Nieuw

Na Staatsmedia, staatsomroep, staatspropaganda en staatspolitie nu ook staatswiet

We krijgen “staatswiet”, al is het nog een proef.

Door Elise Nijmegen

Miljarden aan extra inkomsten en nog meer controle door het politieke kartel. Of misschien zitten er toch meer eerbare gedachtes achter en zien ze in en erkennen de politici dat de marihuana plant op heel veel mensen een geneeskrachtige of gezondheid verbeterende (fysiek of mentaal) werking heeft. Mensen voelen zich beter doordat de pijn minder is of omdat de eetlust verbeterd en daardoor ook de gezondheid.

Er zijn veel mensen die baat hebben bij het gebruik van de wietolie, gaat de staat deze ook produceren? En hoe wordt deze “staatswiet” gemaakt? Met veel chemicaliën? Of groen en biologisch? Waarom er sprake was dat deze “staatswiet“ zo krachtig mogelijk zou moeten worden begrijp ik niet, om diegenen die het gebruiken minder actief te maken misschien? Er zijn veel verschillende soorten op de markt, gaat de staat ook meerdere soorten maken voor verschillende mensen die voor verschillende medische klachten verschillende soorten gebruiken… Houdt de staat rekening met de vraag? Is er onderzoek gedaan? Of gaat het alleen om de euro’s?

Misschien is het een veel beter idee om de mensen die met een medische verklaring van de dokter, waarin door beiden verklaard wordt dat het medisch noodzakelijk is voor die persoon om marihuana, in welke vorm dan ook, te gebruiken omdat deze persoon dan positiever en/of pijnlozer in het leven staat een kans te geven om het zelf te maken. Met deze verklaring, en misschien een kleine subsidie vanuit de staat, kan deze persoon dan via bepaalde richtlijnen en veiligheidsmaatregelen (zoals een kast of tent) thuis, binnen of buiten, zijn marihuana kweken. De soort waarvan hij of zij weet dat die het beste werkt.

Dat zou de criminele handel in wiet terugdringen, het monopoliespel van de staat dat hier uiteindelijk waarschijnlijk uit voortvloeit terugdringen en de veiligheid van de mensen die nu over straat moeten om naar de koffieshop te gaan verhogen. Het is maar een idee omdat ik persoonlijk niet zo voor “staatswiet” ben.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Na Staatsmedia, staatsomroep, staatspropaganda en staatspolitie nu ook staatswiet

 1. Drugs is een manier van de elite om de blanke jeugd kapot te krijgen. Verbieden dus die rotzooi. Leef gewoon natuurlijk met vers biologisch voedsel, dat leverde veel betere resultaten.

  Like

 2. “Waarom er sprake was dat deze “staatswiet“ zo krachtig mogelijk zou moeten worden begrijp ik niet, om diegenen die het gebruiken minder actief te maken misschien? ”

  Waar haal je dit vandaan ? Voor zover ik dit onderwerp volg is dat pertinent niet het geval. Wel het tegendeel is het streven.

  Like

 3. Vers biologisch voedsel Hans? Gaat nogal gemakkelijk hier met een dikke 6 maand winter.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s