Nieuw

Europese media over Jeruzalem besluit:  Trump heeft de poorten naar de hel geopend

Europese media hebben elke vurige metafoor uitgeput om hun collectieve linkse ontzetting over te brengen dat president Donald J. Trump zijn verkiezingsbelofte om Jeruzalem te erkennen als de hoofdstad van Israël heeft bevestigd en de Amerikaanse ambassade daarnaartoe verplaatst.

De Belgische linkse krant De Morgen leidde hun voorpagina met de kop: “Trump zet poorten van de hel open”. De publicist, gevestigd in de zeer islamitische hoofdstad van de Europese Unie in Brussel, citeerde de Palestijnse reacties op het besluit en schreef: “We vrezen dat deze beslissing de regio in brand zal zetten.”

L’Osservatore Romano, de krant van het Vaticaan, sloot zich aan bij het circuit van ‘vurige’ krantenkoppen door te leiden met ‘Trump ontvlamt het Midden-Oosten” en zinspeelde op een verhoogd ‘risico van terrorisme in de regio’, evenals op toenemende angsten voor mogelijke demonstraties van protest en onrust”.

De linkse Independent-website van Groot-Brittannië, die vroeger een papieren krant was voordat de dalende oplage haar dwong digitaal te gaan werken, schreef: “Trump Riskeert een Oneindig Vuur.”

Le Croix in Frankrijk begint met “Trump blaast op het smeulend vuur “, in zijn online artikel dat de beslissing omschrijft als “explosief”, waarbij Le Figaro de “golf van internationale verontwaardiging” beschrijft – voornamelijk afkomstig van linkse leiders en islamitische extremistische regeringen.

Belgische dagblad De Morgen “Trump zet poorten van de hel open”

Verscheidene van de kranten bevatten foto’s van boze Palestijnen, vlagverbranding en afbeeldingen van president Trump die door Arabieren worden verbrand, in combinatie met krantenkoppen die impliceerden dat het geweld in onstabiele regio’s in het Midden-Oosten uitsluitend het gevolg is van de acties van de president.

Wat echter in de verslaggeving van West-Europa ontbrak, was het Israëlische gezichtspunt en de vieringen van het nieuws dat ‘het voor de hand liggende’ was aangekondigd: dat Jeruzalem de hoofdstad van de Joodse staat is.

“Ik heb besloten dat het tijd is om Jeruzalem officieel te erkennen als de hoofdstad van Israël”, zei president Trump woensdag. “Terwijl vorige presidenten van dit een grote campagnebelofte hadden gemaakt, slaagden ze er niet in te leveren. Vandaag lever ik.”

Later voegde hij eraan toe: “Vandaag erkennen we het voor de hand liggende: dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is. Dit is niets meer of minder dan een herkenning van de werkelijkheid. Het is ook het juiste om te doen. Het is iets dat moet worden gedaan.”

Zweedse Dagen Nyheter, “Donald Trump’s besluit over Jeruzalem ontsteekt een vonk”.

De reactie van het Europese politieke establishment was negatief, met vele nationale leiders die tot nu toe de hadden beweert Israël te steunen.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zei dat haar regering “het niet eens is met het besluit van Trump” en zal blijven voldoen aan de relevante VN-resoluties – dezelfde Verenigde Naties die met Resolutie 3379 in 1979 verklaarden dat het zionisme racisme is (dat pas in 1991 werd ingetrokken).

De Franse globalistische president Emmanuel Macron, die eerder aan de zijde van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu stond om te verklaren dat anti-zionisme een nieuwe vorm van antisemitisme was, noemde de aankondiging “betreurenswaardig”.

Hij tweette: “Over Jeruzalem is Frankrijk het niet eens met deze beslissing van de Verenigde Staten. Frankrijk steunt de oplossing van twee staten, Israël en Palestina, die in vrede en veiligheid leven, met Jeruzalem als hoofdstad van twee de staten. We richten ons op verzoening en dialoog.”

De Britse linkse Independent.

De Britse premier Theresa May, die een goede handelsovereenkomst met de Amerikaanse post-Brexit moet sluiten, vertelde de leden van het Parlement dat ze Trump met zijn beslissing zal confronteren.

