Nieuw

De Nederlandse rechtsstaat is he-le-maal stuk

Vandaag ging een mohammedaan, een gast van Angela Merkel en Mark Rutte, helemaal Kristallnacht op een Joods restaurant. Etalageruiten die sneuvelen, dat moet de meest ijzingwekkende herinneringen bij Joden bovenhalen.

‘Door het op deze wijze uitdragen van islamitisch-extremistisch, racistisch, anti-semitisch gedachtengoed, heeft de dader ongetwijfeld een grote angst teweeg gebracht’. Ik zet het tussen aanhalingstekens, omdat die zin zo meteen bijna letterlijk terugkomt (onderstreept).

Elsevier en GeenStijl meldden dat de dader al dezelfde dag weer vrijgelaten was. Het AD en AT5 meldden even later dat hij wel één hele nacht moet overblijven.

Het AD en ook AT5 noemen de dader een ‘vandaal’ en spreken van ‘vernieling’.

Nu is het geen ‘vernieling’, maar terrorisme. Als je een grasveldje vandaliseert krijg je vier jaar op de zwaarbeveiligde terroristenafdeling tussen koppensnellende jihadisten die je naar het leven staan. Als je daadwerkelijk Joodse winkelruiten Kristallnachtiseert sta je de volgende dag weer op straat.

Nederland anno 2017.

Twee maten, twee maten, twee maten. Daartoe is onze rechtsstaat verworden. De kern van een rechtsstaat is dat gelijke gevallen gelijk behandeld worden en dat is niet het geval, het is verworden tot willekeur. Bewuste willekeur, maar willekeur. En willekeur is geen rechtsstaat.

Dit is islamitisch Apartheidsrecht, sharia, waarin moslims vrijwel boven de wet staan, en de ongelovigen willekeur te wachten staat.

Zie ook:

Linkse hypocrisie rond het demonstratierecht leidt tot het einde van de rechtsstaat

En recent voorbeeldje in verband met dat demonstratierecht is de anti-Pieten betoging in Dokkum. Daar kregen de anti-Nederlanders politiebescherming ter waarde van een half miljoen euro, terwijl diezelfde overheid er altijd alles aan doet om Pegida betogingen onmogelijk te maken.

Twee maten.

De rechtsstaat is stuk.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

25 Comments on De Nederlandse rechtsstaat is he-le-maal stuk

 1. Duchesne // december 8, 2017 om 00:59 //

  Yes! Meten met twee maten is de norm geworden, volledig tegen onze grondwet in. En tegen alle logica. Ik denk dat het huis der aversie van de burger tegen de overheid hier de factor x2 mee binnenhaalt…

  Like

 2. Dit is echt schandalig hier wordt onrecht gedaan

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // december 8, 2017 om 01:21 //

  Ik kan me helemaal vinden in het artikel maar ik denk dat Duchesne zich vergist, de meeste burgers lezen de krant, kijken naar het Journaal en slikken de berichten die ze daar lezen voor zoete koek en kijken niet verder. Ik zie het in mijn omgeving, mensen zijn bezig met hun eigen kleine eilandje, wat zullen we dit jaar eten met Kerst, nodigen we mensen uit of accepteren we een uitnodiging. Waar zullen we volgend jaar op vakantie gaan, zullen we gaan vliegen of nemen we de auto. De EU ? Ja dat is een goede zaak, de PvdA, GroenLinks, D66 en de SP die zijn ervoor dus dan moet het haast wel goed zijn en die hebben er verstand van.
  Zelfs een grote aanslag doet maar tijdelijk wat stof opwaaien maar dat gaat al snel weer liggen.
  Hoe vervelend ook maar ik denk dat alleen een diepe crisis of een oorlog het tij nog kan keren. We zijn gemiddeld welvarender dan ooit en dat maakt dat mensen dik tevreden zijn met de status quo. Noem het maar decadentie. Het is niet langer de vraag wanneer we ontwaken maar of we zullen ontwaken.

  Liked by 2 people

 4. We zijn niet welvarender geworden, Tijl.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // december 8, 2017 om 02:09 //

  Verrassend !! (en om misverstanden te voorkomen; dat meen ik)

  Like

 6. Frankrijk en Duitsland zorgen goed voor zichzelf, zij zijn de EU en waren ook de eersten om de regels aan hun laars te lappen
  Kopen loyaliteit in het Ostraum want die kant uit willen ze uitbreiden
  Vernietigen de toegangspoort waardoor de Ottomanen binnen kunnen komen

  Zo, lees ik die kaart

  Club Med (katholiek) past niet bij bij de protestantse arbeidsmoraal en is het duidelijkste voorbeeld van one size fits none

  Verrassend zijn Oostenrijk en Nederland die tot de euro altijd strikt gelijk liepen met Duitsland, alsof ze een provincie waren, munten van beide landen waren tot die tijd 1 op 1 gekoppeld aan de Deutschmark
  Maar die twee zijn gekke Henkie en kun je dus je andere fratsen laten betalen, we worden gepiepeld

  Denemarken heeft een uitzonderingspositie daarop bedongen
  En logisch dat die Britten uit de EU willen, terwijl ze geen euro hebben betalen ze wel mee, ondanks Thatcher’s nee nee nee

  En landen buiten de EU en buiten de euro zijn spekkoper:

  Ik wilde er een stukje van breien, maar er komt elke dag iets tussendoor de laatste dagen

  Like

 7. Deze hoort er ook bij, reële koopkracht, misschien even control-scrollwieltje gebruiken om te zoomen:

  Like

 8. Gerrit Tienkamp // december 8, 2017 om 11:22 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

 9. Tijl , is het niet een beetje dat het is dat iedereen je verteld dat je welvarend bent terwijl daar geen moer van waar is.

  Liked by 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel // december 8, 2017 om 17:12 //

  Dat zou kunnen skeeter maar normaliter ben ik niet zo’n optimistisch type, ik laat het graag anders overkomen maar ik ben maar een chagrijnig oud baasje hoor 😀

  Like

 11. In Griekenland is de onderkant van de samenleving ook de sigaar als gevolg van de fraudes door de Griekse elite en bedrijven.
  https://www.groene.nl/artikel/een-verkapte-europese-coup
  Wat blijkt de austerity en de verkoop van Griekse staatsbezittingen komen vervolgens weer ten goede aan diezelfde rovende elite, die die schulden heeft veroorzaakt en dat natuurlijk weer met hulp van die brildragende pvdanazi.

  Liked by 2 people

 12. Bedrijven, gebouwen, vliegvelden, havens, je kan het niet zo gek bedenken, maar het wordt ver onder de waarde verkocht aan Duitse, Franse, Italiaanse bedrijven en Griekse miljardairs, die eerst de leningen van de Duitse en Franse banken grotendeels in hun eigen zak staken.
  Vervolgens hun geld in belastingparadijzen parkeerden en met hulp van de Trojka, het Griekse tafelzilver voor weinig opkopen.
  Dat de pleuris niet uitbreekt is een godswonder!!.
  En die pvda hond maakt alles mede mogelijk.

  Liked by 2 people

 13. maakte, de rat wacht nu op zijn beloning.

  Like

 14. Tijl, wou maar even aanduiden dat die zogenaamde welvaart ook een vorm is van hersen spoeling. Werd ons in school al aangepraat hoe goed we het wel niet hadden in NL dieven land.

  Like

 15. Like

 16. bp633livenl // december 8, 2017 om 18:06 //

  Zelfs een diepe crisis of oorlog kan ons niet meer redden.
  Zoals een Duitse deskundige deze week zei: We staan aan het begin van het einde van de westerse cultuur en samenleving.

  Like

 17. Like

 18. Fubar, jou tweet bevat gevoelige materiaal.
  Ze zijn lekker bezig daar bij twitter.

  Like

 19. Esperanza // december 8, 2017 om 19:14 //

  Met je dit filmpje hier onder link zien. Doet je wel ff achter je oren krabben wat betreft VS rechtsstaat.

  https://www.geenstijl.nl/5139800/video-agent-vs-knalt-knielende-huilend-blanke-man-overhoop/#comments

  Liked by 1 persoon

 20. @BertG. // december 8, 2017 om 18:23

  Twitter merkt al mijn tweets aan als ‘gevoelig’. Al bijna een jaar. Blijkbaar veel klachten gehad.

  Like

 21. @Esperanza // december 8, 2017 om 19:14

  Ik kan het niet uitkijken.

  Dat gebeurt niet vaak.

  #WhitePrivilege

  Like

 22. Horatius // december 9, 2017 om 13:29 //

  De Nederlandse rechtsstaat is inderdaad helemaal stuk.

  Regelrecht terrorisme wordt afgedaan als vandalisme opgewekt door populisten als Donald Trump, Geert Wilders en Thierre Baudet.

  Niet geheel toevallig in Amsterdam, een stad die een twijfelachtige reputatie heeft opgebouwd t.a.v. het beschermen van zijn Joodse ingezetenen.

  In 1940 lagen de persoonsgegevens inclusief de aanduiding ‘Jood’ al klaar in de bevolkingsregisters om de Duitse bezetting, bewust of onbewust ter wille te zijn om hun ideologie ter oplossing van bepaalde ‘dringende vraagstukken’ tegemoet te komen.

  De terrorist in kwestie (sorry, de vandaal!) geniet een status van onaantastbaarheid want hij is immers een vluchteling, dus hoogstwaarschijnlijk getraumatiseerd en dus niet aansprakelijk voor zijn daden.

  Uitzetting zou in strijd zijn met diverse verdragen en een tegemoetkoming inhouden van het zo verfoeide populisme.
  Dus pappen en nathouden, pamperen en wat sneller de gezinshereniging in gang zetten want het betreffende individu kan ook hier onder lijden en op deze ludieke manier aandacht vragen voor zijn angstige onzekerheid op dit punt.

  Amsterdam huilt. Echter dit keer krokodillentranen want de tolerantie t.a.v. de zielige vluchtelingen (lees: Bezettingsmacht) gaat gewoon door en ze blijven maar komen: in colonnes, de asielzoekers met een religieuze missie, gefinancierd door de argeloze belastingbetaler.

  Onacceptabel! Deze vorm van meten met twee maten. Als de Joden nu een burgerwacht zouden gaan organiseren om zich te beschermen tegen deze terreurdaden zou dit worden opgevat als een provocatie t.a.v. een kwetsbare etnische minderheid, dus worden verboden.

  En onze Grondwet?
  Die wordt op de wat langere termijn naadloos vervangen door de Islamitische Wetgeving in het kader van een Verdrag gesloten in 1975 om de moslim wat tegemoet te komen in zijn kommervolle bestaan in zijn zandbak.

  Dus op naar de vleespotten van Europa en met die Joden wordt wel afgerekend naar beproefd Islamitische gebruik!

  Liked by 1 persoon

 23. Het word tijd dat de burgers in al de westerse landen in opstand gaan komen tegen al die zogenaamde `politici` die al de westerse landen naar zijn Filistijnen helpen en daarmee ook de oorspronkelijke bewoners!!
  Het word tijd dat we het recht in eigen hand gaan nemen, want dit gaat van kwaad naar erger!!

  Like

 24. Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Parool noemt anti-Joodse terrorist ‘vandaal’ en die liegt er mohammedaans op los
 2. Openbaar ministerie: mohammedanen mogen in Nederland terreur plegen tegen Joden

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s