Nieuw

DWDD: Sywert van Lienden etnisch weggezuiverd uit Islamsterdam

Sywert van Lienden vlucht uit onveilig IslAmsterdam - minderheid in eigen stad

Amsterdam wordt beetje bij beetje etnisch gezuiverd, zoals de Islam al 56 eerdere landen compleet etnisch gezuiverd heeft. Onze elite kan tevreden zijn, want dit is wat ze voor ogen hadden. Dit is de reden dat ze massaal mohammedanen importeren. Het kan niet zijn dat ze dit niet van tevoren wisten, want dit is wat islam al 1400 jaar doet.

Het is een bewuste en geplande genocide en uw moordenaars wonen aan het Binnenhof en zitten bij Mathijs van Nieuwkerk op schoot.

Stukje met Siewert (vluchten vanaf 1:00 ongeveer):

Hele uitzending hier.

De rest van de tafelgasten zitten er als betaalde myxomatose-koplampkonijntjes bij en zijn te verdoofd om er op te reageren. Barbara Baarsma wijt het voor de 100ste keer aan economische ongelijkheid, omdat Bin Laden ook heel erg arm en achtergesteld was. DWDD moet hun linkse jihadheld Marcouch nog even opvoeren om er omheen te lullen.

Vanaf 33:00 (33:25) beweert kletskoekverkoopster Baarsma dat de tolerante samen-leving door sociale media ondergeschreeuwd wordt, ze heeft oorzaak nummer twee stevig bij de horens. Het is de schuld van sociale media ! Onze onderbuik zorgt voor de ellende in dit land, ze legt de schuld zonder blikken of blozen bij ons.

Paul Witteman vermoordt dood-leuk Pim Fortuyn nóg een keer en zegt dat Pim; ‘de boel volkomen uit elkaar gespeeld heeft’ (36:00).

Siewert’s laatste woorden om 45:20 waren dat de politiek het niet op gaat lossen en dat

‘je zult  je eigen veiligheid moet organiseren’

Bewapen U !

Niemand gaat er op in, want de mensen aan deze tafel hebben hun eigen manier om hun veiligheid te organiseren: 50 minuten lang het ‘I’ woord niet noemen ! Want wat je niet noemt, dat bestaat niet.

h/t Esperanza

En doe het me alsteblieft nooooit meer aan dat ik een hele aflevering van deze wegkijkers moet kijken ! Want het probleem meneer, dat blijft. En het zat vanavond bij DWDD aan tafel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

29 Comments on DWDD: Sywert van Lienden etnisch weggezuiverd uit Islamsterdam

 1. En hoe die moet kronkelen om vooral maar politiek correct te blijven. Walgelijk.

  Like

 2. Esperanza // december 7, 2017 om 02:39 //

  Sorry, Fub, beloof je, zal ’t nooit meer doen. 😉

  Liked by 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel // december 7, 2017 om 03:00 //

  Ik ben gekomen tot 40.00, misschien dat ik morgen het nog op kan brengen de rest te bekijken hoewel ik het betwijfel. Het zijn weer de mensen die alles uit ‘de media’ halen maar nooit zelf met hun schoenen in de modder hebben gestaan. (Sywert natuurlijk uitgezonderd). En ze kakelen dat na, plotseling zijn er zoveel allochtonen die het zo goed doen op school. Ga verdomme bij het eerste VMBO staan, dat bestaat voor meer dan 90% uit allochtonen ! Of noemen we dat nou ook ineens studeren ? Rot toch op ! Wat ook onbenoemd blijft is dat groepen allochtonen absurd oververtegenwoordigd zijn waar het criminaliteit en uitkeringsafhankelijkheid aangaat. Dat zeg ik niet, dat zeggen de statistieken die naar ik vrees ook nog eens gemanipuleerd zijn, en ondanks dat kunnen ze het niet verhullen. De invloed van de islam blijft helemaal onbenoemd.
  Leuk trouwens als je het ziet; vaak komt het “publiek” in beeld, met name als iemand steeds op de goede momenten knikt of juist nee schud. Op 36.00 zegt Witteman dat het allemaal begonnen is met Pim Fortuyn waarop een vrouw die meermalen in beeld is geweest heel gedecideerd haar hoofd schud, je hebt nog nooit een camera zo snel af zien wenden ! Ze weten echt niet hoe snel ze haar uit beeld moeten krijgen !
  Vervolgens begint Witteman opnieuw over Pim en zegt dat het debat in de Tweede Kamer met de komst van Pim verhard is. Pim hééft nooit in de Kamer gezeten want hij werd voortijdig naar de eeuwige gayvelden geschoten !

  Liked by 2 people

 4. @Esperanza // december 7, 2017 om 02:39

  Dank, want om die hele fucking uitzending te luisteren, en te controleren of ze inderdaad niet het ‘I’ woord noemen, moet ik steeds terugspoelen, weer een stukje, weer terug, en weer verder.

  Nu net nog stukje over Sywert en eigen veiligheid organiseren toegevoegd, en dan kost het al snel 3 keer meer tijd dan die uitzending lang is.

  Like

 5. Scholen Tijl ?

  Hier:

  Like

 6. Esperanza // december 7, 2017 om 03:44 //

  Complimenten @Fub 03:19, ‘k besef heel goed dat ’t zeker geen sinecure is om dit stuk hierboven met geknipte clips zo to the point en snel voor elkaar te krijgen!
  Nog afgezien van het zowat onnavolgbare tempo waarmee je naast je reguliere job hier met je medeauteurs stukken weet te plaatsten.

  Liked by 3 people

 7. @Esperanza // december 7, 2017 om 02:39

  Ach Esp, ik had wat anders liggen waar ik mee bezig was, maar zoals je ziet maak ik braaf ruimte in de agenda als jij ergens aandacht voor vraagt. Ik weet inmiddels dat je niet voor niks roept 😉

  Like

 8. Esperanza // december 7, 2017 om 03:54 //

  Fub, ‘k zie nu pas dat je in je stukkie onder ‘Want het probleem meneer, dat blijft’ een link geeft.
  Open hem hier maar ff met je welnemen. Te veelzeggend om mogelijke ondergesneeuwd te blijven.

  Liked by 1 persoon

 9. Esperanza // december 7, 2017 om 04:00 //

  @Tijl 03:00, misschien toch maar ff verder kijken na 40:00?
  Zie je de Goddelijke Kale nog even in gesprek met ons aller Vanessa.
  En hoe dan Witteman niet weet hoe snel ie daar al zwatelend van weg moet rennen.

  Liked by 1 persoon

 10. Dat gesprekje is inderdaad een dingetje wat Sywert inbrengt.

  Het is heel krom. Hij brengt haar in als proto-type tokkie. Wat al denigrerend en niet netjes is, maar ook onwaar, want we weten toch met wie ze getrouwd was ?

  Zij, is niet die onderklasse aan wie DWDD de problemen wijt. DWDD durft helemaal niet met de echte Nederlandse onderklasse te praten.

  Ik zal niet zeggen dat ze in hun broek schijten, want dat gaat niet als je uitgekakt bent.

  Like

 11. topsporter // december 7, 2017 om 04:44 //

  Het is voor mij vrijwel niet meer mogelijk naar Vara programma’s te kijken. Ze verkopen je daar stront voor dank (hun salaris voor indoctrineren) daarom dank voor deze waardevolle toevoeging aan het o zo noodzakelijke debat.

  Liked by 1 persoon

 12. Ik kijk nooit (zonde van mijn tijd ), maar werd aangezet om/tot …

  Like

 13. Dat is waarschijnlijk de reden dat ik nog steeds geen Zweeds kan verstaan. Ik wil dat slappe gelul hier op tv ook niet aanhoren. Is iets psychisch, een mentale zelfbescherming. Kan je nou nog steeds geen Zweeds? Vragen ze soms, en dan geef ik geen antwoord, want ik versta ze niet. Er is vanzelf een neurologisch barrière ontstaan om dat Zweedse gezeik te vermijden.

  Like

 14. Het is trouwens een heel vervelend taaltje om aan te horen. Alsof twee kikkers op de crack aan het paren zijn.

  Like

 15. Ik kan het niet op brengen om meer te kijken dan het “aanbevolen” fragment, omdat ik nooit kijk naar de publieke troep.
  Je ziet de walgelijke linkstroep om deze sywert, die zo dapper is om zijn verhaal te doen, verstarren en hopen dat hij afgebrand wordt door de witte man.
  En dan die naffer, dat is toch die AD “columnist”, kijk naar zn triomfantelijke blikje zo van, ja wij worden/zijn de baasjes hier! Zoals deze sywert al zegt: “zorg voor je eigen veiligheid”… Bewapen jezelf, want!!!
  Als de pleures uitbreekt, zullen de moskeen hun wapen arsenalen verdelen onder de moslims, voor zo ver ze die al niet hebben.

  Like

 16. polderboy // december 7, 2017 om 09:46 //

  “En hoe was het dan, daar in A’dam West?”
  “Nou, best wel zwaar hoor, doden, vechtpartijen, overal Turkse vlaggen van de wapenleveranciers van ISIS, bedreigingen naar mezelf, et cetera.”
  “Ben je ook politiek opgeschoven daardoor” “Wat?” “Nou ja, je eigen ervaringen die geven daar misschien aanleiding toe?”
  “Nee, joh, ik ben niet zoals de rest. Het gaat om het ideaal. Zoals de Arabische Lente. Die Yezidi’s staat geeneens van vast of daar sprake was van schendingen van de mensenrechten of genocide, volgens Tiimmermans. Ik zal me misschien niet op de juiste wijze tolerant hebben opgesteld, en daarnaast te veel nadruk hebben gelegd op een paar doden, vechtpartijen fascistoïde uitingen, bedreigingen, beledigingen, molestaties, vandalisme, afglijden naar een ghetto en andere kleine dingetjes. Trouwens, als ik zeg dat ik wel opgeschoven ben, dan ben ik een fascist, en wordt ik buiten op de parkeerplaats gelijk Fortuin voor mijn flikker geschoten.
  Nee, ik zou niet durven: het is godverdomme hier net een Stalinistische kankerzooi, waar je je bek dicht moet houden over de werkelijke gang van zaken. Nee hoor, ik ben niet opgeschoven. Ik vlucht, net als de rest, als ik de kans krijg….”

  Liked by 1 persoon

 17. Sywert kreeg nauwelijks kans om z’n verhaal te doen door die blonde krijskut met een stem als een circelzaag en een paar ogen in de kop waar de speed doorheen vlamt. Wijf zat volledig onder de snoepjes. Ik heb de hakbijl gepakt en de TV bedreigd.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // december 7, 2017 om 13:40 //

  En hielp dat Brein of luchtte het alleen een beetje op ? Overigens geloof ik niet dat mevrouw Baarsma onder de pillen of iets anders zat, ze heeft gewoon wat bijzondere lichte ogen van zichzelf.
  Heb inmiddels de laatste minuten dan ook maar even doorgeworsteld maar dat leverde niet veel nieuws op. Ze hebben allemaal de mond vol over dat “we” beter naar elkaar moeten luisteren maar ze luisteren zelf niet of in elk geval onvoldoende naar Sywert. Het is natuurlijk ook onbegonnen werk als daar zo’n Sywert als enige het zogenaamd ‘rechtse’ geluid mag laten horen tussen alleen maar tegenstanders, ze proberen uit alle macht zijn argumenten onderuit te halen en als dat niet blijkt te lukken zijn ze hevig teleurgesteld en halen de meest rare fratsen uit om toch maar een punt te scoren. Het gelijk van Sywert is zo makkelijk aantoonbaar want Nederlanders vertrekken massaal uit gebieden die als het ware zijn overgenomen door een nieuwe onderklasse van allochtonen. Die mensen vertrekken niet omdat ze racist zijn maar omdat die buurten onleefbaar worden. Özcan Akyol geeft zelf toe dat zijn ouders geen woord Nederlands spreken en dat het waarschijnlijk ook niet gaat gebeuren, die wonen dus veertig jaar of langer in een nieuw gekozen vaderland en maken dus geen onderdeel uit van de samenleving maar ze staan er met de rug naartoe. Daar zou hij zich voor moeten schamen want hij heeft ze daar kennelijk nooit op gewezen of bij geholpen.

  Liked by 1 persoon

 19. Esperanza // december 7, 2017 om 14:29 //

  @Brein
  ‘Sywert kreeg nauwelijks kans om z’n verhaal te doen door die blonde krijskut’

  Iets dergelijks zeg je ook paar dagen eerder bij DWD waar Dieuwertje Blok als sidekick van gladjakker Matthijs van Nieuwkerk mocht aantreden en aankaartte dat de tekenaar van het bekroonde en een van de best verkochte Sinterklaasboeken aan de uitgeverij heeft verzocht het boek niet meer te herdrukken.
  Op moment dat zij meldde dat de reden was dat de illustrator niet langer voor racist wil worden worden uitgemaakt, lulde zakkenvullende policor vazal Van Nieuwkerk daar razendsnel overheen.

  https://www.demorgen.be/boeken/illustrator-is-opmerkingen-over-zwarte-piet-zat-populair-sinterklaasboek-verdwijnt-uit-de-handel-b9d101b1/

  Liked by 1 persoon

 20. Vraagje, waar zouden we Sywert van moeten kennen?
  Er schiet mij niks te binnen.
  Een politieke partij, van school, bekende nederlander, van tv, werkelijk geen idee.

  Like

 21. Piet Karbiet // december 7, 2017 om 14:40 //

  Die gore Witteman was al eerder ontmaskerd bij Buitenhof met gast Sid Lucassen. De laatste had het over de invloed van het cultuur-marxisme in het Westen en Witteman beweerde meermaals doodleuk dat hij daar nog nooit van had gehoord. Tjezus, welk een ongeloofwaardige Vara leugenaar ben je dan?

  Like

 22. Ok, bedankt. Tijl.
  Als mondige scholier dus.
  Toen ik op school zat bestonden al die groeperingen nog niet.
  Laat staan dat je ooit bekend zou worden met een eigen mening.

  Like

 23. Als je vroeger al ooit bekend kon worden met een eigen mening, dan had ik nu in elk avond vullend programma gezetten met mijn verhaal.
  Ik was zo’n beetje overal wel voorzitter van wat met school te maken had.
  Maar dan heb ik wel over 40 jaar geleden.
  Ik deed niks anders dan overal tegen in gaan van wat niet klopte.
  Ze zullen dan ook vast verschrikkelijk blij met mij geweest zijn op school.

  Liked by 2 people

 24. …..maar de vraag is; waarom?!
  Waarom kijken normale mensen nog naar dit soort programma’s ?
  Met uitzondering van een handjevol links-idioten hoeft werkelijk niemand hieraan zijn tijd te verdoen.
  Tenzij u masochistische neigingen en/of tijd teveel heeft doet u zich de tenen krommende ellende die los komt uit het linkse waanzinnigen gesticht (in de volksmond ook wel gierkelder genoemd), toch echt zelf aan.

  Get a life,…… please?!

  Like

 25. Maar wel stug volhouden dat ze er niet meer naar kijken. Al jaren niet meer.
  Maar soms toch wel willen weten op er allemaal uitgezonden wordt.

  Like

 26. Piet Karbiet // december 7, 2017 om 17:57 //

  Weggetreiterd uit je stad. GVD. Hoe bedoel je omvolking? Huizen alleen nog voor de supperrijken als Bernhard Jr. en allochtonen. Betaald door de autochtonen,die meer dan 2 kinderen niet meer kunnen betalen.

  Liked by 1 persoon

 27. “Politiek niets opgeschoven” betekent vrij vertaald: nog niets geleerd. Tja, denkt zo’n ventje dan dat hij op zijn nieuwe stekkie lang veilig zal zijn?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s