Nieuw

Man wint medailles gewichtheffen bij kampioenschappen voor vrouwen – Fenixx voorspelde het: All your medals belong to us now, whahaha

Transgender Weightlifter Scores Medals At World Championships

A transgender person won two silvers in the women’s World Weightlifting Championships that concluded Tuesday evening.


Transseksueel – eerst man nu ‘vrouw’ – gaat meedoen aan kampioenschappen gewichtheffen in de Commonwealth Games


Laurel Hubbard, 39, from New Zealand finished second overall to U.S. competitor Sarah Robles. Robles was the first person from the United States to win a gold medal at the World Championships in 23 years, according to Reuters.

Hubbard also finished second in the snatch category. Hubbard previously competed as a man in national weightlifting competitions, but began identifying as a female four years ago.

The Daily Caller >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8310 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Man wint medailles gewichtheffen bij kampioenschappen voor vrouwen – Fenixx voorspelde het: All your medals belong to us now, whahaha

  1. Of ze kunnen voetballen, zei ik altijd met een gelukzalige grijns op de bek, maakt niet uit, als ze maar huppelen. Maar ook het vrouwenvoetbal zullen ze ons wel afnemen door toe te staan dat er omgebouwde kerels die zich niet in hun oorspronkelijke lijf herkennen mee aasn de haal gaan en op ’t veld gaan rondstampen. Ja, die grijns halen ze je wel van de bek af.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: