Nieuw

Kinderen zo jong als DRIE worden boeken voorgelezen die hun geslacht bevragen, waaronder een die vraagt ​​of je een jongen bent of een meisje bent ?

Kleuterscholen moedigen kinderen aan hun geslacht in vraag te stellen door ze verhalen voor te lezen die mannelijke en vrouwelijke stereotypen uitdagen.

Boeken met personages die denken dat ze het verkeerde geslacht hebben, worden voorgelezen aan kinderen van slechts drie nadat de LGBT-inclusiegroep Educate en Celebrate ze op de leeslijsten van kleuters en op de basisschool zetten.

De ene heeft een teddybeer genaamd Thomas, die zegt ‘in mijn hart, heb ik altijd geweten dat ik een meisjesteddybeer ben’, aldus The Sunday Times.


Het boek vraagt: ‘Maakt het uit of Tiny een jongen of een meisje is? Moet Tiny voetbal spelen en zich verkleden als een fee?’

Educate and Celebrate, dat werd gefinancierd door het Department of Education, heeft tientallen scholen ondersteund bij het adopteren van sekseneutrale toiletten en uniformen.

Verhalen stimuleren meisjes om een ​​carrière in de brandbestrijding te overwegen en jongens om een ​​maaltijd voor hun gezin te koken.

Introductie van Teddy, die wordt uitgegeven door Bloomsbury, bevat een uitwisseling tussen Thomas en zijn vriend Errol, waarin Thomas zegt: ‘Ik moet mezelf zijn, Errol.’

In mijn hart heb ik altijd geweten dat ik een meisjesteddybeer ben en geen jongensteddybeer. Ik wou dat mijn naam Tilly was, niet Thomas.’

Een ander op de lijst is een prentenboek genaamd Are You a Boy of Are You a Girl?

De hoofdpersoon van het verhaal, Tiny, plaatst vraagtekens bij hun genderidentiteit en discussiethema’s wordt aan de achterkant van het boek vermeld, waaronder: ‘Maakt het uit of Tiny een jongen of een meisje is? Moet Tiny voetbal spelen en zich verkleden als een fee?’

Campagne voor Real Education-voorzitter Chris McGovern bestempelde de verandering (van voorleesvoer) als een fout.

‘Ik twijfel niet aan de intenties van de mensen die dit materiaal gebruiken en promoten, maar het is misleidend’, zei hij.

‘Ze leggen volwassen neuroses over gender op aan kinderen die niet geïnteresseerd zijn in gender.

Kinderen hebben in 99,9% van de gevallen geen problemen met hun geslacht.

‘Volwassenen moeten stoppen met denken dat kinderen de wereld zien zoals zij dat doen. Dat doen ze niet.

‘Ze kunnen op een dag spelen dat ze een goblin zijn, de volgende dag een draak. Ze zien de wereld niet zoals volwassenen doen en het toebrengen van volwassen neuroses over geslacht op kinderen is schadelijk en wreed.’

Het initiatief komt nadat een moeder heeft opgeroepen om Doornroosje te verbannen uit de klassen van jongere leerlingen op de lagere school van haar zoon omdat de prins de prinses kust terwijl ze slaapt.

Ze betoogde dat het sprookje ongepast seksueel gedrag bevordert omdat de prinses niet heeft toegestemd.

Er is ook een literatuurlijst opgesteld voor oudere leerlingen tot 11 jaar, inclusief de korte roman Gracefully Grayson, wiens hoofdpersonage ‘een meisje van binnenuit is, vastzit in het lichaam van het verkeerde geslacht’.

Ook op de lijst staat George, over een jongen die ‘weet dat ze geen jongen is’, die naast het boek Jamie: A Transgender Cinderella Story staat.

Educate and Celebrate beweert ‘expert te zijn in het transformeren van scholen en organisaties in LGBT-vriendelijke plaatsen’.


Vanwege seksuele intimidatie: Doornroosje slaapt vanaf nu voor altijd


De groep geeft lesplannen en leeslijsten aan kinderdagverblijven, evenals basisscholen en middelbare scholen, die van harte welkom zijn om ze op de website te kopen.

De organisatie, die trainers naar scholen stuurt om met docenten te werken, is opgezet door muziekleraar Elly Barnes.

Ze zegt dat de literatuurlijsten nodig zijn om een ​​onderwijssysteem te bestrijden dat onderscheidende en traditionele geslachten als de norm beschouwt.

‘De boekencollecties die we voor scholen hebben aangeschaft, zijn hard nodig om het heteronormatieve model te doorbreken om echte gezinnen weer te geven, die in alle verschillende vormen en maten beschikbaar zijn,’ zei ze.

‘Onze jonge mensen zijn niet racistisch, seksistisch, homofobisch of transfobisch geboren. Het probleem ligt bij de volwassenen en geeft hen het vertrouwen en de middelen om inclusief genderidentiteit en seksuele geaardheid te zijn – de boeken bieden leraren een toegankelijke manier om dit te doen.

‘ Het DfE bevestigde dat het in het verleden Educate and Celebrate had gefinancierd om de aanpak van anti-LGBT-pesten op scholen aan te pakken.

Maar het zegt dat de afdeling niet betrokken was bij het werk van de liefdadigheidsinstelling om de leeslijsten aan scholen te verstrekken.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5140949/Children-aged-THREE-read-books-questioning-gender.html

Doe mee met 933 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8485 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Kinderen zo jong als DRIE worden boeken voorgelezen die hun geslacht bevragen, waaronder een die vraagt ​​of je een jongen bent of een meisje bent ?

 1. Deze ”halve zolen” zijn goed bezig met het bevorderen dat watjes nòg meer watje worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Kots kots kots…. wanneer worden wij bevrijdt van dit soort totaal verneukte types!

  Liked by 1 persoon

 3. moeilijk in dit geval te zeggen dat islam hersenspoeling erger is.

  Like

 4. Bereik je daar niet mee dat kinderen van 3 op ontdekkingstocht bij elkaar.
  Want dan willen ze het weten ook van mekaar.
  Wat vervolgens dan weer de nodige gezeik oplevert van ouders die daar dan weer in de war raken.

  Laat die kinderen toch met rust.
  Wat een ziek volk loopt er toch rond om kleine kinderen te frustreren.

  Liked by 1 persoon

 5. We moeten het gesprek aangaan met die mensen, met een pook met temperatuur naar keuze.

  Liked by 1 persoon

 6. trebor2110 // december 6, 2017 om 19:18 //

  Godverdomme hebben we weer zo,n zeikerd ipv dat ze over discriminerend begint kan ze ook denken een gat in de markt ik ga verschillende tinten bruine-huidskleur op de markt brengen maar nee ze gaat liever een anti disciminatie actie beginnen ACHERLIJK WIJF .

  https://www.powned.tv/artikel/de-huidkleurige-bh-racisme

  Liked by 1 persoon

 7. Dit vind ik (als ex kleuterleidster) een serieuze misdaad naar jonge kinderen.
  Het is idd zo dat kinderen in de kleuterleeftijd in een fantasiewereld leven en van alles kunnen zijn.
  Tijdens bewegingslessen …een leeuw, een bloem of zelfs een grasspriet , maar NOOIT gaat dat met kleuters over sexe.
  NOOIT.
  Kleuters (en ook peuters) hebben een veilig en stabiel wereldbeeld (voorbeeld) nodig.
  Dus geen verwarrend carnaval van genders (die 0,0 1van de samenleving uitmaken).
  En Zelfs voor die kinderen was er ruimte in het onderwijs.

  Deze gendergekte is m.i. een agenda die verwoestend is voor een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen tot gezonde volwassenheid.
  Het normale bestaan ligt momenteel zwaar onder vuur.

  Liked by 3 people

 8. jackvanderveen // december 6, 2017 om 22:03 //

  Doordat een groep “volwassenen” in de war is over hun sexe en sexuele gevoelens, willen die verwarden de verwarring ook trachten over te brengen op dreumesen. Heel onvolwassen gedrag zou ik willen stellen. Afzinken die onvolwassen volwassenen, daar bereikt men het meeste mee.

