Nieuw

’Mijn docenten zijn links’

Toen Jake Owen Raats (22) tijdens de Amerikaanse verkiezingscampagne zei dat hij fan is van Donald Trump, kreeg hij van zijn docent organisatiekunde een verrassende reactie. „Dan moeten we eens een goed gesprek voeren”, zei de leraar, die zelf actief is voor D66. „Dat kan natuurlijk niet.”

Raats, uit Etten-Leur, studeert aan de Avans Hogeschool in Noord-Brabant. „Over het algemeen zijn mijn docenten links”, zegt hij. Dat hij naar de inauguratie van Trump ging, kwam hem op kritiek te staan. „Ineens was ik een racist en een seksist.” Hij is het inmiddels wel gewend: ook Geert Wilders en Thierry Baudet worden door zijn leraren weggezet als ’gevaarlijke clowns’.

Wierd Duk, Telegraaf >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8310 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ’Mijn docenten zijn links’

 1. Bijna iedereen is medeplichtig de linkse kerk in stand te houden en uit te breiden, want dat verzekerd hun van stageplaatsen, jobs, aanbevelingen, zetels, hoge posities.
  Vandaar ook de vriendjeskliek, lobbyclubs, bijeenkomsten op sigaren whiskey clubs, rotaryclubs ea.

  Like

 2. De linkse kerk is als religie,….meehobbelen met de rest van de schapen en absolut geen vragen stellen en/of een mening hebben die ingaat tegen hun doctrine.
  Doe dit wel en je bent lid af en tevens ‘geëxcommuniceerd’.

  Binnen de islam worden afvalligen onthoofd.
  Op links is dit -vooralsnog- niet het geval, echter naar het schijnt gaan er stemmen op om deze tactiek van hun ‘zuster-religie’ (Inshallah/als allah het wil) binnenkort te implementeren in hun eigen socialistische systeem………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: