Nieuw

Goedzo: jihadisten richten nu hun pijlen op de Collaborateurselite – ‘Ook Koningshuis wordt niet gespaard’

Jihadist richt pijlen op Prince George: ‘Ook Koningshuis wordt niet gespaard’

Een 31-jarige man staat woensdag voor de rechter, omdat hij persoonlijke informatie van de 4-jarige Prince George via sociale media verspreidde. Het doel daarvan was om jihadisten te voorzien van mogelijke doelwitten voor een volgende terreuraanslag.

Husnain Rashid uit het Noord-Engelse Lancashire zette een foto van het zoontje van Prince William en zijn vrouw Kate op Telegram, de versleutelde berichtendienst die veelvuldig door jihadisten wordt gebruikt.

Elsevier >>

Gisteren mislukte er al een aanslag op die Brexit saboteur:

Aanslag op Britse premier May voorkomen

Ze wilden hun volk zo graag vervangen, omdat ze ons lastig vonden. Ze wilden slaven met minder IQ, die minder eigenwijs zijn en zelf denken.

Nu mogen ze oogsten wat ze gezaaid hebben, deze ellendelingen die bewust genocide op hun eigen volk willen plegen.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Goedzo: jihadisten richten nu hun pijlen op de Collaborateurselite – ‘Ook Koningshuis wordt niet gespaard’

 1. Dood hoeft ze van mij natuurlijk niet, maar het is toch jammer dat die twee jihadminkukels er niet in geslaagd zijn de voordeur van Downing Street 10 op te blazen. Wie weet wat voor een educatieve werking dat gehad zou hebben op die shariafiel!

  Liked by 2 people

 2. Toch gaat die vreselijke grote BOEM als gevolg van een nieuwe aanslag er komen.

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // december 6, 2017 om 19:20 //

  het is niet of maar wanneer er weer een aanslag komt.

  Like

 4. Toch is dit de meer gewenste situatie.
  Normaal gesproken is de doorsnee Johnny or Jenny the sigar bij zo’n religieus geïnspireerde moordpartij, echter in dit geval probeerden de relikneuzen de machthebbers, die het voor het vertellen hebben en het grote geld binnen harken eens tot doelwit te maken, dat is toch andere koek.
  Die idioten zijn altijd verongelijkt en kwaad en probeerden nu eens de ” mogelijke veroorzaker” van het kwaad te raken.
  Naar de Nederlandse situatie vertaalt: liever Marc, Aleksander, Loodewijk of Siebrand onder de bomscherven etc, dan een arme forens op een C.S., een caissière in een supermarkt of een oud omaatje, dat naar een markt ging om boodschapjes te doen, die niet meer thuis komen.
  Om met de woorden van onze ferme MP te spreken: de overheid kan niet garanderen, dat U 100% veilig bent, maar we zijn wel met meer, ga door met wat U altijd doet.
  Tevens heb ik het donkerbruine vermoeden, dat als er gerichte aanslagen op politici en andere machthebbers in Europa zouden plaatsvinden, dat het niet wordt geaccepteerd als een soort maatschappelijk risico en er wel adequaat wordt gehandeld, maar ik kan me natuurlijk vergissen.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // december 7, 2017 om 01:38 //

  Jammer, een onschuldig kind.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: