Nieuw

Tweede Kamer jihadisten van DENK willen terreurbroodje poep-kebab behouden

Veel broodjes kebab zitten vol bacteriën en in een paar zelfs een ‘poepbacterie’.

De smerige vondst deden de onderzoekers tijdens een kebabonderzoek in vijf grote steden. 49 broodjes döner kebab werden onderzocht en meer dan de helft bleek vol bacteriën te zitten. NOS >>

Het vreselijke geteisem van de EU wil de terreurbroodjes verbieden omdat er fosfaat in zit, niet omdat er poep inzit, of omdat moslims broodjes maken van in stukken gesneden ongelovige verkrachtte minderjarige meisjes. Dat met halal jihad gefinancierd wordt interesseert de EU nog minder, de EU is immers pro-jihad, anders valt niet te verklaren dat Frontex hele legioenen jihadisten naar Europa overzet.

De terreurliefhebbers van DENK vinden het onverteerbaar dat het broodje poep dreigt te verdwijnen en hebben een motie ingediend.

Doe mee met 933 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8485 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Tweede Kamer jihadisten van DENK willen terreurbroodje poep-kebab behouden

 1. paulzwueste // december 6, 2017 om 15:18 //

  Zo zien we ook hier weer dat vooraf research plegen voor journalisten onmisbaar is.
  Want het domme commentaar en de vaststelling dat het walgelijke broodje kebab moet blijven, van deze vragensteller, getuigen natuurlijk van een groot gemis aan informatie.
  Dit naast het feit dat hij had moeten weten dat het vol met afschuwelijke viezigheid zit en gemaakt wordt door lieden die geen enkel besef hebben van hygiëne!!!

  Liked by 2 people

 2. Een vreselijk nagemaakt kereltje is dat, nog erger dan rutte.
  Alles is nep aan die vent.

  Liked by 4 people

 3. RATTEN VRETEN ALLES

  Liked by 2 people

 4. Als ex-restauranthouder/kok die toendertijd alle horeca (café & restaurant) en middenstand diploma’s diende te bezitten, maar ook een verklaring van gedrag, voordat ik vergunning kreeg om mijn bedrijf te starten, begrijp ik ten volle waarom de hygiëne in dit soort gelegenheden beneden alle peil is.
  Het is voor de volle 100% de schuld van de linkse politiek. Daar waar wij dus alle moeite en studie voor hebben moeten doen, kregen van de 1 op de andere dag deze zandhazen hun vergunningen, want ja, sielug, kenden niet genoeg Nederlands om deze diploma’s te bekomen, terwijl het in het Midden Oosten afgestudeerde koks waren. Uiteraard gelogen dus, wisten geen zak van koken en hygiëne.
  Ik was een keer bij een islamitische slagerij in Rotterdam, waar ze de spitten (voor de shoarma) maakten en ben me toen rot geschrokken over het totale gebrek aan hygiëne.
  Nog voorbijgaand aan het feit, dat ze het inferieure wangvlees van het varken gebruikten voor deze spitten, was de manier waarop deze spitten opgebouwd werden. In die slagerij werden spitten opgebouwd voor tientallen shoarmazaken door figuren, die dus duidelijk niet dagelijks onder de douche stonden, naar het toilet gingen zonder handen te wassen met zeep en desinfecterende lotion. Deze vlees spitten werden aangedrukt (moesten een bepaald opgegeven gewicht hebben) door erop te gaan staan, lekker fris toch?
  Ik ben walgend die zaak uitgelopen. Ik wist toen nog niet zoveel van de islam, maar nu achteraf denk ik bij mijzelf, wat zijn het toch een hypocriete huichelaars, inferieur varkensvlees verwerken en verkopen als halal lamsvlees.
  Ergo, alweer de politiek is hypocriet en schuldig

  Like

 5. Republikein // december 7, 2017 om 00:37 //

  Luister even wat ik roep, lusten jullie ook een broodje poep. NEEEE (bah, vies). ‘k Geloof dat ik maar niks meer vraag, ’t is wel weer genoeg vandaag. Ome Willem stopt ermee, knip knap knee.http://s2.quickmeme.com/img/da/da2ab3464a329a9a472310c65775f030f0197ef1b465cdf6d131971e0b3c5c09.jpg

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // december 8, 2017 om 11:42 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s