Nieuw

Excuses aan onze lezers die door ons een Facebook-ban kregen

We hadden een fotootje gebruikt van wat Somalische D66-stemmers en dat was onacceptabel voor het Joodse Facistbook dat kennelijk de pest heeft aan 9-ers. Zelfs het woord 9-er voluit geschreven is al genoeg om een ban te krijgen.

Het was in ons geval niet seksueel getint maar verantwoord antropologisch.

De verantwoordelijkheid ligt bij ons, bij Fub in dit geval die antropologie aan de UvA gestudeerd heeft en wiens leerboeken vol stonden met dat soort linkse fotootjes.

We kunnen het betreffende plaatje ook niet midden in een post weergeven, want dan doet google-cache kennelijk iets vervelends (het komt zelfs nog terug na dat we het in de prullenbak gemieterd hebben). Als u toch wilt weten wat nou het boosdoenende plaatje was, heeft u hier een link naar Tin-Eye reverse image search, waar er een hele hoop staan, maar buiten onze site (zij mogen het wel):

https://tineye.com/search/972151d83decfc1cdaedb0a020ad53e72e00bf81/

En nu maar hopen dat dat wel kan…

Wij zullen proberen ons in de toekomst te beperken tot blank vrouwelijk naakt (want voor 9-ers krijg je op de racistische Zuckerberg site wel een ban en voor blanken niet), daar geven we zelf tenslotte ook de voorkeur aan, en u kunt zelf natuurlijk ook altijd even achter uw oor krabben of het verstandig is iets van ons op Facebook te zetten. Dat de linkse racistische hators die daar modereren scherp zijn op ons is inmiddels wel duidelijk. Dat betekent dat we iets goed doen.

Dan ook nog iets over onze moderatie. Doodsverwensingen zijn niet toegestaan, dat recht is voorbehouden aan de auteurs en dan nog alleen in artikels.

Alleen moslims mogen doodsverwensingen openlijk uiten zonder vervolgd te worden.

We leven namelijk onder de sharia.

En nog nooit in de geschiedenis heeft enig land zich door te bukken en te appeasen vreedzaam bevrijd van de Islam.

De enige keren dat landen zich bevrijd hebben van Islam, was niet toen ze toegaven aan Mark Zuckerberg, maar de wapenen opnamen en vochten, op leven en dood. India, dat nog niet de helft van hun oorspronkelijke land terug heeft, Zuidoost-Europa, Spanje. In alle gevallen heeft het vele eeuwen geduurd. Iedereen die dacht vreedzaam met islam te kunnen cohabiteren is en zijn land en zijn leven en zijn geschiedenis en zijn beschaving kwijt.

Voorlopig opereert deze site onder de sharia, en moet u met uw reaguursels dus ook enigszins oppassen.

De moderatie is in handen van ‘rommel’, dus genadeloos.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Excuses aan onze lezers die door ons een Facebook-ban kregen

 1. Republikein // december 6, 2017 om 04:39 //

  Aha, nu valt het kwartje.

  Liked by 1 persoon

 2. En de (islam)kanker woekert voort……..

  Like

 3. FACEBOOK UNMASKED: HOW THE WORLD’S MOST RELEVANT ENTREPRENEUR WAS SCREWED BY ZUCKERBERG

  HERE IS A STORY THAT THE MAIN STREAM, PROPAGANDA, CORRUPT MEDIA HAS CHOSEN TO IGNORE FOR OVER 17 YEARS. WE ARE COUNTING ON ALTERNATIVE MEDIA TRUTH WARRIORS TO GET THIS STORY OUT WIDE AND FAR. THIS IS im-givin-her-all-shes-got-captainTHE STORY OF ALL TIME THAT CAN SET US FREE FROM INTERNET IMPRISONMENT AND CENSORSHIP. USE THE ARTICLE IN FULL OR IN PART. CREATE YOU OWN ARTICLE FROM WHAT WE HAVE PROVIDED YOU SO THAT IT RESONATES WITH YOUR UNIQUE AUDIENCE.

  >>> Lees verder https://aim4truth.org/2017/11/21/facebook-unmasked-how-the-worlds-most-relevant-entrepreneur-was-screwed-by-zuckerberg/

  Like

 4. Even naar ’t plaatje gekeken maar ik zie niks bijzonders. Ik zie een paar lui met een extra kinderarmpje maar dat heeft iedereen. Die van mij is hooguit dikker en met een grotere knop. En wat witter dan. Dus die Suckerberg zal wel jaloers zijn omdat ie er een heeft die nog moet groeien en ook nog met half vel. Maar dat doen ze zelf. Als je baby’s met een scheermes laat spelen weet je wat er van komt.

  Like

 5. Fuckerberg, marionet van dat gedrocht in Duitsland. Dit alles aangestuurd door Soros, NWO en de Bilderbergkliek.

  Liked by 2 people

 6. Wanneer komt er nou eens een alternatief voor facebook, google, YouTube? De enigste manier manier om hun arrogantie te breken is concurrentie, wil je ze pakken, kan alleen als hun geldzakken leger worden.

  Like

 7. hahahahaahha ik lig in een deuk. Nou excuses hoeft niet, zeker niet. Maar ik miste het artikel gewoon. Ik kreeg inderdaad na de ban van facebook te zien ( maar dat was ook weer heel snel weg, door een naam in Arabisch schrift!!)) dat het die blote bosjesmannen waren, die ik overigens niet zag toen ik het deelde, vandaar dat ik ook iets arrogant een klacht indiende bij facebook ( o.a. dat dit geen sharia-land was)……. Als facebook niet tegen die blote piemels kan, niet tegen een tekening van een blote Trump of een badende vrouw die op haar rug in het water ligt met nog net wat pracht tepels boven water, dan kunnen ze voor mij de boom in. Ik zit ook al op een haast gelijke site, schare4change. Maar die is net begonnen en heeft nog niet zoveel gebruikers online, dus die site doet iets dood aan. Ik bedoel, ik ben lid van bepaalde groepen alwaar ik oude ‘vrienden”en nieuwe van over de hele wereld heb en die gaan als individu en als groep niet zomaar mee verhuizen naar schare4change.eu. Enfin. Ik lees dat jullie zelf op facebook ook ‘getroffen’ waren. Het ligt niet aan jullie maar aan facebook. Dank voor de geste fenixx.org, Dvc, Rommel. Dat klote sharia-fb, bah!

  Liked by 1 persoon

 8. Overigens zinj het prachtige foto’s Fubar. Overigens vind ik niet dat het een Joods Fascistbook is, maar een Links fascistbook. Ja Soros en Zuckerberg zijn Joods maar putten daar niet hun linkse uit……………

  Like

 9. Rechtsstaat Nederland 2017: straffen voor facebookcomments hoger dan straffen voor doodrijders.
  Een 53-jarige man uit Zwolle is veroordeeld tot een week voorwaardelijke celstraf voor de gruwelijke misdaad van het plaatsen van één kwetsende comment op Facebook.

  Onze tip: blijf weg van Facebook, blijf weg van social media, blijf weg van alles waarvan u denkt dat er nog sprake is van rechtvaardigheid, rechtsstaat of een ‘Vrouwe Justitia’ met een blinddoek voor haar ogen die alles en iedereen objectief, gelijk en onafhankelijk behandelt. Vrouwe Justitia heeft alweer jaren een blinddoek voor slechts één oog en haar weegschaal slaat uit naar slechts één kant.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/12/06/man-plaatst-1-racistische-comment-op-facebook-krijgt-week-celstraf-voorwaardelijk/

  Liked by 1 persoon

 10. Hypocriete eikel is het ook die Bert Brussen.

  “Onze tip: blijf weg van Facebook,”

  Oh ja, waarom kan je dan alleen via Facebook reageren bij dat TPO ?

  Liked by 1 persoon

 11. Dat klopt inderdaad niet, andere adviseren om weg te blijven bij facebook, maar er wel zelf aan mee doen.
  Daar had ik nog geen eens op gelet.
  Ik kijk daar nooit onder een artikel omdat ik niet met facebook bezig ben.
  Maar je kunt ook reageren via Disqus.

  Like

 12. Zit nu op de helft van mijn 2e ban van 30 dagen, had er 3 weken daarvoor ook al eentje van 30 dagen, en daarvoor 1 week, en daarvoor ook 1 week, en daarvoor……………
  Hans, er is een alternatief voor FB, zitten veel lui van FB op, maar blijkbaar blijft FB mensen toch trekken.
  Dit is het alternatief.

  https://www.nieuwsboek.nl/

  Liked by 1 persoon

 13. templars2017 // december 6, 2017 om 21:59 //

  FB ,uitgevonden om de massa te controleren op wat ze denken, om hen de mond te snoeren als het niet past in het plaatje en om het merendeel van de gebruikers bezig te houden met de grootste rommel die je kan bedenken , waaronder hun eigen roddels en “levenservaringen”.
  Het is niet te geloven dat zoveel mensen deelnemen aan iets waarvan je weet dat het uiteindelijk je eigen intimiteit is die je te grabbel gooit.
  Het werkt verslavend en is een gif voor het kritisch denken ,geen wonder dat er zoveel watjes rondlopen , de held uithangen op een medium die weet ik veel hoeveel volgers heeft is niets in vergelijk met de werkelijkheid ,die is veel rauwer en daar kan je niet van weglopen!!
  Ik heb geen account en zo er ook niet aan beginnen ,mensen die ik ken die er zich mee bezig houden beseffen niet hoe hard dit zuckerberggedrocht hen stuur en manipuleerd.
  Het erge is dat het overal toegankelijk is ,overal waar je gaat en staat kun je er mee bezig zijn ,als veslaving kan dit tellen ,het is net alsof een junk overal aan zijn gerief kan raken, ééénmaal er aan gekoppeld is het waarschijnlijk moeilijk om er van af te raken.
  Hetzelfde fenomeen zie bij die computerspelletjes zoals warcraft en dergelijke ,gratis on line maar enorm verslavend.
  Het grootste segment die getroffen wordt zijn de jongeren ,ze slijten uren voor hun scherm om iets te bereiken dat niets voorstelt , maar in hun subcultuur is het belangrijk.
  Veel mensen doen dergelijke idiote dingen om “er bij te horen” vraag je eens af bij wat?
  Ze willen erbij horen en als morgen het licht uitgaat gaan ze inzien dat ze nergens bij horen ,want de virtuele wereld die zij kennen bestaat in feite niet ,het is make belief, wakker worden zal pijn doen vrees ik..

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s