  Liked by 1 persoon

 9. templars2017 // december 6, 2017 om 22:30 //

  Het wordt tijd dat die gender zever stopt en niet meer ter sprake komt.
  Een vrouw is een vrouw en een man is een man ,de natuur maakt het zo ,man en vrouw zijn verschillend omdat het een noodzakelijkheid is.
  Wat in gods naam is daar verkeerd mee? hoe hou je een ras in stand als ze niet kunnen vermenigvuldigen? heeft christus niet gezegd ,”Ga en vermenigvuldig U”.
  In ieder land en/of geloof is homosexualiteit een verboden vrucht ,niet om het geloof sterkte te geven maar om zeker te zijn dat de mensen die er onder leven zichzelf kunnen in stand houden door de voortplanting niet te verhinderen en als dusdanig de geloof gemeenschap in stand te houden .
  Voortplanting is heel belangrijk voor een ras , als er iets ingrijpt van buitenaf dan wordt dat ras vroeg of laat bedreigd.
  Als voorbeeld kun je de Bengaalse tijgers nemen ,de ingreep die de mens heeft uitgevoerd heeft deze roofdieren op de rand van de uitsterving gebracht ,net als neushoren,olifanten etc..
  Als de blanke mens een ingreep krijgt of doorvoert en de voortplanting komt in het gedrang door onder meer van jongs af kinderen met dergelijke bullshit te indoctrineren die hun plaats in de samenleving in twijfel stelt ,dan gaat dat de verkeerde kant op.
  Wat is hier de doelstelling ?een samenleving van homo’s ,transsexuelen en wat nog te maken waarin hetero koppels een minderheid zijn? dan is je bestaan als ras echt wel aan het eind van zijn latijn.
  Die lummels van de lgbt bende zijn mijn inzien een stel criminelen , als je om je doel te proberen te bereiken de jongeren onder de bevolking moet aanpakken dan is het erg gesteld.
  De kinderen in je vizier nemen om dit verderfelijk gedachtengoed te verspreiden staat bij mij gelijk aan kindermishandeling !!
  Ze zijn niet sterk genoeg in hun overtuiging dat ze voor de volwassen mensen te her programeren de hulp inroepen van de politiek ,die het dwangmatig verplicht via policor nonsens.
  Waarom doe ze dergelijke dingen omdat het tegen de natuur is en dat als gevolg van dit onnatuurlijk gedrag ze uitgespuwd zouden worden door de samenleving ,zonder hun bescherming zijn ze zo zwak als een mossel zonde schelp.
  Het is reeds een hele tijd dat ze als minderheid de klaagzang hebben gebruikt om meer bescherming en privileges te krijgen ,en nu ,nu gaan ze uitvoeren wat hun verdorven geesten hebben bekokstoofd al die jaren
  Velen onder ons hoeven die lgbt rommel niet maar durven niets meer te zeggen omdat het niet meer mag noch kan zonder een klacht van discriminatie aan je broek te krijgen.
  De lgbt minderheid heeft haar positie verworven met politieke en wettelijke bescherming en nu gaan ze achter onze kinderen aan………….
  Het wordt tijd dat ook op dat front ,net als op het front van de islamisatie, er wordt opgetreden, we zijn in en oorlog verwikkeld niet alleen om onze landen en cultuur te verdedigen maar ook om de instandhouding van ons eigen ras te bewaren en veilig te stellen…….

  Liked by 1 persoon

 10. RJ v Loon // december 7, 2017 om 21:51 //

  Ik erger me groen en geel aan dit soort onzin.
  Er zijn maar TWEE geslachten voor de mens: mannelijk en vrouwelijk.
  Hermafroditisme komt inderdaad voor, maar dat is een AFWIJKING en komt voor bij minder dan 0,05% van de mensen.

  Dat eindeloze gezeik over 50+ geslachten moet eens ophouden. Mensen die daarin geloven dienen uit het onderwijs te worden verwijderd.

  Wat krijgen we straks? Vandaag voel ik me een blauw/paars gespikkelde eenhoorn, maar morgen kan dat een zwart/groene buitenaardse walvis zijn. Oh ja, en gisteren was ik een gele kabouter en sommige mensen namen me niet serieus en nou ben ik beledigd. En ik wil dat iedereen me voortaan altijd wel op de juiste manier aanspreekt hoor, anders ga ik mensen aanklagen wegen de psychische schade die ik lijd door de foutieve aanspreekvorm.
  Donder toch op met die flauwekul. Wie verzint dit soort onzin? En wat voor achterlijke mongolen gelooft erin als iemand dit verzint?

  Like

 11. Vroeger had je die lui ook maar die werden dan Gekke Pietje genoemd en mochten, als ze niet gevaarlijk waren, met een ketting om de nek waakhond spelen. De gevaarlijken vielen toevallig tijdens het spelen altijd jammerlijk in het varkenskot tussen een zooi net zo gevaarlijke beren. Goed, er waren soms wat moeders die huilden, blij dat ze d’r vanaf waren. En moet je nou zien.

  Like

 12. Zou er iets in ’t vreten of de vaccinaties zitten dat we ze nu opeens massaal en in alle kleuren op zien duiken?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s