo snel mogelijk een eind worden gemaakt,’ aldus minister Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

EE9F4495-083C-49A9-92D3-0DD868383785.jpeg

Er is niets modern aan de islamitische slavernij die we tot op de dag van vandaag zien. Maar omdat het in de 21e eeuw gebeurt, wordt het ‘moderne’ slavernij genoemd.

Echte moderne slavernij zien we bijvoorbeeld in Nederland. Je hele leven keihard werken, je hele leven exorbitant hoge belastingen betalen om vervolgens dood neer te vallen vóór de steeds verder uitgestelde pensioengerechtigde leeftijd is bereikt.

Nee, de islamitische slavernij van nu, is dezelfde islamitische slavernij die reeds 1400 jaar bestaat. Gedwongen arbeid, vrijheidsberoving, brute mishandeling, verkrachting, afpersing en andere beloningen van Mohammed die in de koran en ahadith staan genoteerd.

De chaos die bewust is gecreëerd vanuit de VN, de EU en de mondiale elites, resulteren in extra diefstal van ons belastinggeld, extra import van aanhangers van de moordzuchtige, misogyne veroveringsideologie islam en het betalen van onze eigen ondergang.

De chantage komt niet alleen van islamlanden, maar in samenwerking met de mensen die namens ons besluiten nemen.

F2677089-DA2E-4641-9785-D086802363F2.jpeg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Migratie-chantage en islamitische slavernij

 1. De Arabier is de verpersoonlijking van het racisme en slavernij.
  Wellicht zijn de heersers in Brussel daroom zo gecharmeerd van deze perfide religie.
  De Deutsche Kapo di tutti Kapi Gauleiter Schultz streeft naar de VSE, een eufemisme voor het Vierte Reich.
  De handlangers in Gau Holland van D66, VVD, CDA, GL en Pvda klappen in hun handjes en hopen op een mooi baantje aan de SchreibTisch.
  Sieg Heil, ein Europa en we marcheren verder de ondergang tegemoet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s