Nieuw

Von Aartsen prijst optreden politie bij vernieling Joods restaurant

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8296 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Von Aartsen prijst optreden politie bij vernieling Joods restaurant

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. We zijn verkocht en opgegeven.
  Een totaal verloren strijd.
  We mogen blij zijn dat wij ons nog op straat mogen begeven.
  Meer kan ik er niet van van maken met zo’n reactie.

  Liked by 1 persoon

 3. Die vrouw in Den Haag heeft toen helaas niet te hard gereden. Wat een dronken lampenkap.

  Like

 4. Duchesne // december 7, 2017 om 19:45 //

  Ik heb het filmpje gezien, se hebben die imbeciel eerst zijn gang laten gaan, hij is zelfs naar binnen geweest. Als er een werkster had gelopen was deze mogelijk nu dood geweest. Ik snap dst je eerst een overtreding moet hebben om echt in te kunnen grijpen, maar voorkomen is beter zou ik denken, en wachten met het risico op slachtoffers vind ik niet acceptabel. Naderhand deze imbeciel pakken snap ik, maar moet je dingen laten escaleren…..moeilijk, zien dat de politie eerst toekijkt en pas later ingrijpt, ben erg beniuwd welke redenering daaraan ten grondslag ligt?
  Voor mij als kijker van het filmpje komt de indruk dat de politei geen moslims durft aan te pakken, mogelijk uit angst voor escalatie. Nou ja, er lopen ook nog ruim 10 miljoen blanken rond in dit land, dus je ken maar selectief zijn als het risico beheerding aangaat.

  Mijns inziens is paniekerig geweld door de politie tekenend voor het onvermogen tot goed bestuur door de politiek. Mijn conclusie is dat de politiek wegens het falen van goed beleid voor deeigen burgers en het manipuleren van gegevens niet langer recht heeft om dit in land nog de lakens uit te delen. Aftreden en nieuwe verkiezingen met waarnemers uit andere landen is dan ook bittere noodzaak. Of revolutie, al ruim een eeuw over tijd…

  Liked by 2 people

 5. Echt die van Aartsen….laat ik het maar niet schrijven wat ik wil schrijven, laat ik het netjes zeggen, hij is een lul!!
  Moskee beschermen……echt achterlijke dropveter……????

  Liked by 2 people

 6. Bob Fleumer // december 8, 2017 om 10:20 //

  Van Aarsen is een regent uit een andere wereld en wij hebben politie die fungeert als publiek, wat een vertoning!

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Joods restaurant HaCarmal wordt de hele tijd bespuugd

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: