Nieuw

Trump vervult weer een verkiezingsbelofte – aantal asielmigranten naar de Verenigde Staten neemt drastisch af

Donald Trump kondigde afgelopen zomer aan dat hij het aantal asielmigranten verlaagt wat de Verenigde Staten jaarlijks ontvangt, van Obama’s 110.000 naar 45.000. Maar het echte cijfer is aanzienlijk sterker gedaald dan verwacht.

In oktober en november 2016, toen Barack Obama president was, ontvingen de Verenigde Staten meer dan 18.000 asielmigranten. Tijdens dezelfde twee maanden in 2017, gedurende Donald Trump, heeft de VS er 3.108 binnengelaten, wat overeenkomt met 18.600 per jaar en minder dan de helft is van wat Trump als bovengrens heeft gesteld.

Het aandeel van islamitische asielmigranten van het totale aantal wat de VS tijdens Obama heeft ontvangen is gedaald van 40 procent naar 10 procent gedurende Trump. Het inreisverbod uitgegeven door Trump en nu door het Supreme Court volledig is goedgekeurd, zal waarschijnlijk leiden tot een verdere verlaging van het cijfer.

Een van de woordvoerders van Trump benadrukt dat het migratiebeleid van Trump als fundamentele eis heeft dat zij de veiligheid en zekerheid van de Amerikanen niet in gevaar mag brengen, en dat de Verenigde Staten zich met name moet richten op het helpen van vluchtelingen in hun eigen regio.

Federation for American Immigration Reform is een grote voorstander van het migratiebeleid van Trump. De organisatie wijst erop dat er over de hele wereld veel “failed states” zijn en dat massamigratie niet de oplossing is voor dat probleem.

Bron:

http://www.foxnews.com/us/2017/12/05/refugee-admissions-tumble-after-trump-lifts-ban.html

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5826 Articles)
Altijd in oppositie.

17 Comments on Trump vervult weer een verkiezingsbelofte – aantal asielmigranten naar de Verenigde Staten neemt drastisch af

 1. Goeie week voor hem.

  Inreisverbod.
  Prototypes muur getest.
  Impeachment procedure met hele ruime meerderheid verworpen.
  Economie als kool, beurs record op record.
  Werkloosheid laagste punt in 17 jaar.
  IIlegale immigratie 70-80% down.
  Jeruzalembelofte nagekomen.
  Theresa May te kakken gezet voor wie ze is.
  China sluit N-Korea meer en meer af.

  En ik vergeet de hele dag al nóg een immigratie-dingetje.

  En de hele linkse pers in NL hem maar dag na dag blijven verk*nkeren. Ongelooflijk.

  Liked by 4 people

 2. Op Joop zijn ze helemaal overstuur. Vooral zijn laatst move met Jeruzalem heeft hen razend gemaakt. Ik ga er regelmatig even buren om me over de reacties verkneukelen. Telkens als die weer wat heeft geflikt ga ik daar even kijken om te lachen.

  Liked by 3 people

 3. 1010 voor Christus werd Jeruzalem al de hoofdstad van het ongedeelde Israël onder koning David.

  Ze ergeren zich vast al 3000 jaar 😛

  Liked by 3 people

 4. Hopelijk kan Trump de hele wereld wakker schudden, ik ben erg bang dat hij, Donald Trump, de wereld zal verlaten zoals J.Kennedy, Als dat gebeurd, is de hele wereld verloren

  Liked by 1 persoon

 5. peterbarcelona, dan wordt het oorlog in de VS

  Liked by 1 persoon

 6. Daar ben ik ook bang voor, Peterbarcelona. En niet alleen dat dit Trump zal overkomen. Er lopen meer mensen rond waar ‘ze’ vanaf willen. En ja Fubar, iedere dag weer staan er onbenullige berichten te lezen, uitgegeven door de MSM. Als Trump om tien uur naar het toilet is geweest staat dit om 10.10 uur al in de media. Kotsmisselijk wordt je ervan en om die reden blijft hier de tv op zwart. Het is tenenkrommend allemaal.
  Trump heeft met zijn ‘Jeruzalem-belofte’ een ware aardbeving veroorzaakt en ga met enige spanning volgen wat hier de gevolgen van zijn.

  Liked by 3 people

 7. Fub, Trump heeft in de vroege morgen al een ton werk achter zich voordat de meeste wakker worden. En als ze (msm)dan 10 uur aankomen scheiten beginnen ze gelijk met zeiken.

  Liked by 3 people

 8. Duchesne // december 7, 2017 om 12:14 //

  …en de domino stenen vallen….

  Ik ben vervloekt met een drang tot het willen weten van dingen en het ongewild combineren ervan, en zo sloopik mijn dagen door, ik had liever kippen gehad en eieren geraapt, gaan wandelen in de natuur en onkruid in mijn moestuin gewied in de vroege namiddag en in de avond op een veranda naar een ondergaande zon gekeken, met een Drambuie in de hand. Maar goed, ik zie grijze klinkers, chagerijnige mensen en gajus van overzee als de zon ondergaat. De koffie smaakt naar de sokken van anderen….Realiteit is een vloek.

  Wat me vandaag opviel was de langzaam op gangn komende frustraties van de wereld die nu tegelijkertijd loskomen, een soort #metoo maar dan door de wereldleiders….Erdogan die Cyprus weer op tafel gooit, de VS als aartsvijand ziet maar wel een riedel kernwapens laat opslaan op eigen bodem, jankende Palestijnen en ander Arabisch geteisem die nu pissig zijn omdat ze eens niet hun zin hebben gekregen, de eerste grote bekendgemaakte virtuele bankroof waarbij bitcoins zijn geript, en wel 70 miljoen van die dingen…..klinkt als overheidswerk of de wereld van de bankiers die een concurent proberen uit te schakelen, crimineel is altijd die ander, weet je wel….de Tsjechen die Jeruzalem als eerste EU land hebben erkend als hoofdstad van Israel, Polen en Hongarije zullen snel volgen, wat duidt op een onafhankelijke koers van de oostelijke EU, wat dus gewoon meer EXIT is, polexit, checxit, honxit, grexit, italixit, wat je maar wil…..De Oekraine waar het in Kiev weer rommeld, China die nu boos op India is en Korea Noord die overtuigd dat er een nucleaire oorlog komt al een “first strike” in de pijp heeft, waarom wachten op de ander als het toch gaat gebeuren, dan kies je een moment dat je tegenstander verdeeld is, iets wat we aankomende weken wel eens kunnen gaan zien…..

  Kortom, iedere keer als ik alles combineer en destilleer kom ik niet vrolijker meer buiten, enkel met de dilemma’s zoals waar ik de beste “lifestraw” kan kopen, of ik nu “al ” mijn geld moet gebruiken voor eten of dat ik mijn grabbag moet herzien……

  Wat ik zie is steeds groter wordende chaos, steeds dichterbij komend geweld en een overheid die zich onttrekt aan de eerste plicht die er is, het zorgen voor de eigen bevolking. Het is zo enorm duidelijk waar dingen naar toe gaan als je kijkt wat de politie in Parijs, in Brussel, in Rotter Haag en Den Dam doet, namelijk alles in de achteruit en vluchten….Wel Turken en Marrekanen de straten laten overnemen en een Pegida als criminelen op een kaal stuk industrie terrein van hun grondrechten laten genieten. Maar die
  turken ennMarrekanen, die mogen de straten hebben….waar blijft de bescherming als de beschermers vluchten?

  Maar het is niet nieuw, het is gedrag dat al,langer de norm is, een aantal jaren geleden was ik getuige van heldhaftige agenten die een blank koppel dat belaagd werd door een groep van het Ras Marrokanen lekker liet stikken en snel wegreed, om na de koffie en donuts, de lunch en het avondeten te gaan informeren hoe dingen waren verlopen…… ik heb in Kaldenkirchen gezien hoe asieleisers keelsnij bewegingen maakten naar oudere Duitsers terwijl de politie vanuit de combi toekeek en daarna snel wegreed. Ik combineer dingen en met al deze informatie is mijn conclusie dat ik geen bescherming heb, dat de overheden in Europa massaal falen en dat ze feitelijk niet meer een inhaalslag kunen voeren, simpelweg omdat het probleem niet genoemd mag worden en het structureel zo is verbreidt en vertakt. Het is bovendien ene gecreeerd probleem, niet zomaar iets van overmacht….
  Wat overheden doen is meer repressie waar enkel de eigen burgers slachtoffer van zijn, ze demotiveren werkelijk alles wat maatschappelijk is georienteerd en gebruiken daarbij steeds meer geweld, weer tegen de eigen burgers…..op vielig spelen is ook een vorm van politiek en vult de statistieken ook, en anders worden ze wel aangepast…..

  Over aanpassen gesproken, als onderzoeken van een “neutrale” organisatie door een overheid worden gemanipuleerd, hoe ver is dan het punt waarop men dat ook met de verkiezingsuitslagen doet? En hoe voelt het voor kamerleden als ze weten dat ze onrechtmatig een zetel bezetten doordat er fraude is gepleegd, kun je dan nog wel anderen op de vingers tikken voor eenzelfde vergrijp?

  Dingen om over nat te denken, hoewel nu lekker in de sauna hangen een veel betere keus is….Gisteren heb ik iemand ontmoet voor wie ik respect heb, een enkeling die zonder angst naar Keulen ging toen daar massal vrouwen werden aangerand en verkracht en die met een bord om de nek waarop stond dat men begeleiding kon krijgen bij het verlaten van de rotzooi daar hulp is gaan bieden, morele steun zonder dater een organisatie aan vast zat of ellen langee discussies of afwegingen, gewoon omdat het juist was. Gaan, gaan voor je overtuiging. Geen angst of twijfel, gewoon opkomen voor je principes en als mens mensen helpen. Met zulke mensen kun je een oorlog winnen, een land opbouwen en laten opbloeien. Het is het soort dat je nooit in de politiek zult zien terwijl juist die soort mensen zo broodnodig is, het is het soort idealisten dat ooit uit overtuiging bij de politie gaat en uiteindelijk als klokkenluider en “outcast” eindigd. Mijn soort mensen.

  Ik weet dat er veel meer van die mensen zijn, allemaal alleen, met twee of drie en recht door zee.
  Het is verdomd jammer dat ik niet in staat ben deze mensen te vinden en te combineren want dan kon je iets. Het zijn ontmoetingen, af en toe, het zijn die kleine stukjes dst je even weer denkt dat er wel toekomst kan zijn.

  Het zijn de anonieme landgenoten waarop dit land en volk als laatste pilaar kan steunen voordat het omvalt of afglijd naar een standaard parasiterend Moslim land, de mannen en vrouwen die ergens voor staan en daar ook voor en naar leven.
  Die mensen zitten nirt te wachten op een lintje of speciale veteranendag of erkenning, dingen die overheden en politici doen omdat ze iets te verbergen hebben of omdat ze kunstmatig mensen willen binden aan de “vlag”, het soort schouderklopje waarvan de psychologie is dat als men het accepteerd men zichzelf onderwerpt…..goed zo jongen, braaf zo…..zoals bij een hond…..
  De enige juiste beloning vanuit de overheid en de politiek voor het brood dat ze eten en de champagne die ze drinken is goed beheer van land en welzijn van het volk.

  Ik combineer graag dingen, simpelweg omdat het de geest nieuwe uitzichten geeft of inzichten, beide zijn noodzakelijk. Enig idee hoe je sexleven eruit ziet zonder combineren? Blaren op de hand man, dat het niet mooi meer is….
  Hoe mijn ideale wereld eruit ziet? Met rust gelaten worden en met rust laten, per persoon iemand beoordelen op wat hij of zij doet, ruimte eisen en ruimte geven, respect wanneer het ook terecht is, neutraliteit als openingsbod. De uitzondering voor mij zijn de Moslims, met Marrekanen als uitschieter, ik denk ook dat mijn haat tegen moslims vooral door de Marrekanen komt. Die passen niet in mijn ideale wereld, in mijn ideale wereld bestaan ze niet. Heeft iets te maken met het stukje met rust willen worden gelaten en het combineren van vele dingen die verband met deze mensgelijkenden houden, in plat Nederland hebben ze het bij mij onherstelbaar compleet verklooit. Mocht ik ooit terminaal kanker of loodvergiftiging hebben krijgen hun het ook. Zo’n hekel.

  Een Sylvania Symsifillius? Ach, ik heb er medelijden mee, jezelf eerst aan de voeten van de moslims werpen in de hoop op erkenning, dan steeds met verkeerde namen ergens maatschappelijk erkenning zoeken wat ook faalt, en als dat niet lukt een niet geautomatiseerd jaarlijks kinderpleziertje om zeep willen helpen. Ik snap wel waar die haat voor wit bij haar vandaan komt, niemand word echt blij van een hardnekkige schimmelinfectie……ze had als ze echt iets wilde bereiken voor anderen beter bij de PVV of de SP gegaan, proberen constructieve politie te voeren, dan had ze zeer waarschijnlijk een eerlijke kans gehad om iets te betekenen. Ze zou er misschien weer ruzie hebben gemaakt, maar PDD nos met narcisme is ook geen kattepis….
  Maar goed, dingen gaan zoals ze gaan, soms win je iets, meestal word je uiteindelijk toch belast, vooral als je een keer iets hebt gewonnen. De kansspel belasting in de loterij van het leven….

  Ik combineer graag, ik denk dat het hoort bij evolutie, het willen begrijpen, het willen aanpassen aan je leefomgeving. Het dingen makkelijkerwillen maken, eennvorm van luiheid als je kritiek wil hebben, maar nietsdoen is dat dan ook…..Het combineren en dingen aanpassen hoort bij overleven en het is vaak nog leuk ook.

  De toekomst, zoals ik het zie is de aankoop van die “lifestraw” een betere keus dat een ticket voor de bioscoop en een bak popcorn. Ik ga maar eens op pad, straks word iedereen tegelijkertijd slim en combinerend….

  Liked by 3 people

 9. Mijn braziliaanse ega wordt boos op me als ze ziet dat ik me weer met moslimland Europa bemoei.Laat die idioten zich zelf toch ten gronde richten …je zit hier toch vrij van dat tuig is haar betoog.Ze heeft volkomen gelijk,maar ik kan het niet van me afzetten.Realist ?jazeker.Patriot?mischien….maar dan wèl voor mensen die het waard zijn verdedigd te worden,en dat zijn er maar weinig tot heden waarneembaar.

  Like

 10. Duchesne // december 7, 2017 om 13:31 //

  Zeg Mahoog, kun je eens wat vertellen over het leven in Brazillie, voor het geval we moeten vluchten……altijd interesse in iemands verhaal, van die ergens ook echt is….groet Duchesne

  Like

 11. mahoog, kan jou vriendin dan veilig over straat als het donker wordt?
  Of waar dan ook in haar uppie?
  Of zijn wij de enige idioten daarin.

  Liked by 1 persoon

 12. Het aantal moorden, berovingen, ontvoeringen, car jacking, straat bendes, ligt volgens mij een stuk hoger in brasil.
  Er leeft daar helemaal niemand zonder tralies voor ze raam meer.

  Liked by 1 persoon

 13. Wil je je land veilig krijgen is remigratie onontkoombaar.

  Liked by 2 people

 14. Waar mahoog zit lijkt wel een mooie plek, wil er zeker nog eens gaan kijken(was dat niet Holambra). Chili schijnt ook goed te wezen. En voor BertG, ben in Ecudaor nooit 1 keer lastig gevallen door bedelaars of iets dergelijks, zwarten zie je daar haast niet, top klimaat en goedkoop.

  Like

 15. De mooie Griekse eilanden kunnen we ook al vergeten, daar wappert binnenkort weer de bloedvlag.
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/12/erdogan-stelt-ineens-grens-met-griekeland-ter-discussie-566850/

  Like

 16. Gerrit Tienkamp // december 9, 2017 om 06:37 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: