Nieuw

We zitten nu in het moment dat de politiek volledig los komt van de bevolking en een dictatuur vormt

Foto: De vlag in de Tweede Kamer, zojuist neergezet. Bron: @Jorn / Twitter.

Door: Duchesne

Het principe van democratie is wederzijds respect. Het sluiten van compromissen is gebaseerd op een te grote kracht van de andere partij(en) om ze iets op te dringen.
Beide factoren zijn van toepassing als je een democratie in stand wil houden, immers waarom zou een tegenpartij nog andere partijen respecteren of hun burgers als er geen gevolgen zitten aan het negeren van die burgers…

Het gaat hier niet om welles nietes maar om lieden die met hun beslissingen mensen de dood in jagen. Onder andere door pensioenen te korten, zorg te minimaliseren en uit te besteden en zo is er een heleboel te benoemen waarbij de beslissingen van een regering direct of indirect levens in gevaar brengen of vernietigen, soms is men zich er bewust van maar neemt toch de beslissingen. Tussen 2005 en 2009 zijn naar schatting 1500 mede Nederlanders over de kling gejaagd omdat er bezuinigd moest worden op de WAO. De bezuinigingen hebben echter geen effect gehad door de instroom van asieleisers die iedere “besparing” al hebben verteerd en weggevreten.

Dat er aan een razzia binnen de WAO grote gevolgen aan zaten voor vele gehandicapten wist men, men wist dat er velen kansloos en daarmee wanhopig zouden worden, dat voor een aantal mensen de enige oplossing de dood werd. En toch beslisten de lieden in de regering om door te gaan en dit op een gewetenloze manier waarbij vooral de meest hulpeloze werden afgewenteld op de bijstand. De figuren die dit moesten uitvoeren waren wel te vinden, de kleine Hitlertjes met hun grote gelijk. Dat er nooit iemand en UWV kantoor heeft afgeslacht, het is een godswonder.

De enige manier om een werkende democratie te hebben is door een weerbare bevolking te hebben met duidelijke grondrechten die men ook kan opeisen door over de middelen te beschikken om een eis kracht bij te zetten. Kortom, als een regering geen gevaar te duchten heeft van de groep waarvoor ze verantwoordelijk is en voor wie men in beginne hoort dienstbaar te zijn komt er corruptie en wanbeheer als logisch gevolg, en op een bepaald moment word de groep compleet aan de kant geschoven en als voorwerp gezien en gebruikt.

We zitten nu in het moment dat de politiek volledig los komt van de bevolking en een dictatuur vormt. Het einde van democratie, iets waarvan de signalen reeds een paar decennia zichtbaar zijn, zoals het uitsluiten, het demoniseren tot de dood erop volgt en het gebruiken van terreurgroepen door staatsveiligheid om gekozen politici van de tegenpartij te elimineren met alle middelen. Iedereen heeft het zien aankomen, dat verschuiven van democratie naar dictatuur.

Nu is het zover, ook in dictaturen mag je gewoon stemmen maar zoals u al heeft kunnen voorproeven, het maakt geen ene flikker uit of u wel of niet stemt, het systeem van democratie is efficiënt zo gemanipuleerd dat het kapot is. Waar was de boze burger…monddood gemaakt door de gekochte pers of gewoon te lui voor de tv bij Lingo aan het zappen…

Voor democratische oplossingen of een eerlijke politiek is het nu te laat, misschien na de volgende oorlog, misschien is het gewoon dat sommige mensen slaaf horen te zijn en anderen de baas. Misschien kunnen wij een les leren uit dit geheel, namelijk dat wetten niet gelden voor politici en dus ook niet voor burgers. Misschien is het zo dat het bestaansrecht van de Nederlandse regering niet langer bestaat.

Dat alles gezegd hebbende zal er verder weinig gebeuren, wat alles zegt over de echte aard van het volk. En dan is dictatuur de enige manier om zulke schepsels te sturen. Aan het individu om het sociale deel van de persoonlijkheid selectief te gaan benutten en het dier los te laten. Ook dat hoort bij menselijk gedrag om tussen slaven te overleven.

Niet wachten tot de jager komt maar halverwege een aflevering van Lingo de jager met zijn hand in de broek en de afstandsbediening in de andere met een geslepen hooivork te verrassen…

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on We zitten nu in het moment dat de politiek volledig los komt van de bevolking en een dictatuur vormt

 1. Semper paratus // december 6, 2017 om 12:18 //

  Het beest gaat los, de wereld zal sneller veranderen dan menigeen denkt! Dit ook na het bericht dat Trump Jeruzalem als hoofdstad zal erkennen. De weeen zijn begonnen!

  Like

 2. Zal niet gebeuren. De Dromende Jager blijft gewoon met de ene hand aan de afstandbediening zitten te vingeren en met de andere dwaalt ie door z’n broek om daar te ontdekken dat de enige ophef daar nog ontstaat door de geile omroepsters op de Pornhub.

  Er is in de hele geschiedenis van de mensheid en andere schapen nooit een opstand of revolutie geweest die door Het Volk in mekaar werd gezet. Altijd gebeurde dat door Iznogoedclubjes of andere jaloerse familieleden die nu ook wel eens een keertje wilden graaien.

  Huurlingen voor deze Nieuwe Lentes kwamen altijd uit verre landen omdat die uit eigen omgeving moeilijker te bewegen zijn om opa en opoe af te slachten en de buurmeiden te verkrachten.

  Dus als er hier straks vreemde ingehuurden met peniskokers rondlopen dan weet je hoe laat ’t is.

  Like

 3. Republikein // december 6, 2017 om 12:55 //

  Kenners van de erotetische wetenschap,pseudo,voorspelden een omslag vanwege overgang naar 5e dimentie, helderziende sterrenkinderen in de trent van de hype van 21 december 2012, Maya kalender.

  Like

 4. @Breinbrouwsels, je vergeet de Franse revolutie, toen Louis de zoveelste Antoinette verbood nog langer te paaldansen bij Fouquet op de Champs Elysee, waren de rapen toch gauw gaar.

  Like

 5. @Bert
  Ik heb mijn gedachten al eens laten gaan over de relatie tussen geile wijven, grassprietjes en de Franse Revolutie. En wat die Antoinette betreft had Louis beter moeten weten want ‘haal nooit een droge vrouw van haar natte paal’. Nee daar gaat dit niet echt over https://breinbrouwsels.nl/hoe-de-democratie-van-vrijheid-gelijkheid-en-moederschap-spontaan-is-ontstaan/

  Like

 6. Gerrit Tienkamp // december 7, 2017 om 01:52 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogden reageerde:
  Kwalijke zaak

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s