Nieuw

Ontvingen jihadisten geld uit ontwikkelingshulp? – Bert Koenders financierde executies en stenigingen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken stopt met het verlenen van financiële steun aan een hulpproject in Syrië. Geld dat onder meer was bedoeld voor het opzetten van een Syrische politie-eenheid, belandde bij extremistische groeperingen.


Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren


Vorige week ontstond er commotie toen de BBC een reportage over dit project uitzond. Uit onderzoek van de BBC bleek dat de politie-eenheid die in Syrië werd opgezet, meehielp bij het executeren van burgers. De omroep meldt dat twee vrouwen om het leven kwamen door steniging.

Elsevier >>

Doe mee met 8.274 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6797 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Ontvingen jihadisten geld uit ontwikkelingshulp? – Bert Koenders financierde executies en stenigingen

 1. Het is kennelijk nog steeds een gruwelijke puinhoop in Syrië. Hoezo is Syrië weer veilig ?

  Like

 2. Je moet ook geen moslims ondersteunen, want die zijn er op uit nog meer te willen ontvangen en…….ze zijn niet te vertrouwen en…………een moslim blijft een moslim.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is aangezwengeld door – jawel – Pieter Omtzigt. Geweldige vent, het enige Kamerlid dat zijn vak serieus neemt. Rutte en Pechtold hebben – via bevriend dagblad NRC – geprobeerd Omtzigt kalt te stellen. Maar Pieter gaat, na enige weken van terughoudendheid, gewoon verder waar hij mee bezig was. Vol op het orgel dus. De frauderende Europarlementariers heeft hij al ontmaskerd. Nu zijn Koenders en Ploumen aan de beurt.

  Zijn ‘fractieleider’ stak hem een mes in de rug door het MH17-dossier aan een andere CDA-er te heven. Omtzigt steekt nu zijn middelvinger naar die aristocratische kwezel Van Aersma Struma . Go Pieter !

  Liked by 2 people

 4. Wim

  Een gruwelijke puinhoop is het in Midden-Oosten altijd al geweest en zal het altijd blijven.

  Like

 5. Zeven video’s over de opbouw van Aleppo nu Bert Koenders zich er niet meer mee bemoeit:

  http://www.golfbrekers.be/aleppo-herleeft-4/

  En laatst had ik hier ergens een video geplaatst over tourisme in Syrië maar die vind ik even niet. Dan deze maar:

  Feestje:

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. PLO66 minister Kaag gaat 12 miljoen in terreurnest Irak storten

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: