Nieuw

Overheid beveelt onderzoeksbureau met nep-uitkomsten te komen – laatste greintje integriteit totaalfoetsie

De onafhankelijkheid van het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) is ernstig aangetast. Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van Nieuwsuur. Het WODC heeft een grote invloed op het politieke beleid van Nederland. De politiek heeft jarenlang onderzoeken beïnvloed om uitkomsten te krijgen die het eigen gelijk van ministers en topambtenaren zouden moeten bewijzen.

In de Kamer is geschokt gereageerd op het bericht van Nieuwsuur dat topambtenaren onafhankelijk onderzoek hebben beïnvloed om politiek wenselijke resultaten te krijgen in plaats van wetenschappelijke feiten.

Bron:

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2206290-onafhankelijk-onderzoeksinstituut-onder-druk-gezet-door-politiek.html?_sp=7876b660-814e-4357-96e5-05d4a7ebbbf6.1512672701114

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2206302-kamer-schrikt-van-politieke-sturing-op-onafhankelijk-onderzoek.html

Het WODC, dat geldt als gezaghebbend, doet in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid onder meer onderzoek naar het drugsbeleid van de regering. Nu blijkt echter dat de politiek jarenlang onderzoeken zou hebben beïnvloed, zodat de uitkomsten het gelijk van de ministers en topambtenaren bewijzen. Zo ook rond het coffeeshopbeleid. Volgens het WODC viel de overlast van drugstoerisme mee, maar dat kwam het ministerie zo slecht uit dat de conclusies werden aangepast.

Bron:

https://www.ad.nl/politiek/grapperhaus-op-het-matje-over-beinvloeding-onderzoeken~a91b406c/

Als dit de kennelijke mores is bij de boven ons gestelden, dan is het aannemelijk dat dit niet alleen op gaat rond onderzoeken over drugsoverlast, maar over élk onderzoek waarmee de overheid de burger wil bedotten. Asielzoekersoverlast, moslimoverlast, Marokkanenprobleem, mohammedanencriminaliteit, het ligt voor de hand dat we overal over worden voorgelogen.

Voor wat betreft het aantal mohammedanen in de Nederlandse samenleving hadden we dat zelf al simpelweg vastgesteld door gewoon even te lezen:

Het Ministry of Truth publiceert fopcijfers over de moslimpopulatie in Nederland

Maar nu is het dus officieel, want kuch Nieuwsuur:

De overheid LIEGT over alles !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8719 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Overheid beveelt onderzoeksbureau met nep-uitkomsten te komen – laatste greintje integriteit totaalfoetsie

 1. Heb je afgelopen maandag 2 Doc niet gezien NPO 2 ,grootschalige chemish afval dumpingen ,onder bescherming van önze overheid ,met een hoofdrol voor uiteraard de crimminele VVD org ,en Ivo O ,die toen burgemeester was ,en een inval bij een fout bedrijf tegen hield , grootschalige dumpingen op zee ,chemish afval vermengen met stookolie ezv ,maar wel schande spreken over drugsafval dumpingen “,peanuts vergeleken bij wat de staat flikt ,maar wel in Parijs een millieu papiertje ondertekenen !

  Liked by 2 people

 2. Nee, niet gezien. Zal eens terugkijken.

  Like

 3. Esperanza // december 7, 2017 om 20:57 //

  @zwartschakel

  En niet te vergeten Neelie Smit Kroes met haar vriendjes, destijds minister, die daarbij ook nadrukkelijk in beeld kwam.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // december 7, 2017 om 21:51 //

  Zoals Ik al eerder aangegeven heb in verschillende comments.
  De Nederlandse politiek is op elke laag zo corrupt als de neten.
  In de politiek word soms wel eens gezevert over bananenrepublieken maar geloof me, hier hebben de schooiers de bananenrepubliek uit gevonden.
  Het is begonnen met de lange hond Luns.

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // december 7, 2017 om 22:33 //

  Als dit geen reden is om het kabinet te onbinden en herverkiezingen te doen, ben erg benieuwd hoeveel er is aangepast door intergere “onafhankelijke” mensen wat betreft de verkiezings resultaten.

  Duidelijk is in elk geval dat de democratie echt over is. Als iemand daar na dit nog twijfel over heeft….

  Het vertrouwen in de regering is weg. Op. Uit.

  Liked by 1 persoon

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s