De steun voor Trump’s aankondiging was echter wel sterk van de Europese conservatieven en populisten.

Geert Wilders, de leider van de op een na grootste partij in Nederland, de anti-massamigratie Partij van de Vrijheid, tweette: “Fantastisch nieuws !! Alle geciviliseerde landen zouden het voorbeeld van de dappere VS moeten volgen en # Jeruzalem moeten erkennen als de eeuwige en onverdeelde hoofdstad van #Israel!”

Brexit architect en UKIP-lid van het Europees Parlement Nigel Farage deelde op sociale media: “Trump voldoet aan zijn beloften. Wat een verschil met de rest!”

Duitsland’s Frankfurter Allgemeine Zeitung, “Spelen met Vuur”.

En de leider van de populistische Italiaanse Northern League voegde toe: “Volledige steun aan het beleid van President # Trump’s beleid over belastingverlagingen, Israël en grenscontrole.”

Volgens Europese bronnen die met The Times of Israel spraken, wordt verondersteld dat Hongarije, geleid door conservatieve Viktor Orbán, het voorbeel van president Trump gaat volgen, nadat Boedapest woensdag een gezamenlijke EU-verklaring heeft geblokkeerd om tegen de beslissing van de president te verzetten.

De Tsjechische Republiek, die zojuist de ‘Tsjechische Tump’ Andrej Babiš tot premier heeft benoemd, zou het Jeruzalem van vóór 1967 als de hoofdstad van Israël erkennen en mogelijk ook hun ambassade verplaatsen, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken in Praag.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/12/07/fire-brimstone-european-media-describe-trump-opening-hell-jerusalem-israel/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6354 Articles)
Altijd in oppositie.

16 Comments on Europese media over Jeruzalem besluit:  Trump heeft de poorten naar de hel geopend

 1. polderboy // december 8, 2017 om 08:58 //

  Obama vergelijkt Trump met Hitler:
  https://www.infowars.com/obama-compares-trump-to-hitler-implies-america-like-1930s-nazi-germany/

  Media verkeren in hoog gezelschap.

  Liked by 1 persoon

 2. Obama zegt,wie hij zelf is:Adolf Hitler’s evenbeeld

  Like

 3. polderboy // december 8, 2017 om 09:56 //

  Viel me ook op dat kranten hier volstonden met “De wereld is tegen Turmp”.
  Ik dacht, wat kan het de meerderheid in de wereld nu schelen? Het is een Amerikaans besluit over een ambassade, dat 22 jaar geleden door een overweldigende Amerikaanse meerderheid is genomen? Voor een volk heb je natuurlijk respect, mits dat geen andere zaken in de weg staat.

  Blijkt dat het helemaal niet “de hele wereld” is maar gewoon de aanhang van Hamas, en andere terreurbendes, en die worden hier genoemd:
  “The move, that comes despite intense Arab, Muslim and European opposition, upends decades of US policy and risks potentially violent protests.”
  http://theportugalnews.com/news/portugal-fears-us-jerusalem-decision-may-spark-violence/44139

  Die sharia koppensnellers, Arabieren en moslims kan ik me van voorstellen, dat ze schijt hebben aan de rest, want dat draagt Allah hen op: verover de wereld voor de islam, met of zonder geweld, met eerlijke of achterbakse methoden.
  Maar dat de EU zo een intense hekel heeft aan democratisch genomen besluiten van het volk van de VS gaat er bij mij moeilijk in.
  Maar het ergste is dat ze zich tezamen “de wereldleiders” noemen: en dat is griezelig.

  Liked by 3 people

 4. Waarschuwen dat de moslims kwaad zijn is net zoiets als waarschuwen dat de bomen elke herfst hun bladeren laten vallen.

  Liked by 2 people

 5. Duchesne // december 8, 2017 om 10:27 //

  Laten we hopen op wijsheid na het vrijdaggebed, als alle gekkies geestelijk gedrogerrd het weekeinde tussen de ongelovigen ingaan. De hele Islam sekte staat haaks op de christelijke waarden en onze wetten, het is letterlijk de slang die aan de borst word gekoesterd. Laat het ding maar eens bijten zodat we de kop eraf kunen gaan halen.

