Nieuw

Oekraïense parlementsleden van de partij BPP van Poroshenko trakteren gehandicapten op een ‘feestmaaltijd’

Verschil moet er zijn.

Video – Drie jaar na de ‘democratische’ revolutie in Kiev bieden wij u een video aan van het stadje Korosten, vijftien kilometer ten westen van Kiev. Daar viert men de “Invaliden Dag” en parlementsleden van de partij BPP van Poroshenko zijn vanuit de hoofdstad afgereisd om de gehandicapten te ontmoeten in het plaatselijke culturele centrum.

De eettafel ziet er nogal een beetje verschillend uit voor politici en voor gehandicapten. Na een tijdje beginnen een paar ondankbare tafelgasten onder de gehandicapten te protesten tegen het feit dat ze oude vliegtuigbroodjes en niets te drinken krijgen, terwijl anderen een heerlijke sandwichtafel, wijn en sterke drank krijgen…

Besteed bijzonder aandacht aan het moment op 3.30 wanneer politici met wodka proosten op de “gezondheid van invaliden”. Maar wat het meest markant is, is hoe 99 procent van de gehandicapten en 100 procent van de politici denkt dat deze situatie helemaal in orde is.

Bron:

http://www.friatider.se/blogg/ukraina-efter-revolutionen

Doe mee met 933 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6022 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Oekraïense parlementsleden van de partij BPP van Poroshenko trakteren gehandicapten op een ‘feestmaaltijd’

 1. Duchesne // december 7, 2017 om 23:07 //

  Murw geslagen mensen die zo met corruptie zijn opgegroeid dat ze geen stukje eigen waarde meer hebben. Totaal afhankelijk, niet bewust van het hebben van enige rechten. Het soort “elite” dat nu Oekraine leid past prima in de EU, tussen de rest van de smeerlappen die zichzelf volvretend geweldig vinden. Een touw is nog te humaan.

  Meneer Putin, ruim die volvreters op en help de mensen daar, de EU is terreur in het kwadraat geworden.

  Liked by 3 people

 2. Like

 3. Ik ken het stadje Korosten heel goed. het ligt niet ten Zuiden van Kiev maar ten Westen, en als je van de Pools-Oekraïense grens naar Kiev rijdt kom je er automatisch doorheen. Het is exact zoals @Duchesne het zegt, dit volk is door de corruptie en de ontstellende armoede zo murw gemaakt, dat ze alles wat gezegd en gegeven wordt goed vinden. Dit volk heeft geen eigen mening meer na 70 jaar communisme en daaropvolgend de één na de andere graaiende president. In de jaren negentig kwam ik zeker 5x per jaar met hulpgoederen en speelgoed in mijn bestelbus in dit soort plaatsen, ook dus in het bejaardenhuis in Korosten, maar ook Vorssel Budscha etc.in de kindertehuizen. Als je de leefomstandigheden kent van deze mensen dan begrijp je dat ze tegen alles spassiba (dankjewel) zeggen, en dat weten die volgevreten WestOekraïense Nazi schoften van politici donders goed.
  Als je dit voor de eerste keer meemaakt dan krijg je echt een cultuurschok, vandaar ook dat je volkomen gelijk hebt @Duchesne .
  Mijn vrouw is weer net terug daarvandaan, er is niets maar dan ook niets veranderd door het Nazi bewind van die Chocoprince Poroschenko . Veel mensen vooral in de dorpen kunnen geen gas en elektra meer betalen, en zitten dus in de kou die heel erg is daar, water halen ze nog steeds uit een waterput met een emmertje.
  Dit land is dankzij de USA en EU compleet leeggezogen door een stel gewetenloze maffiosi die er allemaal zonder uitzondering multi miljardair van zijn geworden.
  De 50 miljoen inwoners kunnen wat dit vullis betreft gewoon sterven en dat doen ze dus ook in grote mate.
  De EU helpt liever zwarte islam moordenaars in plaats van christelijke goed opgeleide blanken.
  Waaraan hebben wij dit in godsnaam te danken.

  Liked by 2 people

 4. @ Ivan Chapka

  Dank voor je zeer interessante aanvulling en correctie, ik heb het gecorrigeerd.

  Liked by 1 persoon

 5. @Ivan, Thx voor de aanvullende info, kun je wellicht ook wat meer toelichting geven op het conflict tussen de potentaat Poroshenko en zijn voormalige bondgenoot Saakashvilli?.

  Like

 6. Duchesne // december 8, 2017 om 01:07 //

  thx Ivan, en ik denk ook dat we beter onze hulp kunnen richten op mensen die er dankbaar voor zijn dan lieden die ons in de bek spugen als we niet snel genoeg zijn met geven….

  Hulp, zelf een klein beetje kan een leven veel meer waarde en vreugde geven, en hoop en een vooruitzicht, een kans op een toekomst, het belangrijkste in een leven.

  het lot van ouderen en gehadicapten wordin Europa steeds meer ondergeschikt gemaakt aan politiek terwijl het mensen betreft. Ergens moeten we de straat op, en niet vriendelijk maar dwingend, woorden zijn niet langer een middel dat werkt, enkel gericht geweld heeft nog waarde in een discussie, altijd de enige waarde die altijd werkt. De enige optie die burgers in de EU nog rest….

  Like

 7. @Bert
  Ik heb nogal wat Georgische en Armeense kennissen, spreken allemaal Russisch.
  De Georgiërs zijn zonder uitzondering lovend over Saakasjvili, die tesamen met zijn Nederlandse vrouw Sandra Roelofs veel heeft gedaan om de leefomstandigheden in Georgië te verbeteren. Daarna is hij door Chocoprince gevraagd om gouverneur van Odessa te worden, omdat de fascistische aanhangers van deze Porosjenko niet gepruimd werden in deze door veel Joden bewoonde mooie stad aan de Zwarte Zee.
  Zeker omdat die fascisten bij de door de EU en USA georkestreerde coup (zie comment Joost Niemöller) in de stad Odessa een behoorlijk aantal Russischtalige inwoners levend hebben verbrand.
  Omdat hij de corruptie van Porosjenko openlijk afkeurde en ook benoemde, werd hem zijn UA staatsburgerschap ontnomen en is hij dus stateloos. Hij werd van de week in Kiev gearresteerd maar door zijn aanhangers weer uit het politiebusje gehaald en is sindsdien onvindbaar.
  Ik denk dat hij al lang en breed in de Donbass zit.
  Voor de rest Bert weet ik er ook het fijne niet van, alleen schijnt hij toch een behoorlijke aanhang te hebben.

  Like

 8. Was die Poroshenko eerder ook niet zo ongeveer Rusland uitgetrapt?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s