Nieuw

ISIS kondigt aan de hele Kalverstraat uit te roeien

Goed plan, want de lelijkste straat van Amsterdam en gevuld met het domste tokkie-publiek. De aankondiging komt nog geen maand nadat wij dat ISIS geadviseerd hadden. Altijd fijn als we serieus genomen worden.

Wij beraden ons er nog op wat we ze als volgende zullen adviseren. Het koningshuis, het Binnenhof, of toch het Karel de Grote gebouw aan de Wetsstraat in Brussel ?

IS heeft de Kalverstraat in het vizier

De terreurbeweging IS heeft op sociale media aanslagen rond Kerst en oud en nieuw aangekondigd in Amsterdam, Londen en Parijs.

Op een van de reeks pamfletten die op aan IS verbonden sociale media zijn verschenen, wordt de Kalverstraat vlak voor de Munttoren afgebeeld, met een zwarte IS-vlag boven op het torenkruis. „Zeer binnenkort bij jullie thuis te zien”, staat erbij vermeld, met als datum 1-1-2018. Op de foto neemt een met een kalasjnikov bewapende man de straat onder vuur.

Europol totaal incompetent

Het Europese Contraterrorismecentrum van Europol wil niet reageren op de directe bedreiging richting Amsterdam en Londen.

Wel wijst hij erop dat Europol erg actief is in „het verwijderen van online jihadistische propaganda. Meer dan 90 procent van de inhoud op ruim dertig onlineplatforms in acht talen is met succes verwijderd.”

Maar bij een test bleek dat bijvoorbeeld de IS-terreurgids voor moedjahedien in het Westen nog moeiteloos op internet kan worden opgevraagd. RD >>

Nu maar hopen dat Judith Sargentini onze plannen niet zal dwarsbomen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on ISIS kondigt aan de hele Kalverstraat uit te roeien

 1. Wij beraden ons er nog op wat we ze als volgende zullen adviseren. Het koningshuis, het Binnenhof, of toch het Karel de Grote gebouw aan de Wetsstraat in Brussel ?.
  Waarom is het bij die Hollanders toch altijd of dit of dat en nooit eens en dat en die ook ? en dat rijtje ook nog ? .
  En je bent het Balkende torentje vergeten en de D66 villa’s je lijstje behoeft nog wat arbeidt heb je mooi de tijd voor met die donkere dagen Fub lmao

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // december 7, 2017 om 19:33 //

  Misschien moeten we Isis de COA laten leiden, dan is de inloop zo over en wat dan nog komt hoort bij hun zonder onderscheid, wat zaken veel eenvoudiger maakt. Mag ik de suggestie doen het stroomnet van de randstad op enkele punten tijdelijk te onderbreken zodat alle stroom via een en dezelfde weg gaat wat de travohuisjes in de regio een andere lichtgevende kleur laat krijgen en uiteindelijk een mooie overbelastingstest is en een controle of de privatisering ook echt goed onderhoud pleegt……of de druk in het secundiare aardgasnet laten opschroeven en de overdruk ervan per wijkverdeelunit te blokkeren zodat overal thuis de B klep opengaat als deze naar behoren werkt en men ook gelijk kan zien of alle afdichtingen wel de Giveg norm halen. Met kerst is dat zeker in een stad als Amsterdam met een bewegende bodem en veel oud leidingwerk een goede lekdichtheidstest…..en bijkans kan de brandweer en de rampenbestrijding dan ook eens goed evalueren of hun draaiboeken wel kloppen. Ik zie geestelijke groei mensen….

  Liked by 2 people

 3. Persoonlijk vind ik de Jan Evertsen, Jan van Galen en Admiraal de Ruiterweg aanmerkelijk lelijker, maar die liggen dan ook niet in het centrum. Je hoeft maar een infiltrant bij publieke werken te hebben en die stalen palen zakken in de grond en karren maar.
  Het toerisme kan Amsterdam dan vergeten, de helft van de mensen is toerist.
  Maar we hebben nu een ijzervreter van de VV als rattenvanger van Hamelen, dus snaveltjes toe, oogjes dicht, want we zijn in goede handen.

  Like

 4. D

  Like

 5. Een mooi begin van 2018 maar ze kunnen beter het binnenhof op de korrel nemen want daar boek je resultaat

  Liked by 1 persoon

 6. paulzwueste // december 7, 2017 om 20:56 //

  We moeten IS fundamenteel constructief kunnen inschakelen zodat zij en wij er ’n goed gevoel aan over houden.
  Als zodanig zullen ze op steun van het Nederlandse volk kunnen rekenen.

  Like

 7. Henk der Niederlànder // december 7, 2017 om 21:35 //

  Isis loopt met het pkan om de hele Kalverstraat uit te roeien.
  Dus regering doe daar een hoopje militairen naartoe die goed bewapend zijn en dus geen pang pang moeten roepen en schiet dat tuig overhoop en laatzien dat je kloten hebt, klaar.
  Ow jah Nederlandse dhymmies dat geeft inderdaad een probleem.

  Liked by 1 persoon

 8. John,op 1 januari 2018 zal een aanslag op het Binnenhof weinig uithalen, dan zijn al die lui vrij

  Liked by 1 persoon

 9. Horatius // december 8, 2017 om 13:57 //

  Volgens Dick Schoof (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding) hoeven we ons echt geen zorgen te maken over eventueel terugkerende IS-strijders die hier aanslagen zouden komen plegen.
  De screening is perfect in orde waar het de asielzoekers betreft die vanuit Syrië en Irak ons land nog steeds binnenkomen.

  De volgende vragen worden hun voorgelegd in het bijzijn van een betrouwbare tolk:

  Heeft u zich de afgelopen tijd schuldig gemaakt aan terroristische praktijken?
  Bent u van plan om zich hier bezig te houden met het voorbereiden van terreuraanslagen en andere praktijken die een gevaar kunnen inhouden voor de volksgezondheid?

  Op geen van deze vragen werd bevestigend geantwoord door de betreffende vluchtelingen!

  Dus de conclusie moet luiden dat er geen enkele hard bewijs is dat IS-strijders zouden meeliften met de asielzoekers die hier een beroep komen doen op onze gastvrijheid, tolerantie en verdraagzaamheid.
  Is dus volkomen uit de lucht gegrepen. Een hysterische verdachtmaking van wanhopige vluchtelingen door populisten zoals die Geert Wilders.
  U kunt gewoon uw boodschappen blijven doen in de Kalverstraat en daarna kunt u rustig gaan slapen: Dick Schoof waakt over u!

  Klinkt allemaal nogal naïef en politiek-correct, maar beter zou het zijn de volgende maatregelen te treffen in het landsbelang:

  Met de komende feestdagen in het vooruitzicht alle potentiele terroristen & radicale imams die in het vizier zijn van de Veiligheidsdiensten in preventieve hechtenis te nemen.
  En deze individuen (in feite dus gijzelaars) tegen de muur zetten en terecht te stellen bij een eventuele terreuraanslag.

  Daarna moeten er uiteraard wat noodzakelijke mutaties worden verricht bij de diverse Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten om ons land veiliger te maken.
  Voorts zou een algehele stop op het opnemen van nog meer vluchtelingen zeker op zijn plaats zijn om zodoende de huidige problematiek tot beheersbare proporties terug te brengen.

  Dit allemaal in het kader van een Noodwetgeving en het opschorten van een aantal sterk gedateerde Verdragen die in de praktijk uitsluitend werken in het voordeel van militante moslims en ander gespuis afkomstig uit Libië en aanpalende gebieden.

  Liked by 1 persoon

 10. Een extra rij merkel lego daar neer zetten, en ze zijn weer van het probleem af.
  Zo lossen ze dat hier op tegenwoordig.
  Zomaar iemand opsluiten die het uitschreeuwt wat ie van plan, dat kan natuurlijk niet.
  Iets uitschreeuwen is nog lang geen bewijs.
  We wachten eerst tot ze er tot over gaan, dan kunnen ze daarna weer zeggen, maar we hadden ze wel in de smiezen, we wisten wie het waren.
  Dus we hebben ons best weer gedaan.

  Like

 11. Republikein // december 8, 2017 om 14:17 //

  Een ingewikkelde ontwikkeling.
  Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd.
  Wordt vervolgd.

  Like

 12. Duchesne // december 8, 2017 om 19:32 //

  Immigratie eisen overal op de wereld zijn dat iemand zichzelf kan legitimeren en ook documenten overlegd en garanties kan verstrekken. Vluchtelingen kunnen dat niet dus zullen maximaal een grens zonder documenten over kunnen, ofwel stranden ze in het eerste EU land waar ze Europa binnen komen. Komen ze verder zonder papieren dan heeft ergens iemand zijn werk niet goed gedaan. De eerste vraag bij iedere “vluchteling” moet dus zijn: in welk land bent u de EU binnen gekomen? Op basis van dat antwoord moet die “vluchteling daar de EU weer woreen uitgezet. In gefal ze zijn binen gesmokkeld door NGO’s moeten ze op punt van ophalen terug worden afgezet, bewuste NGO medewerkers achter de tralies en opdraaien voor alle kosten van uitzetting en de gevolg schade.
  Volgens mij is dit gewoon beleid waar iedereen zich aan moet houden, afspraken die gemaakt zijn. Als ik er niet op kan vertrouwen dat wetten door politici en overheden worden gehandhaafd en afspraken worden nageleefd, dan gelden wetten niet meer maar slechts het recht van de sterkste. Met die stelling kom ik tot de conclusie dat we in een dictauur zijn beland en dat we zonder tegenstand in een slavenkamp terecht gaan komen. Compleet met douches….

  Like

 13. Nederland zal uiteindelijk ook een keer slachtoffer worden van terreur, dit is een feit, Nederland is niet Untouchable, Het is een klein land waar veel volk huisvest waar Jihadisme wordt geheiligd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s