Nieuw

De oer-Hollandse voorstelling ‘Kussend Paar’ die sinds vorige week de haven opleukt, is volgens sommigen te wit en hetero

'Kissing Couple had ook zwart of gay gekund'

screenshot you-tube

De oer-Hollandse voorstelling ‘Kussend Paar’ die sinds vorige week de haven opleukt, is volgens sommigen te wit en hetero.

De tien meter hoge versie van een bekende Delfts blauwe voorstelling is met name bedoeld om forenzen over te halen om via de haven naar hun werk te fietsen, in plaats van de auto te pakken. Maar ook vanaf het water is het kunstwerk goed te zien. Toch vond De Telegraaf twee critici die wat op- en aanmerkingen op Kissing Couple hebben.

AT5 >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8307 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on De oer-Hollandse voorstelling ‘Kussend Paar’ die sinds vorige week de haven opleukt, is volgens sommigen te wit en hetero

 1. Dan maak je er een Zwarte Piet en Sinterklaas van. Sla je twee vliegen in een klap. Niet meer te wit en homo.

  Liked by 2 people

 2. trebor2110 // december 7, 2017 om 00:50 //

  Waarom horen we van chineesen en indo,s , nooit dit gezeik ?/

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // december 7, 2017 om 00:57 //

  of een paartje Afrikaanse Aids patienten https://www.hiv-monitoring.nl/nederlands/patienten-en-publiek/hiv-aids-epidemie-update/nederland/ kijk even naar het import plaatje

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // december 7, 2017 om 01:04 //

  ?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.dagelijksestandaard.nl%2F2017%2F12%2Fzwarte-piethater-laat-eigen-racistische-gezicht-zien-witte-nederlanders-gaven-nederland-al-na-een-dag-aan-de-nazis%2F

  Of de bruine die met z,n alle zo snel mogelijk naar nederland wilde komen toen suriname onafhankelijk werd

  Liked by 1 persoon

 5. trebor2110 // december 7, 2017 om 01:06 //

  Sommige mensen zijn zo links dat ze niet rechts af durven te slaan .

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // december 7, 2017 om 01:15 //

  Vind het een schattig kunstwerk alleen dat “Delfts blauwe voorstelling is met name bedoeld om forenzen over te halen om via de haven naar hun werk te fietsen, in plaats van de auto te pakken.” zie ik niet helemaal voor me. Het is nou niet bepaald zo dat je bij het aanschouwen ervan plots denkt; goh laat ik morgen eens de fiets pakken.

  Liked by 2 people

 7. Die negerin heeft liggen slapen tijdens de geschiedenislessen over wo2. Die Duitsers werden zo wanhopig van het verzet van het kleine maar dappere Nederlandse leger dat ze Rotterdam plat hebben gebombardeerd en dreigde de rest van de grote steden van de kaart te vegen als Nederland niet onmiddellijk zou capituleren. De Duitse Generale Staf had verwacht dat Nederland in 1 dag zou vallen. Mijn grootmoeder heeft me ooit verteld dat het treinstation vol stond met volle doodskisten die naar Duitsland werden gestuurd. Kopschieters noemden de Duitsers de Nederlandse soldaten.

  Liked by 2 people

 8. @Tijl Uylenspiegel // december 7, 2017 om 01:15

  Knettergek zijn ze, Tijl

  Geen hond wil daar in die troosteloze bende fietsen. Dat doe je alleen als je verplicht bent omdat je je geen auto kan veroorloven en/of je een OV-verbod hebt. Daar gaat geen beeldhouwwerkje wat aan veranderen. Los daarvan vind ik het best een aardig dingetje. Beetje klein.

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // december 7, 2017 om 02:06 //

  Ooit heb ik twee jaar lang naar mijn werk gefietst, het was een afstand van niks maar ik heb elke dag vervloekt. Had ik ’s morgens wind tegen dan hield ik me voor “nou dan heb ik hem vanmiddag mee”. MIS, ’s middags was hij gewoon gedraaid, en dan heb ik het niet eens over alle nattigheid. Nee die Amerikaan had gelijk; “Nederland is een mooi land het zou alleen overdekt moeten zijn”

  Liked by 3 people

 10. Tijl, ik hoorde ook zo iets lang geleden “Nederland is een mooi land maar het zou binnen moeten staan”

  Like

 11. Trebor:
  Ik ben al 70+ jaar links, dwz ”links dragend”,
  Maar denk al die die tijd rechts!

  Like

 12. Tijl, heb ik ook altijd en mijn hele leven: tegenwind, maakt niet uit welke richting ik koos voor vertrek

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // december 7, 2017 om 13:52 //

  Nou ik overdrijf natuurlijk Peter, het zal ook best wel een keer mooi weer geweest zijn of dat ik wind mee had of zo maar dat is niet wat is blijven hangen, ik denk dat ik gewoon in het verkeerde klimaat ben geboren. Ik ben zo lang als ik me kan herinneren een ontzettende koukleum, laat ik het zo zeggen; ik ben altijd de laatste die zijn trui uittrekt en de eerste die hem weer aantrekt. Ik zie ook altijd als een berg op tegen de winter en ben niet te genieten als het gaat vriezen, al die regen en sneeuw, het zou verboden moeten worden !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: