Nieuw

Sharon Dijksma #pvda krijgt veeg uit de pan van Fleur Agema #PVV

Fikse aanvaring tussen Fleur Agema (PVV) en Sharon Dijksma (PvdA) in het debat over de arbeidsmarkt in de zorg. Agema wijst er ondubbelzinnig op dat de PvdA nu wel met mooie voorstellen kan komen, maar dat juist zij verantwoordelijk zijn geweest voor de afbraak en bezuinigingen ten tijde van het Kabinet Rutte II.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Sharon Dijksma #pvda krijgt veeg uit de pan van Fleur Agema #PVV

 1. Zag ik daar Vera Bergkamp als voorzitter ?

  Liked by 1 persoon

 2. Piet Karbiet // december 8, 2017 om 13:23 //

  Sharon Dijksma, het vleesgeworden bewijs dat je zonder enige werkervaring en met alleen een mavo-diploma binnen de pvda omhoog kunt vallen. Lui zweet. Met arbeid of werk of prestaties heeft het allemaal niks te maken. Geld van anderen verbranden en mensen de vernieling in helpen, dat wel.

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // december 8, 2017 om 13:32 //

  Knettergek, die pluche zitter Bergkamp met d’r BH tweet.

  Liked by 2 people

 4. Esperanza // december 8, 2017 om 13:35 //

  Complimenten voor Fleur!

  Liked by 2 people

 5. Je weet met Rutte III dat als zottekoppen gekozen worden door zottekoppen er van dit land niets meer terecht komt.

  Like

 6. Sharon Dijksma, moet ze niet weer gaan biggen???
  En even over die huidskleur bh, we hebben die ook voor de donkere `medemens` toch, de zwarte, of zijn ze kleurenblind!!!
  Gaan ze die toch voor hun eigen `huidskleur` noemen!!!

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // december 9, 2017 om 17:06 //

  Dat is nou de reden dat ik van het begin af aan op Fleur Agema heb gestemd, zij is een van de (zeer) weinige politici die écht begaan is met de haar toebedeelde portefeuille van de zorg. Het is van de ratten besnuffeld dat die Dikke van de PvdA commentaar durft te geven op de PVV terwijl diezelfde PvdA door de kiezer snoeihard is afgestraft. En dan wijzen naar een andere partij die meer dan twee keer zo groot is geworden als het armzalige restantje PvdA ja dan ben je ernstig van het padje.
  En vergis je niet in Fleur, zij heeft een ongekende dossierkennis en heeft zelfs een boek gepubliceerd over de zorg in Nederland. (en wat daar allemaal mee mis is) Het is hemeltergend dat de afgelopen jaren zoveel medewerkers in de zorg de ww ingeschopt zijn en dat men nu zegt dat ze zo moeilijk aan gekwalificeerd personeel kunnen komen.
  Nee stelletje oelewappers die weten wel beter, die hebben intussen ander werk gevonden en kijken wel twee keer uit voordat ze weer teruggaan, één jaar wat economische problemen en ze zitten weer op de schopstoel.
  Hoog tijd dat die Dikke de politiek (opnieuw) verlaat, normaal zou je zeggen; “u bent gewogen en te licht bevonden” maar dat gaat in haar geval ernstig mis. “U heeft uw kans gehad en opzichtig gefaald, u wordt bedankt en we wensen u veel goeds als huismoeder of zoiets, u kunt gaan”. Oneervol ontslag zou dat niet wat zijn ?

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // december 9, 2017 om 17:11 //

  Overigens is een beige bh goor om te zien Fub. Daar gaat een “opstandige kabouter” acuut van liggen. Je kunt nog beter je tepels als roestige moeren naast je navel laten hangen dan een beige bh aantrekken. Wie zei daar tepels als sigarenpeuken ??

  Like

 9. Esperanza // december 9, 2017 om 17:33 //

  Tijl, zoiets als beige steunkousjes, zul je ook vast wel erg opgewonden van raken.

  https://www.thuiszorgwinkel.be/nl/shop/stevig-gesteund/kousen/steunkousen/bestellen/botalux-70-kniekous-ad-zonder-teen

  Liked by 1 persoon

 10. Die vrouw Dijkstra zegt “gespeelde..” wat een trut Die Anne Fleur zuigt dat niet zomaar uit haar duim Dijkie!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s