Nieuw

Afghanen dreigen Zweden te vermoorden – Zweedse staatstelevisie verwijdert foto

Foto: Pierre Ragnehag/SVT.

Voorafgaand aan het bezoek van premier Stefan Löfven in de Bollsta Folkets Hus kwamen ongeveer 70 Afghaanse demonstranten samen met Zweedse vrouwen van middelbare leeftijd bijeen om te eisen dat alle deportaties van niet-begeleide jongeren uit Zweden naar Afghanistan worden gestopt.

Achter de manifestatie bevindt zich de nationale beweging # vistårinteut (#westaannietuit), die alle uitzettingen van niet-begeleide kinderen en jongeren, die in werkelijkheid grotendeels volwassen mannen zijn, wil stoppen.

In verband met het protest was de nationale omroep SVT ter plekke om te rapporteren. Er werden drie foto’s geplaatst op hun website, en op een van de foto’s kan men duidelijk zien hoe een aantal Afghaanse “jongens” een poster omhooghouden met de woorden:

“Bedenk je binnen 3 dagen of STERF!”

Blogger Pettersson vond de bovenstaande foto op SVT, die later werd verwijderd. Waar voorheen op de website van SVT drie foto’s waren van het protest, zijn er nu nog maar twee. Beide onschuldiger, zonder zichtbare doodsbedreigingen.

Na de opmerkzaamheid heeft SVT ervoor gekozen om het artikel te wijzigen door de controversiële foto te verwijderen. men geeft echter geen verklaring, wat anders gebruikelijk is, waarom men het artikel geredigeerd heeft en de foto heeft verwijderd van illegale Afghaanse immigranten die de Zweden met de dood bedreigen.

Bron:

https://ledarsidorna.se/notis/notis-vistarinte-ut-framfor-hot-i-svt/

Doe mee met 933 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6022 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Afghanen dreigen Zweden te vermoorden – Zweedse staatstelevisie verwijdert foto

 1. @skeeter
  Je reactie is verdwenen omdat ik het artikel opnieuw herplaatst heb. Verder niks aan de hand.

  Like

 2. NP

  Like

 3. Duchesne // december 7, 2017 om 08:44 //

  Als een land dit soort “gasten” dit soort uitspraken laat doen dan is er sprake van zowel totale onbeschoftheid als totale lafheid. Dit soort met de Shovel de grens over schuiven, in eeder wleke toestand. Lijkt me dat de boodschap moet zijn: binnen 3 dagen dit land verlaten of “do”….

  Liked by 3 people

 4. vrouwen van middelbare leeftijd waren ook bij de demonstranten??
  ja die willen die gewillige jonge knullen niet kwijt voor hun amoureuze avontuurtjes
  ach dames er komen nog genoeg lekkere frisse kerels bij hoor die hem ook wel in een oudere doos willen stoppen

  Liked by 2 people

 5. Dit is openlijke doodsbedreiging tegen de zweedse autochtonen …weer onder het tapijt geschoven door de laffe regering en diens media.

  Liked by 1 persoon

 6. De Zweden trekken de strop steeds vaster om hun linkse nekken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s