  Islam is een sekte van haat en onderdrukking, niemand met zijn of haar volle verstand loopt vrijwillig mee met zijn of haar moordenaar. Op dit ogenblik huurt de Nederlandse overheid islamisten in om hier de orde te bewaken, en het worden er meer. Kunt U zich voorstellen dat een vrouw een gelijke behandeling krijgt door iemand die vrouwen als voorwerp ziet?

  Macht en wapens in handen van lieden die vanaf jonge leeftijd hebben geleerd dat wij dood moeten. Hoe verkoop ik die informatie aan mijn eigen geweten. Je word aangehouden door een Marrekaan in uniform, geloofd U dat u wod aangehouden of mogelijk betoofd/vermoord?
  De politie moet snel zelf de rangen gaan zuiveren want de regering is met absurde dingen bezig.
  , dit gaat gigantisch mis, er schijnt al een getrokken pistolen confrontatie tussen agenten onderling te hebben plaatsgevonden om exact dit onderwerp, Islam. Normen verschuiven, straks kunt U van een mislam agent alles verwachten, incluis een belasting gesubsidieerde kogel.

  Als gelijkheid zo hoog in het vaandel staat, huur dan ok bij de politie Neo Nazi’s in naar rato, en Eskimo’s. Dat is in Nedelrnad de grootste minderhedi, er wonen er drie in ons land. Dat is goed voor een 1/237 Eskimo agent… ofwel 3 minuten FTE.

  Liked by 2 people

 6. Henk der Niederlànder // december 8, 2017 om 11:18 //

  En inderdaad Duchesne.
  De wijsheid zal vandaag uit de moskee komen na het xogenaamde vrijdag gebed (lees indoctrinatie programma)
  Dat na de afbraak van verschillende steden heden middag en avond de schuld in de schoenen van Trump geschoven gaat worden.
  Mark my words.

  Liked by 2 people

 7. Esperanza // december 8, 2017 om 12:51 //

  De zachte Westerse politieke heelmeesters hebben stinkende wonden gemaakt. Laat daar middels Trump nu maar eens een einde aan komen.

  Liked by 2 people

 8. Esperanza // december 8, 2017 om 12:53 //

  De illusie dat door pappen en nathouden vrede wordt bereikt is inmiddels wel ontmaskerd.

  Liked by 2 people

 9. De poorten van de hel open? We weten allemaal waar die hel zich bevindt.

  Liked by 2 people

 10. Fijn dat de poorten van de hel openstaan, kunnen al die haatlims snel naar binnen.

  Liked by 3 people

 11. Claudia M. // december 8, 2017 om 18:30 //

  Zo ik het allemaal meekrijg, is het juist in moslimlanden al een ware hel en zetten juist wij de sluizen wijdt open om dezelfde hel binnen te halen.

  Daarnaast als er hier geen protesten over zijn, vinden ze wel wat anders. Het is nooit goed of het deugt niet.

  Like

 12. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Nederlandse, EU collaboratie a la NSB-gedrag zorgt voor islamisering

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // december 8, 2017 om 23:19 //

  Het schijnt dat de producent van Amerikaanse vlaggen de vraag niet aan kan, gek genoeg vindt men in het Midden-Oosten kwaliteit of kleurechtheid helemaal niet zo belangrijk, ze vliegen de deur uit en twee tellen later komen ze alweer een nieuwe kopen….

  Like

 14. Esperanza // december 9, 2017 om 01:54 //

  Like

 15. Hahahha,’de BOZE islamiet’…. het zijn inmiddels dusdanige karikaturen van zichzelf geworden dat zij zo de stripboeken in kunnen.

  Gelukkig weten de Israëli -dit in tegenstelling tot de verschillende zg ‘leiders’ in Europa- al iets langer wat zij mbt islamieten voor vlees in de kuip hebben. Gelijk de wetenschap hebben zij daar ook de oplossing voor. Geweld!
  Geweld (en waar nodig grof geweld), is de enige taal die deze hersenloze duivelsaanhang begrijpt.
  Go, GO, GO, Israel!

  Like

 16. Mr morningstar zal zich dan wel binnenkort gaan voorstellen, nou ik kan niet wachten hij is welkom.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s